Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Wyrównanie profesji (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=132712)

--Cienius-- 14-06-2007 16:33

Ciekawe jaki bedzie piatkowy(ostatni) Update teaser

Jak to mowia : najlepsze zostawiamy na koniec =]

Natorin 14-06-2007 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez --Cienius-- (Post 1484776)
Ciekawe jaki bedzie piatkowy(ostatni) Update teaser

Jak to mowia : najlepsze zostawiamy na koniec =]

Napiszą, że to był dowcip :D:D:D:D:D:D:D

--Cienius-- 14-06-2007 18:33

ta i ze tibie sprzedali i bedzie 3d :D

Dagins 14-06-2007 18:58

Nienawidzę CIPów(ek). Przecierz każda CIP(ka) ma swoją willę i jeszcze dokładają sobie kasy jak jakieś świnie(niemieckie). Niepotrzebne skreśl.

--Cienius-- 14-06-2007 19:06

Musisz sie wyzywac bo cie nie stac na pacc?

Co bys zrobil za free jako polak ?
NIC
ty myslisz ze ci sie zywnie wszystko nalezy bo zyjesz -.-

idz trollu

mazgier 14-06-2007 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dagins (Post 1485133)
Nienawidzę CIPów(ek). Przecierz każda CIP(ka) ma swoją willę i jeszcze dokładają sobie kasy jak jakieś świnie(niemieckie). Niepotrzebne skreśl.

Z II Listu Pawła Apostoła do Tesaloniczan: "Jeśli kto nie chce robić, niech też nie je".
Ale Ty, drogie, "polactwem" upośledzone dziecko wiesz lepiej, prawda? Ty wiesz, że Tobie należy się wszystko na świecie, bo urodziłeś się, istniejesz i zanieczyszczasz wokół siebie powietrze. Za to fakt, że ktoś pracuje i chce mieć z tego pieniądze jest dla Ciebie obrazą przyzwoitości, wręcz przestępstwem...
Jeśli mogę Ci coś doradzić to postaraj się, wybierając dla siebie w przyszłości bieliznę, kupować możliwie najbardziej obcisłe slipy. Jeśli uda Ci się znacząco zmniejszyć szansę rozrodu to może przyczynisz się do wzrostu narodowej średniej IQ.

Candi 14-06-2007 20:10

I wiesz co?! Jesteś wielkim debilem!
Stworzyli tibię i teraz czerpią z tego korzyści. Niech mają nawet 100 willi, a ja mogę im tylko zazdrościć pomysłu. Musieli włożyć dużo pracy w stworzenie tej gry. Udało im się na tym zarobić i niech zarabiają dalej. Cieszcie się, że pacc nie drożeje tylko trzyma się na tym samym poziomie. Jeśli nie stać Cię na niego to nie kupuj. Ja narazie nie potrzebuję do gry moim paladynem więc kupię za jakiś czas dopiero...

Dee_Jay_Bufer 14-06-2007 20:19

;p

no tak... noto dobra tylko ja sie teraz bede niezle wachał bo ja niemoge sie zdecydowac mam 24 lev sorca 23lev knighta skile 59/57 no i pala 14 lev skile 38/niewiem. Noi niewiem czym mam grać a musze wkońcu coś wybrać jak mi sie ban skończy :D

GothicMaster 14-06-2007 20:34

x

@up
Na twoim lv nie odczujesz wielkiej roznicy po update. Zawsze mozesz wybrac troche pozniej.

mcasek 14-06-2007 20:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Candi (Post 1485356)
Stworzyli tibię i teraz czerpią z tego korzyści. Niech mają nawet 100 willi, a ja mogę im tylko zazdrościć pomysłu. Musieli włożyć dużo pracy w stworzenie tej gry. Udało im się na tym zarobić i niech zarabiają dalej. Cieszcie się, że pacc nie drożeje tylko trzyma się na tym samym poziomie. Jeśli nie stać Cię na niego to nie kupuj. Ja narazie nie potrzebuję do gry moim paladynem więc kupię za jakiś czas dopiero...

