![]() |
I to nie jeden z glupich pomysłów:
np: - kociolek juz sie nie nadaje do trapowania bo zrobili tak ze mozna po nim chodzic. - Duzy resp hydr na tiquandzie tez juz tam nie można normalnie huncić tzn. (blocker + 2 shooters) |
Odechciało mi się w to gó*o grac -.-
|
Cytuj:
|
@up
Nikt ale wkur*ia mnie CipSoft |
Name: Ambel Kart
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 108 World: Silvera Residence: Venore Guild membership: Veteran of the Feel The Power nie trzeba nic komentowac ^^ Wielkie gz bro!!;] |
I tak ftp wygra wojne to chlopak se przynajmniej ochrone zalatwi ;]
|
Update sux, nie wiem co sie dzieje juz dawno nie gralem :X i pewnie teraz malo bede gral i chcialbym wam zyczyc wesolych swiat :)
|
@up
Smacznego jajka i szybkiego powrotu do botowania :D |
Po update nie wiem jak botowac wiec bede gral normalnie :p
|
Cytuj:
@down jak narazie? 4ever a nie jak narazie, pieprzyc tibie, pieprzyc cipsoft. hail rl life :) |
Ehh nic się nie zmienia xD i za to was lubię btw. bardzo bym prosił o small stones wiadomo że palków o to nie proszę bo sami potrzebuja ale taki rzotek to ma chyba z głowy skilowanie jak narazie xD
|
Cytuj:
06:00 You see a dead human (Vol:10). You recognize Viollatorzenho. He was killed by Seth The Dark. Vake Dec 22 2007, 08:31:04 CET Killed at Level 124 by Seth The Dark and by Sirikito |
@up
Uuu sie pewnie ostro wpienił jak to zobaczył :/ |
Gadałem z Sethem i mówił, że każdy kto jest w ftpa niezależnie czy pl etc. padnie.
|
I bardzo kurwa jego mać dobrze, w*****a mnie coś takiego że raz ktoś jest wielki przeciwnik ftp a później liże im dupe i do nich dochodzi...
@Neuro i jego team Gz FRAGÓW! @Edit Seliar, skontaktuj sie ze mna. |
po 1 takie huj a nie open battle vake wracal z wrl i ujebali go
po 2 zjebali i sobie tp dali po 3 huj vake sobie to odrobi jescze dzis w 3h po 4 dostal na bless i aol :) po 5 vake mial 200k w loocie z wrl softy itp dobrze, ze mial aol xddd po 6 vake Gz first castle shield z pl :] |
i po 7 ftp bierze teraz all nobow do gildi bo sie rozpada,kiedy wzieli by polaka do gildi lol, solar tez mial invita, niedawno go huncili a teraz wielcy kumple, ftp szuka pomocy teraz wszedzi.
przegra war |
Nie stety nie bierze all noobów bo jakby brali to bys tam byl ;(
|
Cytuj:
|
Nie widzę, żeby się FTP rozpadało :confused:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:28. |