![]() |
|
up
daj sobie juz siana bo to co robisz jest juz poprostu nudne i edytuj posty :) |
@up
ja sie wszystkiego nie czepiam.. :) tylko oni ;) gdy ktoś doda ss itp:) |
Cytuj:
|
Czekam na tego dissa na priv... coś się nie starasz :( MY > ty
Wesołych świąt |
Cytuj:
|
croPje .. :) czy ja napisałem Ci że zrobię dissa?
@up croop z policji zawód z pokolenia na pokolenie :) |
@Piwo_xD & Piterksg
wy jestescie pewnie tacy panowie co sie policji nie boja i na scianach wypisuja HWDP ;] juz sie mam zaczac bac? O.o EDIT: Tez zycze wszystkim weslolych swiat i glosnego sylwka ;p |
@OJ oj OJ "on jest z policji!!!" "on jest z CHORZOWA!!!"
Tak tak ja to ten najgorszy ;) Ale jak on od 3 dni na każdym screenie coś na Ruch, i twierdzi ze to ja zaczynam :D Szkoda mi was ; > |
@2up
nie liż dupy cropowi ;] @up No widzisz wjeżdżałem na Twój klub :] A ty wjeżdżałeś centralnie na mnie. Jest różnica :) |
Cytuj:
każdy normalny, kto tu zaglądnie, stwierdzi, że mamy rację, a ty niepotrzebnie się udzielasz. To nie jest lizanie dupy, tylko szczera prawda... ;] A co do wjeżdżania. Kto pierwszy zaczął na kogo wjeżdżać? Przeglądnij 15 stron wcześniej i się zastanów. |
dopsze prosze Pana .... tylko problem polga na tym, ze od kad Ty jestes w tym temacie to ciagle sa klotnie ;/ jak chcesz sie klocic to priv ;*
EDIT: mysle, ze nawet 8 lvl ma takie samo zdanie na ten temat, ale skoro ty nie widzisz problemu to najlepiej zakonczyc ten temat ;> proste |
@up
Tylko ze ja na tym temacie już sporo siedzę ^^ tylko od wakacji retired był ;]. @2up Was jest więcej , macie większe lvle bo siedzicie w domu i gracie ciągle i kazdy was popiera ^^ A ja na was nie wjeżdżałem tylko na Chorzów a to 2 inne spraw, a Wy na mnie więc nie sądzę że ja się zaczynam. |
@Aran mi ciebie też, żeby padać ciągle na tym samym poziomie. A po drugie to rzal się pisze przez zet z kropką.
|
Cytuj:
do tego rzabola Cytuj:
|
@up
a wcześniej co pisaliscie:) |
http://img75.imageshack.us/img75/9462/beztytuumn1.jpg
Tak Skill 96, Ale fajnie wygląda ta setka dzięki setowi. ;) Dzięki, Piwo xD |
@up
gz Assasina ;] i skilla 96 ?:) |
Cytuj:
|