Jestem za ja nawet dołożyłbym im po 200 willi i po 100000000cc :D:]

Natorin 14-06-2007 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Candi (Post 1485356)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mcasek (Post 1485481)
Jestem za ja nawet dołożyłbym im po 200 willi i po 100000000cc :D:]

tak zgadzam sie. wymyślili gre i mają pełne prawa czerpać kożyści w dodatku koszt serva to kilka tys zl., gra się ciągle rozwija

Kogoś nie stać?... bo moim zdaniem 1,- za dzień pacca to bardzo mało <widziałem otsy gdzie pacca kupuje sie sms'em za ok 8 zl na tydzien> to więcej niż na rl tibi... aczkolwiek sądzę, ze powinni wprowadzić pacca jeszcze na 30 dni np za 40 zl. to już nooby 0 wymówki by miały ;)

Btw kiedyś miałem fajną fotke na której była siedziba Cip Softu a przed nią stała zajebista limuzyna :P Poszukam ją to wrzucę ale sądzę, że zaginęła wraz z jakimś formatem.

squach 15-06-2007 01:57

kuzwa ;//
od tego jest MAG zeby walil z czarow i run wiecej niz jakis knajt i paladyn :// ludzie... To jest jego profesja i on ma wiecej walic..
Do dupy bardzo :/
dajcie jeszcze knightowi sd i bedzie full wypas;///

PS. napiszczie wszyscy do Cipsoft z sugestiami co do tego update..
-----
porownajcie jakie obrazenia dostaje MAG a jakie knajt ://
mag 3 razy takie jak knajt
to jest dyskryminowanie graczy z profesja MAG
jaki knajt ma capp ;////
chujowo bedzie..

ja gram magiem

Wux 15-06-2007 08:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez squach (Post 1486151)
kuzwa ;//
od tego jest MAG zeby walil z czarow i run wiecej niz jakis knajt i paladyn :// ludzie... To jest jego profesja i on ma wiecej walic..

-----
jaki knajt ma capp ;////
chujowo bedzie..

ja gram magiem

2005 ulepszenie magów i druidów
2007 uleprzenie knightów i paladynów

tak trudno zrozumieć? nie możesz zrozumieć że magowie są zbyt dobrzy i za szybko expią w porównaniu do knightów. To jest paranoja żeby 60 knight musiał uciekać przed 40 Sorcererem.

katja of isil 15-06-2007 09:17

dobicie postaci magicznych

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez squach (Post 1486151)
kuzwa ;//

-----
jaki knajt ma capp ;////
chujowo bedzie..

ja gram magiem

Zgadzam się w 100%
na test serwerze nasz refugijski MS +200 lvl walil z visa 212 , gdy ja druidem na 76 lvl do 180 około teraz przed up date ,wielu z h lvl ms da sobie spokoj z Tibia albo z postacia magiczna , tylko wtedy jestem ciekawa , kto wyczysci djina czy inna banute
Nikt nie pomysli ile manasów musi mieć magiczny żeby mana shield wytrzymał jakikolwiek mocniejszy atak przez dłuższy czas , a jak się kończy mana shield to często schodzi po 1-2 hitach .X(

szymcio 15-06-2007 09:26

Pacc na 30 dni fajnie ale by było około 2 razy większe zaludnienie na pacc arena! A na światach non pvp to by była katasrtrofa bo i tak już jest dużo nóóbków:D

Kejmilo 15-06-2007 10:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corsolopussy (Post 1486265)
ja pierdole co za frajer z Ciebie, jezeli 60 knight Twoim zdaniem ucieka przed 40 ms to kurwa jestes pizda i tyle.

