![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
A oni was ;< I robi sie błędne koło.... |
Cytuj:
Prawda jest taka ze Nemtorowi pvm sie zaczelo nudzic i dal sie wplatac w wojne Anima/Eternal March. Sadze ze juz mu sie zaczyna to nudzic (moje osobiste zdanie) ale coz nie ma juz odwrotu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
/Metek. |
Cytuj:
btw. za jakiej 200k moze by mi sie udalo przekonac innych zebysmy wyszli;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Witam!
Wedlug mnie ta wojna nie ma przyszlosci, bo zapewne ani Masak z Nemtorem nie beda chcieli oddac Aldory. Szczerze mowiac obie strony powinny zawrzec jakis pakt miedzy soba.(chociaz wiem ze jest to nie mozliwe) Od krotkiego czasu jestem za EM, dlaczego? Pewien czlonek CO chcial wyludzic odemnie pare rzeczy, zabili mi 2 razy kolege chodz nie jest w EM. Mysle ze bedziecie walczyc do czasu....do czasu kiedy zobaczycie to samo co Roshar. Rosh byl jednym z najwiekszych PA na serverze sam odczulem to na swojej skorze. Btw. Nie piszcie zbednych postow na temat mojej wypowiedzi. Kazdy ma prawo miec swoje zdanie. Co do botow, Cipsoft znajdzie jakies, jak zwykle "madre" rozwiazanie by zapobiec temu. Zycze wszystkim milej wojny! I pomyslcie jak mozna by to rozwiazac "pokojowo". Albo zrobcie cos zeby postronni ludzie nie cierpieli. |
Chcialbym sie spytac tych bardziej wtajemniczonych od ktorego lvla jest tzw. ta wasza "blokada lvlowa" o ktorej wielu ludzi mi mowi. Narazie nie dziala mi forum tibia.com dlatego zwracam sie do Was z prosba abyscie oswiecili mi do ktorego lvlu moge sobie spokojnie expic ;} (jesli nie mialem do czynienia z zadna strona podczas wojny)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
do 90~lvla mozesz dosc "normalnie" expic
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A przypadkiem nie bedzie pijany znowu ;p? |
Eloh Arks
Apr 20 2007, 22:08:47 CEST Killed at Level 109 by Star Reon and by Legendios Tito Grimgor Apr 20 2007, 22:08:47 CEST Killed at Level 77 by Legendios Czyzby sie nasunal? ;d |
Legendios szaleje ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:45. |