![]() |
|
Hmm, idz na dle poi, spróbuj z exevo mas san bić, nie znam się, magami gram :p próbuj też p bolty/enchanty + exori san
A ja mam pytanie :D Mam 28 lvl, narazie jade do 30 mlvl i potem chcę expić, tylko że nie wiem gdzie :p tarpit -2 z flamem mi sie nudzi, mam waste 500 gp/50% lvla na oko, czyli gdzieś 1 k na lvl więc jest gites :p I lvl tluke w 1.5 h. O kase nie ma problemu, z rollowania zbiore to co na expie wydalem :p Gdzie expić? Hydry ale z 2 dsami, wandem i visem? Baardzo duże waste bedzie? :p |
Witam
Gdzie expić knight 39 4m 64/63 dh mms dsm b legs boh/steel BS/fs I pytanko mam mercenary sworda to latać z tym czy z bs/fs Chyba że jest jakiś dobry tani jedno ręczny na 40 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gdzie moge wbic najszybciej 50 lvl aktualnie mam 43 .Eq:crown helmet,scarf,blue robe,blue legs,boh,medusa shield.Gdzie moge wbic szybko ten 50??
|
Cytuj:
|
Gdzie expic 40 lv knight skile 68/67 eq. G arm c legs boh crus titan axe jak nie z titan axe to z noble + demonka!!!
|
Pullos, odblokuj helheim i biegaj -2 i -3. Dobry exp i kasa też nie najgorsza, nie powinno być waste. Z 60k/h wyciśniesz, 3-4k gp w samej kasie/h, a możesz zbierać również plate armory, bo leci ich tam jak lodu. Możesz ewentualnie wziąć Obisdian Knife i zdzierać Hardened Bone z Bonebeastów. Expij z Royal Spearami, weź maksymalnie 3bp strong mana potion.
|
@ Pullos
Możesz expić na [wszedzie >60k/h expa ]: - Helheim ( -1, -2, -3 lub -4, -5 jak dasz rade) - dużym campie barbarianów ( Jeżeli mozesz zająć cały to do 80k/h expa i duzo kasy) - BB island - GS island - quary pod GS island - ancient scaraby, - Edron/Yalahar d lair, - wyrmy na Drefi - arena w Yalahar, - djiny w Yalahar ( potrzebne softy i dwarven ringi, dużo gp i blue poce). Moje zdanie - exp na barbarianach aż uzbierasz na softy, później djiny, gs island, quary, helheim (-4, -5) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@JA 45 Rp gdzie expić? 75 dista , 60 shielda. Eq b. dobre Żebym wychodził lekko na + albo na 0, tylko nie piraty bo już mnie znudziły. BTW. moge robić enchanted speary na expa.. |
Gdzie są najlepsze respawny Wyvern dla FACC?
|
Wielkie dzięki za podanie miejsc do expa. Barby wiem gdzie są i dziś byłem, nie trafiłem na wolny exp, ale było dobrze 60k-70k/h :]. Poproszę kolegę, żeby mnie odprowadzil po Helheim i też tam bd. próbował. co do GS island, to nie na moim servie :/ Non - pvp, ostatnio trapują ciągle.. Dzięki jeszcze raz, pozdrawiam.
|
Cytuj:
Polecam dragi z Titan Axem |
;(
Witam , gdzie expić 22 rp z eq : p ammy , crown helmet , mommoth fur cape , demon shield , blue legs , bohy , speary ^^.Oraz 7 mlvl i skilami prawie 63/50. PACC :o
|
peninsula -2, malpki, mino tower
|
Cytuj:
45 rp 75 dista dobre eq tak zebym przy farcie wychodził na + albo bez niego na 0 ? |
- Lizardy (25-35k/h) 2-3k gp/h
- Malpy -1 (20-30k/h) 1-2,5k gp/h - Male frosty (exp 40-50k/h nawet, ale waste.. trzeba uwazac na duzego frosta) 0k gp/h? ;d - Tarpit tomb -3 (35k/h), do 5k gp/h [jest tam tylko 1 ghost przy wejsciu na -3, wiec spoko] - Tarpit tomb -4, na górze od wejscia (na dole behemoty), do 5k gp/h - Stone tomb -3, exp 35k/h, do 4k gp/h - Stone tomb -4, hardcore&DUŻE waste ale expa 60-70k/h miałem o.O Radze isc z kumplem 50~ rp z shared exp, oczywiscie musi byc to osoba zaufana bo jak cos poleci (necro, gs) to wiesz [:, waste - Barbariany sredni camp,35k/h? nie mierzyłem, 3-4k gp/h - Piraty +2 oraz przy Pirate Outfits Quescie, 35-40k/h, do 4k/h - Dragi w Ankh, ostatni resp, mozesz próbowac DLe z enchantkami od 42 lvl, to juz dla sportu. NIE POLECAM DRAGÓW - Giant Spidery, to juz tez sport, rzadko mozesz znalezc ale ja w 20 gsach znalazłem 2x knight armor i gs silk, i exp był niczemu sobie - Mino Tower na Darashii? - Helheim -1 dla kasy (do 3k czystej kasy wyciagnie, a jak poleca poc to z 5 na luzie; expa mysle 20-30k/h) , -2 dla expa (kasy 5k, czasem bedzie wiecej jak cos poleci; przy duzych grupach potworow uzywasz exori sana; exp do 45k/h; troche waste potów jak laga zlapiesz - Orcland exp kolo 30~40k/h, a kasy 6k/h wyciagnie ; p - OF , -1 i powierzchnia na wschodzie - po 60k+/h wyciagnie, nie wiem jak z waste, nie expilem tam szczerze -culty za pianinem stara lista, z wakacji... xd dla 50~rp |
11 pall , facc skille 50dista , dwarven shield , balted cape , p leg , sold helmet
Chcialbym szybko wbic 20lvl zeby zrobic deserta |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:11. |
|