update zjebali i tyle. Tibia teraz bedzie nie sprawiedliwa , knight ma za duzo hp, potworki go wogole nie leja z lapy, i bedzie expil jak pojebany a sorc?
zal.pl...dajmy sobie spokoj 160 lvl bedzie na*******al kurwa za 250 z sd? prosze was kurwa zastanowcie sie...zreszta zawsze bylo - knight -bloker, postac ktora da sie botowac, isc na pole, isc spac a i tak zadko ktos Ci cos mogl zrobic. palek- trudny do ubicia , na wysokim lvl przejebany char , duzo hp a dodatkowo moze jeszcze z sd zajebac MAGI- to one mialy byc postrachem , zreszta KURWA KTO KOMU KAZAL NAJTA BRAC? NIKT.
JEBAC CIP ;' ]

Weź ty się dziecko uspokój (wnioskuję że jesteś dzieckiem po twoim sposobie wyrażania uczuć), kto ci kazał grać w tibię? Jesteś standardowym noobem, który płacze, bo nie będzie evul mastachem... Mag nadal będzie najpotężniejszy, tylko trochę słabszy. Jestem pewien że grasz od Tibii 7.6 kiedy wprowadzono różdżki, bo wtedy mag stał się najprostszą prof i dlatego nim grasz, tak? Bo łatwiej. A nie możesz znieść tego, że ktoś może być lepszy (lepszy od poprzedniej wersji samego siebie, nie od ciebie), krew cię zalewa że Cip nie przejmuje się wami, noobkami, które płaczą że magia będzie słabsza, a na cholerę w ogóle płaczesz skoro nawet nie miałeś tego 70 levela?! Idź sobie zrób pallka czy kinę, bo będzie łatwiej, ale zobaczysz ile knight czy pall godzin spędzi na treningu, żeby chociaż trafić w potworka a ty z tym twoim visem latasz i napier**asz jak opętany i jeszcze płacze, bo mf za drogie, najlepiej żeby kosztowały 1 gp i dawały full manę a visy miały min. atak 1000hp co nie?

Uff wyrzuciłem to z siebie bo normalnie nie mogłem ;]

mago 15-06-2007 11:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez katja of isil (Post 1486304)
Zgadzam się w 100%
na test serwerze nasz refugijski MS +200 lvl walil z visa 212 , gdy ja druidem na 76 lvl do 180 około teraz przed up date ,wielu z h lvl ms da sobie spokoj z Tibia albo z postacia magiczna , tylko wtedy jestem ciekawa , kto wyczysci djina czy inna banute
Nikt nie pomysli ile manasów musi mieć magiczny żeby mana shield wytrzymał jakikolwiek mocniejszy atak przez dłuższy czas , a jak się kończy mana shield to często schodzi po 1-2 hitach .X(

I dobrze :D
Teraz mag bedzie okolo 3 razy mocniejszy od knighta kosztem 3 razy slabszej obrony.
Do tej pory byl 10 razy mocniejszy kosztem 3 razy slabszej obrony - i gdzie tu sprawiedliwosc?
Tibia musi wrocic do starych czasow gdy mag czy drut bez kina z reguly mogli zapomniec o powazniejszych solo huntach.

Tomorro(Sarloon madex) 15-06-2007 12:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mago (Post 1486512)
I dobrze :D
Teraz mag bedzie okolo 3 razy mocniejszy od knighta kosztem 3 razy slabszej obrony.
Do tej pory byl 10 razy mocniejszy kosztem 3 razy slabszej obrony - i gdzie tu sprawiedliwosc?
Tibia musi wrocic do starych czasow gdy mag czy drut bez kina z reguly mogli zapomniec o powazniejszych solo huntach.

A co z uhaniem sie przez palka i najta?:>
Ja swoim marnym 72 rpczem uhne sie moze max do 300 -.- '
130 palek na test servie uhal sie do 500.
A co ma powiedziec najt?
Uh za 100 na 70 lv?
Omg

beznick 15-06-2007 13:11

@up wyraznie wszedzie pisza ze zmiany dotycza TYLKO RUN I CZAROW OFENSYWNYCH

Kejmilo 15-06-2007 13:11

@2up: czytanie ze zrozumieniem się kłania -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:03.