![]() |
|
Gdzie expic 16 sorcem bez pacc 10 mlvl nie mam pacc
eq:dark helmet, p legi, p arm, dwarvenka no i rozdzczka P.S Błagam tylko nie kopalnie dwarfow bo tam duuuuuzo luda ;/ |
Refresz...
|
Dobra,to teraz ja:
Paladyn lvl 43 dist 75 (w Paladin Armie 77) shield 60 facc ;/ Moj problem polega na tym,ze wszystkie expowiska sa pozajmowane...;/ moze doradzicie jakies,na ktorym jeszcze nie probowalem ;p |
@up
Of. |
I znowu refresz...
|
Cytuj:
|
Mam palla 26 lvl skille 68/57 eq:
crown helmet b robe k legs vamp shield boh rs/spear Gdzie expić?? Tylko nie podawajcie cyklopów... __________________ |
I znowu refresz
|
i ja też mam pytanie
Gdzie expić 15 sorcem w thais
1.loot mnie nie interesuje. 2.bez pk 3.jeśli hodzi o roty na zachód to lepiej niegadać moje eq : Dwarven Shield/p legi / scale armor /dark helmet/ leathers boots a w depo mam lepsze ale boje stracić |
:d
A Ja mam takie dosc nie typowe pytanie mam druida 11 prawie 12 mieszkam w thais ale gdy ide np po prawej stronie thais expic na trole czy roty albo do tego domku nad thais to tam po rotach biegja jakies 60 knighty jakies 50 palki 40 sorce itp takie levele biegaja na rotach :D znacie jakas miejscuwke ukryta? albo gdzie niema h leveli na trollach i rotach swiat to refugia
|
..
Witam! Gdzie moge expic 48 drutem FACC? EQ to plate Set, dwarven shield (po hacku ;().
|
Moźe Ktoś zasugerowlać gdzie moze expić 20 knight ze skilami 50/50 z pacc i knight setem z furry club i guardian shildem?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ReFrEsZ...
|
Paladyn
Skille 53/43 13 lv Eq: Noble Armor Knight Legs Beholder Shield Pirate Boots Steel Helmet FACC |
Cytuj:
A na maze of lost souls sie oplaca?? Cytuj:
|
Cytuj:
na motls nic ciekawego nie ma, odradzam |
Na ofie ostatnio bylem na 27 lvl ,wiec moze dlatego mam takie zdanie o tym expowisku...
W takim razie lece na of... xD |
tylko przy wejsciu moze byc ciezko, wiec sie nie przeraz ;d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:16. |
|