![]() |
|
Cytuj:
|
Mowiles cos?
|
Oglądałem losowanie 4 rundy FA Cup. Czekałem na to, kogo wylosuje United, ale przypomniałem sobie, że odpadli z Leeds! :D
|
4ta runda FA cup
Southampton v Ipswich Reading/Liverpool v Burnley Millwall/Derby v Brentford/Doncaster Bristol City/Cardiff v Leicester Stoke v Arsenal Notts County/Forest Green v Wigan Scunthorpe v Man City West Brom v Plymouth/Newcastle Everton v Nottm Forest/Birmingham Accrington/Gillingham v Fulham Bolton v Sheff Utd/QPR Portsmouth/Coventry v Sunderland Preston v Chelsea Aston Villa v Brighton Tranmere/Wolves v Crystal Palace Tottenham v Leeds Ciekaw jestem tego ostatniego meczu ;] Fajnie by też było jakby Millwall wygrało z Derby a potem z Brentford/Doncaster |
A wiedzieliście, że od początku swojej menedżerskiej kariery Ferguson ani razu nie odpadł z Pucharu Anglii w 3 rundzie? Seria zakończona.
Wenger też nigdy w 3 rundzie nie odpadł. Za to w 5 ostatnich edycjach ten, kto losował w 3 rundzie Boro i wygrywał dochodził do finału i zajmował drugie miejsce. Więc City ma już finał zapewniony :P |
No i gówno Osasuna - Real 0-0, grali jak oldboye...
|
no i lider jednak w Katalonii : )
|
Ktoś tu nie tak dawno mówił, że Ronaldo wydoroślał i nie robi już z siebie pajaca...http://www.youtube.com/watch?v=iEMwrCogyfA&translated=1
|
|
Jakbyś kurwa nie zauważył haczyli się kolanami.
|
Cytuj:
|
był zahaczany i pewnie gdyby nie aktorzenie i lot w stylu batman, sędzia odgwizdał by 11.
|
Żaden fan "wielkiej" Barcelony się nie odezwie? :>
|
Przegrali 2-1 po słabych zawodach, w których sędzia nie podyktował 1 karnego oraz nie uznał 1 prawidłowo zdobytej bramki, o czym tu gadać?
|
Przełożyli mecz Arsenalu :<
|
Cytuj:
I nie narzekaj na sedziego bo ostatnio uratowal dupe Zlatanowi |
Barca nie wygrała drugiego meczu z rzędu, ma straszny dołek z którego raczej się nie podniosą. Żegnajcie europejskie puchary w przyszłym sezonie, witaj Liga Adelante.
pasuje? |
W formie czy bez i tak jest jednym z najpoważniejszych kandydatów do mistrzostwa Hiszpanii i LM..
|
Milan gromi Genoe 5:2, w tym meczu padły 3 karne dla Milanistów :D
|
Ambro - Czołg po prostu :D.
Boriello? Jego gol... "Mamma mia!". A Amelie chce w Milanie i uj. W zeszłym sezonie w barwach Palermo tez sciagnal karnego Ronaldinho. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:17. |
|