![]() |
|
Wow i teraz myślisz, że jesteś fajny bo pokazałeś, że wiesz jak się pije1111!@!@!@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALE JESTEŚ ZAJEBISTY ELO ELO GIMNAZJUM!! |
Cytuj:
:D To zostalo skopiowane z Hunted.pl i poprostu mam dobry humor .8o A co do wieku , pozostawie bez komentarza. ;( "Lepiej nic nie mówić sprawiajac wrazenie głupka niż coś powiedzieć i rozwiać te wątpliwosci." Lepiej juz nic nie pisz 8o |
Po co to umieszczałeś? Ten kto ma pić będzie to robił jak chce a nie wg jakiegoś żałosnego poradnika napisanego na podstawie Brainiaca i Myth Bustera. Chciałeś się pokazać na forum i elo.
|
Widzsz pep przynajmniej się czegoś od niego nauczyłeś, lepiej napisać o alkoholu i być jak wy to mówicie ELO niż cisnąć każdemu i myśleć ej kurwa patrzcie jaki jestem kozak pocisnąłem typowi. Ale co się dziwić że dzisiaj jesteś w*****ony jak w tym roku spedzisz sylwestra tak jak zawsze w domu tylko że bez Kevina bo już był.
Wszystkiego najlepszego w nowym roku i szampańskiej zabawy! |
Cytuj:
8o Pep niestety to co robisz nie jest "ELO" Kevina ma pewnie na kasecie :P. |
Pisanie o alkoholu jest próbą pokazania jakim się jest dorosłym itp. A co to ma do nauki? To co on napisał to możecie się dowiedzieć w każdym gimnazjum(nie wiem jak teraz).
I piszcie sobie pep pip itp. nie obrazicie mnie w ten sposób, postarajcie się bardziej. |
Nikt Cie nie musi obrazac , sam robisz to swietnie :D.
Masz kompleks gimnazjalny? Caly czas piszesz o gimnazjum 8o , nie martw sie w koncu Cie wypuszcza ;). Już wiem "PUP" ta Twoja lokacja :D "Lokacja: W dupie" to musi Ci byc ciezko . |
Cytuj:
|
Po okresie sylwestrowym zawsze było gadanie kto ile wypił itp. i to mi się kojarzy właśnie z gimnazjum. A wypościli mnie 2 lata temu:cup:. Fajnie nie?
Edit. Można się przyzwyczaić. |
2 lata temu :P? Gimnazjum jest obowiazkowe , nie mogli Cie wywalić :P.
Masz racje , dzis sylwester dam mu spokoj :). Przepraszm Pup , moze Ci byc ciezko :). |
Dzięki nie bij więcej. Nie będę już wam przeszkadzał w waszych rozmowach o piciu! I tak ten wątek będzie kontynuowany parę dni po sylwku z szczegółowymi wzmiankami kto ile i czego wypił/wyrzygał. Fajni będziecie.
|
Jak Ci sie nie podoba to po cholere tu wchodzisz?
Zajmij sie szydelkowaniem czy cus ;(. |
Antos[*]
Carline[*] :( |
Ktoś jeszcze? To jakaś zorganizowana akcja?
Swir~ próbuj dalej. |
jaki loot hahahahaha z antosa :D
|
|
DOPIECOWANIE ! spaaw znowu obsrany omfg.
|
przecież to CIOTA, Boże jak ja widziałem filmik z tej ostatniej akcji i błędy Dus i Vis to mi sie płakać chciało
|
Panowie Sylwester , nie obrazac sie xD , narazie wszystkim ja mykam bede jakos jutro może . :cup:
|
J też zaraz ide ale mnie naaaapewno jutro nie będzie xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:39. |
|