![]() |
Cytuj:
:D:D:D:D:D:D:D:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
ch*** sie znacie kazda char ma swoje plusy i minusy ani jeden ani drugi nie jest terminatorem(elektronicky mordulec) |
nie wiedziałem że tak lubicie kupować blessy :)
^Laen Loys^ Jun 05 2007, 09:42:32 CEST Died at Level 156 by a stone golem Jun 05 2007, 11:54:39 CEST Died at Level 155 by a hydra Jun 06 2007, 18:14:11 CEST Died at Level 155 by a dragon patrze że i dragony s± za Vision Racja pewnie kick ;/ 2x down - tez mam lagi ;s |
up: może ma kicki albo inne hujstwo... chyba ważniejsze jest to że nie boi sie expić w wojnie??
ej no ludzie na tym forum jest tyle nienawi¶cie dajcie se siana, skoczcie na browarka i wyładujcie agresje krzesłem na kim¶ |
Laen już pisał powody swoich dedów, co¶ tam miał z netem :confused:
|
Cytuj:
Nie mam nic do Pandorii, Ty sie jako¶ tu jeszcze wypowiadasz... ale inni z nie z tych ¶wiatów nie wiedz±c co jest grane i musz± dodać "swoje 3 grosze " Przypomnij co zacytowałem w jego wypowiedzi więc może mnie zrozumiesz ( chodzi o wulgaryzmy) :] Pozdro Ik~ ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdro Żubr @Cyrilus znalazłe¶ w moim po¶cie słowa "Dusk wygrały, furora jest ich !!1!111oneoenoenoe ??? |
Cytuj:
Sprzedałem tego chara na 30lvlu, kupił go jaki¶ nob z gdańska, wbił jaki¶ 44 lvl podajże i zaczoł pekować. Po jaki¶ 2 tygodniach od tego jak spadł na 37 lvl doszedł do mnie Confiramtion Key ( czy jako¶ tak ) No i odzyskałem chara. Poprostu typ był tak nie ogarnięty i kupił recka na moje dane od konta;] Więc wycowaj to co tam napisałe¶ że se nie pogram ( PLX ). Pozdro Panie Res'tes ŻUUUUBR! |
taak 3 deady Laen'a to wsyztsko problemy z netem, a ja pamiętam każdy dead na expie kogo¶ z Vision był szczegolowo odnotowywany tutaj i wysmiewany nawet przez czlonkow gildii duskiness ehh...
|
Idzcie sobie obejżeć jaki¶ film lub co¶, bo się wam (niektórym) poprzewracało w głowie od wojny i furory;]
Ide ogl±dać RRRrrr.... A potem expic^^ bb ; * |
Cytuj:
to w sumie zlodziej jestes jakby nie patrzec, ale w smerfa wypowiedzi chyba nie chodzilo o to, ze sobie nie pograsz bo nie jest twoj :> |
Cytuj:
|
Cytuj:
tak.. bo oni niby sie nie przejuma ze padaja ^^ www.allegro.pl expic expic wizja bedziecie mieli co tracic ^^ |
Zobaczymy jak bedziecie pisac i sie udzielac, jak ktoras ze stron dominujacych przejmie wladze ostatecznie ;]
|
Cytuj:
|
Ja bede pisal to samo xD
Po prostu nienawidze pewnych osob |
Cytuj:
żeby muchy na pannie młodej nie siadały :D |
You recognize Xaelael Bruth. He was killed by Volumex Karste.
You recognize Ratilltek. He was killed by Mina Tutto. ojej :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:17. |