![]() |
Ale sie rozpedziliscie :D
|
Up.
a Co nie będziemy oszczedzac klawiatur |
Cytuj:
Hohohohoh :> Ze mam Xerena napisana w serwach nie znaczy ze nie gram na titani jak juz to mowielm..... A jezeli chcesz grozic mu huntem itp... to sie chlopcze spozniles :> Pomysl ze kto moze huncic 50+lev Hail Cf, Oven i reszta noobko ktore sie podlizuja.B) |
Hail Jeoxhea i reszta Dupolizów :)
Jeoxhea , najwiekszy Pvper na serwie , Najwiekszy PA (to już serio) Przybiegl i mówi ze mnie zabije sOlo , wybiegam i biegam sobie w kolko a debil biega za mna i bije mnie tylko z Sd ... Za chwile wpada 5 Osób i sie cieszy ze mnie zabil "Solo" a Kurwa 20 lvl go zabijaja , na kazdej akcji DObra bo troche odbieglem od tematu ;d |
Cytuj:
|
Ta , jestem taki fajny i mama mnie nie kocha.
a Ten Ed mnie zdenerwował To zobaczymy jaki będzie kozak |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Biazio Może tak zapostujesz w temacie Nasze Fotki co? kozaczq =] bo z tego co widze to twardy jesteś jedynie w gębie i to z pomocą bluzgatorka :) sam nic wymyślić nie umiesz? @Skrzat&Kojot :p |
Zizib
Oct 25 2007, 16:05:27 CEST Killed at Level 76 by Latuz and by Whuio |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Wisniox
Jestes nikim totalnym 0. Potrafisz najezdzac wylacznie na rodziców. Nie wypowiadaj sie tutaj wiecej idz na inny forum do Xazeza czy huj wi kogo @Jez Bardzo ładnie napisałes: |
Niezmiernie cieszy mnie kultura tego forum, ale to tego typu spraw jest osobny temat.
|
Cytuj:
|
Zapraszam tutaj.
|
Cytuj:
Skadze ^^ No nie ma , Ale przynajmniej nie mam tego problemu że stara sie lubi bawić twoją Kućką:] Dziecinne , jestem dziecko a że mnie prowokujesz swoją mordą w tym Avantarza to musiałem zakleić kawalek monitora taśmą DO Jutra Ciawasku |
Patologia... poprostu Patologia...
|
Cytuj:
Dziękuje za uznanie ^^ w sumie to Ja na Twój temat z chęcią bym sie wypowiedział , ale o twojej inteligęcji to już nie mam nic do powiedzenia xD |
Przeciez ja sie w ogole nie odzywam :P
|
Cytuj:
Najpierw naucz się poprawnie pisać. Sorki za offtop. @edit Ponawiam prośbę. biazio nie zasługujesz na nowego posta. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:43. |