![]() |
|
Cytuj:
Za co by się tu teraz zabrać... Jakieś propozycje? Potrzebuje czegoś w stylu School Rumble czy Azumanga... @Pacz_knight Zakładamy fanklub? <biegnie po pompony> XDDD @edit OVA ma wyjść 20 stycznia >.> |
Do K-Ona dopiero 20 stycznia?? Za długo. >.<" Ja chcę już!!
|
@2up
Baaah! xDD @topic Kolejne anime ktore polecil mi o wielki Frizz-sama, to Tengen Toppa Gurren Lagann. Wlasnie sie za nie zabieram. ;) |
Cytuj:
|
Po długim namyśle postanowiłem sprawdzić Lucky Star, może być niezłe... Toradora! będzie musiało poczekać :S
|
Cytuj:
|
@2x up
Lucky Star jest tak dziwne, że aż śmieszne. ;) Fabuła kompletnie nie trzyma się kupy. Każdy odcinek jest o... ;) Jeżeli nie masz co innego oglądać to polecam Lucky Star. ;) |
@Raven
Mam taka nadzieje. ;p @CNRDG To niech sobie poczeka... Lucky Star jest besciarski. Chociaz z takich romansow, Toradora jest dobre, lecz jesli chcesz sie niezle usmiac, to polecalbym obejzenie w pierwszej kolejnosci LS. ;) |
Konata rządzi! Zawsze i wszędzie!
|
Buasahahsaueahsa Lucky Channel :>
"She plays a wizard, and i'm tank. So if we pair up and i pull we can get crazy experience. Well, i'm the only one who's actually busy. All teacher has to do is click AOE spells. The other day, i pulled this huge mob but teacher fallen asleep, it took a whole day to make up the exp from death." "Um... In japanese, okay?" XDDDDDDDDDDD Bez jaj... Konata jest świetna, zayebisty ma głosik ;d;d;d Muahahaha w Karaoke room Cha La Head Cha La śpiewali xP Piosenkę z openingu na mp4 mam a nawet nie wiedziałem że to z LS, kiedyś na oriconie wylądowała. |
Pytanie dla największych maniaków - czy postać na obrazku pochodzi z jakiegoś anime?
Ukryty tekst:
Ostatnio coś tu za cicho, aż strach się odezwać. Graliście kiedyś w Osu! ? Szczerze polecam, sporo beatmap z motywami anime. http://osu.ppy.sh/ @edit Spodziewałem się tej strasznej prawdy :< |
@Arcan
Rozczaruję Cię, ale ta postać jest tylko fantazją rysownika. Nie występowała w żadnym znanym mojej rodzinie (Od lat rysujemy mange oraz sponsorujemy wszelkiego rodzaje anime) anime, ani mandze. |
Cytuj:
@topic Czyta ktoś Hadashi de Bara wo Fume? Mo znalazłem to dla siostry, ale nie chce mi się oglądać : D |
Mały apdejt, bo dawno mnie nie było:
Mai HiME - seria ze zwykłego, typowego do bólu shoujo przeradzająca się w jatkę rodem za School Days, jest nawet yandere! Ogólnie, parę ostatnich odcinków jest ciekawą odskocznią, jednak całościowo seria niczym nie zachwyca. Spirited Away - świetne anime skierowane do młodszej widowni. Wykonanie jak na Studio Ghibli przystało, świetne, a fabuła ciekawa i fajnie przedstawiona. Na pewno lepsze od tych wszystkich nowych Madagaskarów i innych Kung Fu Pand. Paprika - tą właśnie skończyłem. Po***ana jak Lain i Paranoia Agent razem wzięte, strasznie ekstrawagancka. Mimo braku tak wyraźnego przesłania jak w PA, to ogląda się przyjemnie. Na jutro został mi Tekkon Kinkreet i Akira ;) |
polecicie jakies animki z grupy tajemnic , horror, triller ? cos ala : umineko~ , higu~ , code geass , monster , death note itd ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
jakies propozycje jeszcze ? |
Evangelion?
|
Wróciiiiiiiiiiiiiiłem!
Czyli tak: Przez 2 tygodniowe wakacje dużo się działo :P Dokończyłem evangeliona Ukryty tekst:
Asu no Yoichi Ukryty tekst:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:48. |
|