![]() |
Kod:
Sevilla - Stuttgart (handicap 0:1) 1 |
Kod:
Anderlecht - Poli Timisoara 1 1.60 |
Kod:
Sturm Graz-Panathinaikos 2 2.35 |
Ukryty tekst:
dobra, fail. Ale jak sie bawic, to sie bawic ;] Kod:
(7097) Belchatow v Arka 1 1.65 |
Manchester City - Burnley [1]
Barcelona - Mallorca [1] West Ham - Everton [1X] Sevilla - Villareal [1] Wolves - Arsenal [2] Ruch CHorzow - Jagiellonia [1] Valencia - Saragossa [1] ------------------------ Polonia W. - Cracovia [1] GKS Belchatow - Arka [1] Wolves - Arsenal [2] Newcastle - Peterborough [1] Polonia B. - Lech [X2] |
Ot taki sobie kuponik, pierwszy w tym sezonie :d
A.Villa - Bolton 1 Tenerife - Malaga 1 Wolves - Arsenal 2 Blackburn - Portsmouth 1 Mainz - Nuerenberg 1 Lorient - Boulogne 1 Stawka: 5zl Kurs: 32.18 Zakladana wygrana: 144.80 :) |
Kod:
(7105) RUCH CH. v JAGIELLONIA 1 1.80 |
haha hoom puszczę prawie identyczny z tym że brema na bramki -2, hertha i chelsea z podpórką ^^
|
jak sie bawic, to sie bawic ;] Tylko cos czuje, ze bede mial rano problem zeby wstac wystarczajaco wczesnie zeby do stsa zdarzyc... w sobotq wake up o 13 byl, w niedzielq pewnie bedzie jeszcze pozniej ; I fail ze PLK nie ma w ofercie stsa, fajny typ na ta kolejke by byl... jak ktos u netbukow gra, to Turow - AZS 2, under 145.5. Kraza ploty ze moze to byc ostatni mecz Obradovicia w Zgorzelcu, a po nim ma przyjsc Urlep, takze nasz polski drimtim moze specjalnie sie polozyc zeby tylko przyszedl Andrej (a Wojcik to pewnie bedzie jeszcze podnosil rywala, zeby tylko mial blizej do obreczy). Nie zdziwiloby mnie to jakos szczegolnie, a podejrzewam ze ploty te doszly i do Obradovicia, i moze miec juz totalnie wyjebane na Zgorzelec i wszystko co z nim zwiazane. Takze powtorze sie, ale Turow - AZS 2, under 145.5. Bey, ide w koncu pod kolderke, bo zmarzlo mi sie trochu.
|
Status kuponu: Wygrany Typ zakładu: Wielokrotny
nr. nazwa zdarzenia typ kurs grupa 91 Aston Villa-Bolton Pilka Nozna - Anglia 1 1 1.7 - 94 Tottenham-Sunderland Pilka Nozna - Anglia 1 1 1.55 - 1117 Newcastle-Peterboro. Pilka Nozna - Anglia 2 1 1.45 - 95 Wolverhampton-Arsenal Pilka Nozna - Anglia 1 2 1.42 - 314 Den Haag-PSV Pilka Nozna - Holandia 1 2 1.42 - 136 Hertha B.-FC Koln Pilka Nozna - Niemcy 1 2 3.25 Wkład: 5.00 zł Wygrana: 112.68 zł |
Kod:
Ionikos - Thrasivoulos F. X 3.00 |
Kod:
Bośnia I Herc-Portugalia 02 1.36 |
Kod:
Wygrany |
Kod:
Status: Wygrany |
Aby wziąć udział w konkursie, w którym nagrodą jest premium account na 90 dni, należy wysłać sms o treści: game xxrzct na numer: 79079
Każde zgłoszenie bierze udział w losowaniu, z którego zostanie wylosowanych pięcioro zwycięzców! Koszt całkowity jednego sms'a to jedyne 66gr! Nie przegap swojej szansy i wyślij sms już teraz! |
ostatni kurwa raz postawilem na barcelone... ostatni raz postawilem na bordeaux... ostatni raz postawilem na lyon... ostatni raz postawilem na arsenal... ostatni raz postawilem na wolfsburg... pierdole, nie stawiam do konca grudnia, jak nie idzie, to nie ma sensu jeszcze bardziej sie pograzac.
|
Cytuj:
|
Nie denerwujcie mnie : /
Ten weekend to w ogóle spalony. |
dlatego ja prawię nigdy nie stawiam na wielkich faworytów do wygrania całej ligi, bo praktycznie co kolejkę kilka z nich sprawia niemiłą niespodziankę, a w ten weekend to już w ogóle...;d
|
Całe szczęście, że obstawiłem, ale jednak nie wysłałem. Tylko bym klną na Lyon, który przegrałby kolejny OCZYWISTY(z ostatnią drużyną, która ma 1!!!!!!!!!!!!! punkt) mecz na mym kuponie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:54. |