![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Edit Skończyłem Blood+, seria świetnie zrealizowana zarówno graficzne jak i dźwiękowo (muzyka Hansa Zimmera to jest to). Fabuła fajna, wciąga, ale zakończenie jest dosyć przewidywalne. Mimo to, seria jak najbardziej godna polecenia. |
Obejrzałem "Higashi no Eden" polecone przez Corgar'a (jak widzę zbanowanego ;o) i mam pytanie. Czy po tych 11 odcinkach wydano jakiś film zawierający zakończenie, czy też po prostu autor pozostawił tak wiele otwartych wątków ?
@Down: Dzięki, bardzo mnie to cieszy :) Mam ochotę na anime o mocno przygnębiającym klimacie. Byłbym wdzięczny za rzucenie jakimś ciekawym, wartym obejrzenia tytułem. |
Maja chyba wyjsc 2 filmy.
Jeszcze ich nie ma. |
Masz profil na my anime? Ciezko cos polecac skoro nie wiadomo co juz obejrzales...
|
Nie mam, może kiedyś się zmobilizuję i założę. Myślę, że możecie napisać jakieś typowe przykłady, bo niewiele takich anime obejrzałem. A i możliwie bez wampirów bym prosił ;P
@Anitaaa: Faktycznie może niezbyt dokładnie się wyraziłem. Poszukuje anime, w którym autor nie boi się uśmiercić/trwale uszkodzić bohatera, akcja rozgrywa się w okolicznościach wybitnie niekorzystnych dla nich, działaniom towarzyszy wiele ofiar/niepowodzeń/zawodów(?). Po prostu szukam jakiegoś ciekawego smaczku, gdyż z reguły oglądam shouneny. |
~MichalOlkuszanin.
Hmm. Może Jigoku Shoujo, albo Ga-Rei-Zero? Choć nie wiem czy są one *mocno przygnębiające* i czy trafiłam w to co masz na myśli. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Naruto 461
Ukryty tekst:
Bleach 371 Ukryty tekst:
|
Tak swoją drogą, może jako forumowicze zgadamy się i pojedziemy razem na jakiś konwent? ^^
Na przykład na YumeCON w Toruniu- Całkiem nieźle się zapowiada ; P (Na początku grudnia będzie) |
Gdybym miał gwarancję że ten konwent będzie lepszy niż ostatni Piernicon to spoko... Ten to był dopiero sleepcon...
|
Cóż, to że na ostatnim PierniCON'ie wszędzie ludzie spali to inna sprawa x D. (Bo sam nie jestem lepszy ^^")
Swoją drogą... Gwarancji nigdy się nie ma, a konwent zapowiada się obiecująco ; >. |
@Bleach
Ukryty tekst:
|
to-Love-ru 162
Ukryty tekst:
|
@TLR
Ukryty tekst:
|
panowie nudzi mi sie a glos mi nei dziala, jakies propozycje mang ? naruto etc juz przeczytane wiec licze na cos nowego!
|
Up
Suzuka. |
Cytuj:
heh nigdy nie przestane tego proponowac ;d |
Fairy tail z mang całkiem dobrze mi sie czytalo.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:47. |
|