![]() |
|
@naruto126
Ukryty tekst:
|
Mam pytanie odnośnie wszelkiej maści konwentów mangi i anime.
Co to są panele ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bleach Ukryty tekst:
|
Cytuj:
np: "Panel o Soul Eater'ze 13:00 - Panelowka2 [Kunio i Kamikaze]" |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Zdarza się :P
|
Dziękuję, Rayza :*
|
A ja mam do was wszystkich prośbę:
Ukryty tekst:
|
Nie możesz obejrzeć z eng subami?
Shakugan no Shana Second Ukryty tekst:
|
@up
Szło obejrzeć. W przeciwieństwie do kinówki. |
Grycuś no weź ty mnie nie załamuj. Napisy do całego Soula są na animesub.pl, sprawdzałem przed chwilą. Ale mieli problemy z serwerem więc może to dlatego wcięło część napisów.
Mai-Hime. Seria nieporozumienie... odcinki 1-15 to całkiem niezłe shoujo, 16-25 to zabawa twórców w "ja chcę swojego NGE", a finałowy odcinek... Tego nie można wyrazić słowami. Seria sprawia wrażenie robionej przez ludzi nie mających koncepcji na całą serię. A dokładniej zmieniających ją co kilka odcinków. Są serie w których taki mix wychodzi, w Mai-Hime jednak trąci to zwykłym niezdecydowaniem. Jednak ze względu na odcinki 1-15 które były całkiem niezłe i 16-25 które były całkiem groteskowe Mai-Hime jest kolejną przeciętną serią, ale do obejrzenia. Pod warunkiem że nie masz nic innego na dysku. Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
Guren Laggan zaczete. Pierwsze wrazenie jakie oddalo mi to anime jest niezle. Wreszcie polubilem calkowicie mechy. ;p No i nie zapominajmy o sexownej Yoko, ktora nie ukrywam, ale oczarowala mnie swoim wygladem i po czesci harakterkiem >.< |
Haha, pomyliłem was ^^ Gome, ale rozpoznaje ludzi po avatarach, więc jeszcze wiele razy was pomylę.
Yoko jest czarująca, no nie? Dzięki niej Gurren Laganna zacząłem oglądać ^^ Prawdę mówiąc to 1/3 anime zacząłem oglądać po obejrzeniu śliczniutkich fanartów z damskimi postaciami. Nipah~! Corgar Frizz |
Frizz, coś osoby mylisz. ;) A co do Soul Eater, to już znalazłem napisy, ok. 12 w nocy. :P Tylko tamtego posta mi się nie chciało edytować. ;)
|
A jaaa... w końcu obejrzałem Tekkon Kinkreet. Świetny film, świetna animacja, świetne tła. Polecam!
|
request:
_poważne_ anime w klimacie heroic fantasy, INNE niz Record of Lodoss War. plz ? |
Berserka i Claymore pewnie widziałeś?^^
|
@Vil
Spróbuj Druaga no Tou ~the Aegis of URUK~ lub Seirei no Moribito. Ewentualnie Ragnarok: The Animation. Kończę jutro Shan'e i zabieram się za Toradora! ; p |
Ukryty tekst:
mistrzzzzzzz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:34. |
|