![]() |
|
Gdzie Expić na 22lvl mlvl30 druid: knight l, dragon shield, devil helmet, plate armor
|
Soldy, Cyce na mount sternum, Amazon Camp (koło Carlin lub koło Venore), Roty w AT lub na fibuli, beho na life ring quest, Abdendriel Fortres.
|
Gdzie Expic ??
Gdzie moglbym expic na 17lvl palladin , skille : 49/29 < idzie doskilowac.Moje EQ to : Knight Armor , Brak Shielda :( , Leather Boots , Crown Helmet i Plate Legs.
Ah jeszcze mam takie male pytanie , gdzie moglbym ladnie zarobic na lepsze eq i jeszcze zeby wyjsc na tym na + ?? FACC Z gory , dziekuje Jittery. |
gdzie i na czym mam expic z rp 102 lvl non-pvp najlepiej żebym expił z rs
|
21 rp PACC , skille 62/50 i 7 mlvl. Eq nie jest imponujace tzn : Crown Helmet , Mammoth Fur Cape , B legs , Bohy , Speary (^^) , demonka i scarfik xD. Gdzie expić tak by zleciało do hmm... 25-30?
@Jittery 1- allegro? 2- roty / dwarfy , z kolega możesz cyce 3- dobij 60/40 i exp @up Tomby / dragi / Hydry z assami :) / a jak chcesz rs to może penisule (CALA) |
Gdzie expic ?z profitem i najlepiej zeby jakis exp był przyzwoity
83 MS 60 mlvl magma monocle, blue robe, plate legi _/ bohy, crown shield i różdżki all ofc. i przypominam ze loot w postaci plate armow nie jest najlepszym wyjsciem bo mam 600 capa wolnego ... djinny mi sie znudzily... |
skill?
Czy skillowanie na ghulu se skillami 59/59 jest dobre? Eq: knight legsy, knight armor, zwykłe buty, devil helmet i dwarvenka(zaraz bede kupował nową :P D:)
|
@Wolfik:
Mimo iz zalezy ci by nie bylo loota typu p armory polecam BB Island (jest k skrzynka wiec brak problemu. Albo dragi, Vampy. @Alar Nie, nie jest poniewaz ghoul wali czary a na ich dmg narazie nic nie poradzisz. Sharker |
Gdzie moglbym expic ??
lvl : 40 Knight Eq: Golden Armor , Knight Legs , Dragon shield , BS , Steel helmet skille : 60/55 |
W DC spróbuj
|
Jeszcze ci się nie znudziło pisanie tych debilizmów?
|
55 ek 80/80 skille.. gdzie expić? na banucie dobra kasa, ale exp średniawy...
eq: rh dsm g legi boh mms + relic/dragon slayer aol gdzie expić i co wziąść? Dragon slayera czy shielda + relica |
@up. jeżeli chcesz kasę i średni exp to idź na dwarf guardy z reliciem, jak chcesz exp to idź na dl'e w grupie/dragony
|
@up
a coś w rodzaju dobry exp, w miare kasa? ;d btw, mam pacca... |
20 sorc z paccem mlvl 23 gdzie chodzić żeby exp byl dobry i loot bez dużego waste?
|
Cytuj:
No to raczej nie ma, no chyba że DL'e :P jak ci coś fajnego lootnie (chociaż w grupie jedynie ubijesz bo combo zasadzi i temple) @up. Idź na MT, to raczej każdy wie |
Cytuj:
|
Szukanie nie boli, chociaż może dla ciebie boli, MT to Mount Sternum
|
21 druid 18mlvl i 21 pall 60 dist pacc itemki średnie
|
21rp , mam pacca ^^ z 7 mlvl i skillami cieńkimi 62/50. Eq : Crown Helmet, Platinum Amulet , Mammoth Fur Cape , Blue Legs, Bohy , Demon Shield , i jeszcze speary :confused: , gdzie mogę dobrze wbić 25 lvl? Zastanawiam się nad scarabami lub peniusula tomb -2 co otym sądzicie ?
PS : Jak nie to napiszcie co lepiej klepać. PS2 : Z góry dziękuję :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:44. |
|