![]() |
|
Cytuj:
|
Moon, napisz mi czy dziecko, które urodziło się murzynem,arabem,żydem , jest temu winne?Jeżeli wy nacjonali¶ci macie zamiar zrobić Polskę 100% white, i cały ¶wiat, to wiesz , że i tak to wam się nie uda.Historia lubi się powtarzać.Nie ma rz±dów wiecznych, kiedy¶ i tak upadn±.A rz±dowe ¶winie zapłac±, za kradzież Polski.
Jeden screen z innej beczki .[IMG]http://img217.imageshack.us/img217/3406/antifa06ld8.jpg http://img217.imageshack.us/img217/a...jpg/1/w300.png[/IMG] @Edit Szukamy 2 vice leaderów, do nowej gildii ,,Aycera'' . Wymagane 16 lat, mikrofon, vent, kultura, i dobra zabawa; ) . Rekrutujemy od 50 + facc(16 lat+) , oraz vice leaderów 45+ (15-16 lat + ).Posiadamy własne roomy w vent. To chyba wszystko ; ) . Pisać do mnie , Elite Ruddy, Skinny Johnson. |
|
ja osobi¶cie nie uważam ze cały ¶wiat , powinno sie po prostu zrobić dla nich miejsce gdzie mogli by siedzieć. ale po co oni w europie. ? Europa powinna być dla nas aa oni niech głoduj± i umieraj± gdzie¶ w afryce itp. Gdyby Europa zrobiła 2 kroki to by to wyszło bez przelewów krwi.
1.Nie wysyłać żadnych datków dla nich tam 2.Nie dawać żadnych zasiłków dla nich itp. oni by sami poumierali... tez dam obrazek http://img99.imageshack.us/img99/332...zisznicse6.jpg |
Cytuj:
ON <-> tatu¶ Loled 16 letni naziol, który my¶li że tu kto¶ będzie go wspierać w gnębieniu Judaistów Xddd |
...
Cytuj:
My¶lę że jednak to dla Ciebie powinni takie miejsce zrobić i dla twoich rodziców którzy Cie tak "wychowali" o ile można tu mówić o jakimkolwiek wychowaniu... |
MOON JESTES MOIM PANEM! _/
NIECH ¦WIAT SPŁYNIE KRWIˇ NIECZYSTYCH !!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
a co Ľle mowie? jeżeli oni s± nam nie potrzebni i rodz± sie przez to bratobójcze konflikty (antifa-skinheads) bior± zasiłki za nasze podatki , to po co oni nam niech siedz± se u siebie , my u siebie i nikt nikomu nie będzie wchodził w drogę? nie lepiej by było? |
Szadoł kkurwa jebany nacjonalista a sam z br sie zadawał. Lizał im dupska by na hunty z nimi biegać -.- ....
DUPOWLAZŁ JEBANY |
Cytuj:
|
Polen! Sieg Heil!
|
@Albertus
polecam film 'American History X' ma on na celu uswiadomic cos takim jak ty |
Cytuj:
|
widzialem trailery na youotube i film jest tak (jak sie mysle poprawcie mnie)
jest 2 braci starszy i mlodszy , pewnego razu starszy gral w koszykowke i poklucil sie z murzynem i pozneij murzyn zrobil napad na jego samochod on wyszedl zastrzelil go poszedl do wiezienia , biali pochwalili jego tatuaze ale cos mu sie nie spodobalo i powiedzial ze do nich nie przystanie , dostal w pierdol pod prysnicem pozniej zakumplowal sie z czarnym i jak wyszedl mial odmieniony swiatopoglad ale jego bat zostal nazista i w szkole zobacyl jak bija bialego w kiblu to mu pomogl i zacza ich wyywac itp , dmuchna papierosem w twarz jednemu. pozniej jego brat zmienil mu poglady na nierasistowskie i on poszedl do szkooly pocalowal dziewczyne wszedzl do kibla i ten czarnuch go zabil" przegapilem cos w trailerach? , mysle ze film jest bardzo dobry i bede go szukal u kolegow zeby obejzec. lecz co to ma zmienić u mnie (tak jak piszecie ze to film dla mnie) to ze jaki¶ murzyn może mnie zastrzelić? no i? zginę za kraj nikt nie będzie rozpaczał a przysłużę sie narodowi |
WIsio grasz ze mna i mariem w aoe2?
|
...
Cytuj:
|
czemu głupot? będzie jaki¶ pożytek zemnie ;D a ze kocham Polske to sie jej przysłużę
|
Szadou zycze ci banana :)
A i pozdro bd za 30 dni xD |
ja pierdole ten albertus to chyba jakas rodzina shadowa:/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:59. |
|