![]() |
|
Ludzie ogarnijcie się!
W co drugim poście jest jakiś (przykładowo) 20 knight i pyta sięgdzie expić... Moja odpowiedź brzmi: przejżyj poprzednie storny, a jeśli nic tam nie znajdziesz, nie graj w Tibie, bo to gra nie dla Ciebie... -_-" Wchodze to bardzo często ale cały czas podawane sąte same expowiska, więc jaki problem przejżeć kilka poprzednich stron zamiast wastować czas na czekanie na odpowiedź??? Xd |
Gdzie mam expić 45 sorcem. Bez waste. Na faccu. Eq to Crown Helmet,Blue Robe,Blue Legs,BoH,Demon Shield,Wand of Inferno,Wand of Voodoo,Platinum Amulet. Oprucz guardów.
|
rEfReSz...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gdzie expic kinem na 27 lv?
skile 50/46 eq g arm v shield dark helmet p legs crimion sword thx z gory |
@miki23gd:
Tomby, scaraby. @adriann13: Cyce, DC, goustland. @redloheb: Tomby, scaraby, polnoc port hope. @edit: Zapomnialbym o tobie nostus: @NoStus: Ghoule, ghoust land, facc tomb, wieza mino kolo kazz. Yondaime |
80 ek, skille po 80, jakiś k set plus seeker, dawno nie grałem i wróciłem, doradźcie coś z nowych expowisk.
|
@Carlo:
Laguna, Dragon Lair Ank, Stone Tomb za tp, Banuta, Hellheim (do -3), Pits Of Inferno Draon Lair, Bogi, Dragi Yalahar. Yondaime |
A czy dałbym radę zrobic dreamers challenge quest, bo mam 3 minutowy stealth ring i 2 bp manasów (Bo włączę utamo vitę w tym zadaniu z thowerami) ?
|
Cytuj:
|
@redloheb:
Watpie ale wszystko zalezy od szczescia. Tylko wez pod uwage ze to czasochlonne NIE polecam ci probowac. @miki23gd: W ostatecznosci jak ci zalezy na expie i bierzesz pod mozliwosc waste + Latwy Dead to masz AS-y jeszce to wyboru. Tu z 40 lvl przydatny. Yondaime |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I gdzie? mam już 36 lvl Gotowy Bp EXPLO A na ten mały barbarian camp to co wziąć i jakie questy trzeba mieć? Są tam jakieś skrzynki? |
Ancient Scarab. Znajdują się one w jaskiniach larv naprawdę głęboko.
|
@miki23gd:
Polecam pare bp mf(z 4 za pierwszym razem a potem tyle ile bedzie ci schodzic plus 1 na wszelki wypadek) Skrzynka jest mniej wiecej w drodze powrotnej. Trzeba miec barbarian testa calego. i Piszesz do buddela: Hi->(chyba tu Passage)->Camp->Yes TU masz screena gdzie znajduje sie skrzynka (trzeba miec postman questa) http://a.imagehost.org/view/0138/bez_tytu_u.jpg Screen nie moj. Yondaime |
Cytuj:
A ten ASy to co mam wziąć itp itd |
Jesli sadziszze dasz rade(one sa trudne Nawet bardzo jak na twoj lvl polecam je od 42) to wez:
Pakuj na siebie tyle bp mf zebys mial z 100-50 capa(i tak bedziesz wywalal puste viale). Na wejscie wal z gfb i ciagle musisz byc skupionym na tym co robisz. Yondaime |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:15. |
|