Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

CNRDG 04-09-2009 17:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nari (Post 2641387)
Motyw z Azunyan był imho najmniej śmieszny i najbardziej... stereotypowy? No, przejedzony już dawno. Ale w każdym razie seria super.

Może i tak ale jak dotąd obejrzałem cholernie mało komedii, a na dodatek przez ponad pół roku nic z tego gatunku. Ostatnio męczyłem jedynie serie miażdżące psyche więc pozwól mi się w pełni nacieszyć ;d Anyway K-ON! zaliczony, i tak jakoś... smutno mi się zrobiło? Next season plx.

Za co by się tu teraz zabrać... Jakieś propozycje? Potrzebuje czegoś w stylu School Rumble czy Azumanga...

@Pacz_knight
Zakładamy fanklub? <biegnie po pompony> XDDD

@edit
OVA ma wyjść 20 stycznia >.>

Grycan 04-09-2009 21:07

Do K-Ona dopiero 20 stycznia?? Za długo. >.<" Ja chcę już!!

Pacz_knight 05-09-2009 10:25

@2up
Baaah! xDD

@topic
Kolejne anime ktore polecil mi o wielki Frizz-sama, to Tengen Toppa Gurren Lagann. Wlasnie sie za nie zabieram. ;)

raven 05-09-2009 11:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pacz_knight (Post 2641898)
@2up
Baaah! xDD

@topic
Kolejne anime ktore polecil mi o wielki Frizz-sama, to Tengen Toppa Gurren Lagann. Wlasnie sie za nie zabieram. ;)

poki co, dobrze poleca ^^

CNRDG 05-09-2009 13:11

Po długim namyśle postanowiłem sprawdzić Lucky Star, może być niezłe... Toradora! będzie musiało poczekać :S

Otakuma 05-09-2009 13:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CNRDG (Post 2642005)
Po długim namyśle postanowiłem sprawdzić Lucky Star, może być niezłe... Toradora! będzie musiało poczekać :S

Toradora nie może czekać X(!!

Grycan 05-09-2009 13:51

@2x up
Lucky Star jest tak dziwne, że aż śmieszne. ;) Fabuła kompletnie nie trzyma się kupy. Każdy odcinek jest o... ;) Jeżeli nie masz co innego oglądać to polecam Lucky Star. ;)

Pacz_knight 05-09-2009 13:51

@Raven
Mam taka nadzieje. ;p

@CNRDG
To niech sobie poczeka... Lucky Star jest besciarski.
Chociaz z takich romansow, Toradora jest dobre, lecz jesli chcesz sie niezle usmiac, to polecalbym obejzenie w pierwszej kolejnosci LS. ;)

Gangrel 05-09-2009 14:15

Konata rządzi! Zawsze i wszędzie!

CNRDG 05-09-2009 16:15

Buasahahsaueahsa Lucky Channel :>

"She plays a wizard, and i'm tank. So if we pair up and i pull we can get crazy experience. Well, i'm the only one who's actually busy. All teacher has to do is click AOE spells. The other day, i pulled this huge mob but teacher fallen asleep, it took a whole day to make up the exp from death." "Um... In japanese, okay?" XDDDDDDDDDDD

Bez jaj... Konata jest świetna, zayebisty ma głosik ;d;d;d Muahahaha w Karaoke room Cha La Head Cha La śpiewali xP Piosenkę z openingu na mp4 mam a nawet nie wiedziałem że to z LS, kiedyś na oriconie wylądowała.

Arcan 06-09-2009 21:27

Pytanie dla największych maniaków - czy postać na obrazku pochodzi z jakiegoś anime?

Ostatnio coś tu za cicho, aż strach się odezwać.

Graliście kiedyś w Osu! ?
Szczerze polecam, sporo beatmap z motywami anime.
http://osu.ppy.sh/

@edit
Spodziewałem się tej strasznej prawdy :<

__HAPPY_SVEN__ 06-09-2009 21:32

@Arcan
Rozczaruję Cię, ale ta postać jest tylko fantazją rysownika. Nie występowała w żadnym znanym mojej rodzinie (Od lat rysujemy mange oraz sponsorujemy wszelkiego rodzaje anime) anime, ani mandze.

Argen 06-09-2009 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __HAPPY_SVEN__ (Post 2642906)
@Arcan
Rozczaruję Cię, ale ta postać jest tylko fantazją rysownika. Nie występowała w żadnym znanym mojej rodzinie (Od lat rysujemy mange oraz sponsorujemy wszelkiego rodzaje anime) anime, ani mandze.

xD !

@topic

Czyta ktoś Hadashi de Bara wo Fume? Mo znalazłem to dla siostry, ale nie chce mi się oglądać : D

Grocix 07-09-2009 02:36

Mały apdejt, bo dawno mnie nie było:
Mai HiME - seria ze zwykłego, typowego do bólu shoujo przeradzająca się w jatkę rodem za School Days, jest nawet yandere! Ogólnie, parę ostatnich odcinków jest ciekawą odskocznią, jednak całościowo seria niczym nie zachwyca.
Spirited Away - świetne anime skierowane do młodszej widowni. Wykonanie jak na Studio Ghibli przystało, świetne, a fabuła ciekawa i fajnie przedstawiona. Na pewno lepsze od tych wszystkich nowych Madagaskarów i innych Kung Fu Pand.
Paprika - tą właśnie skończyłem. Po***ana jak Lain i Paranoia Agent razem wzięte, strasznie ekstrawagancka. Mimo braku tak wyraźnego przesłania jak w PA, to ogląda się przyjemnie.

Na jutro został mi Tekkon Kinkreet i Akira ;)

..::QRAS::.. 07-09-2009 19:21

polecicie jakies animki z grupy tajemnic , horror, triller ? cos ala : umineko~ , higu~ , code geass , monster , death note itd ?

Nari 07-09-2009 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ..::QRAS::.. (Post 2643266)
polecicie jakies animki z grupy tajemnic , horror, triller ? cos ala : umineko~ , higa~ , code geass , monster , death note itd ?

Black Cat?

Grocix 07-09-2009 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ..::QRAS::.. (Post 2643266)
polecicie jakies animki z grupy tajemnic , horror, triller ? cos ala : umineko~ , higu~ , code geass , monster , death note itd ?

Paranoia Agent, epickie.

..::QRAS::.. 07-09-2009 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grocix (Post 2643366)
Paranoia Agent, epickie.

oj tam kazdemu sie moze zdazyc xd
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nari (Post 2643280)
Black Cat?

widzialem;d

jakies propozycje jeszcze ?

Kuronasuka 07-09-2009 21:37

Evangelion?

Juzefek 07-09-2009 21:55

Wróciiiiiiiiiiiiiiłem!

Czyli tak:
Przez 2 tygodniowe wakacje dużo się działo :P

Dokończyłem evangeliona
Ukryty tekst:
Nie wiem czemu ludzie nie rozumieją końcówki- wystarczy pomyślec i nic nie dziwi. W każdym razie seria jest zajebista, tylko szkoda, że z racji wieku kreska do najlepszych nie należy

Asu no Yoichi
Ukryty tekst:
Fajna komedyjka, idealna na pocieszenie po rozpoczęciu nowego roku szkolnego

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:48.