![]() |
Ciekawe jaki bedzie piatkowy(ostatni) Update teaser
Jak to mowia : najlepsze zostawiamy na koniec =] |
Cytuj:
Napiszą, że to był dowcip :D:D:D:D:D:D:D |
ta i ze tibie sprzedali i bedzie 3d :D
|
Nienawidzę CIPów(ek). Przecierz każda CIP(ka) ma swoją willę i jeszcze dokładają sobie kasy jak jakieś świnie(niemieckie). Niepotrzebne skreśl.
|
Musisz sie wyzywac bo cie nie stac na pacc?
Co bys zrobil za free jako polak ? NIC ty myslisz ze ci sie zywnie wszystko nalezy bo zyjesz -.- idz trollu |
Cytuj:
Ale Ty, drogie, "polactwem" upośledzone dziecko wiesz lepiej, prawda? Ty wiesz, że Tobie należy się wszystko na świecie, bo urodziłeś się, istniejesz i zanieczyszczasz wokół siebie powietrze. Za to fakt, że ktoś pracuje i chce mieć z tego pieniądze jest dla Ciebie obrazą przyzwoitości, wręcz przestępstwem... Jeśli mogę Ci coś doradzić to postaraj się, wybierając dla siebie w przyszłości bieliznę, kupować możliwie najbardziej obcisłe slipy. Jeśli uda Ci się znacząco zmniejszyć szansę rozrodu to może przyczynisz się do wzrostu narodowej średniej IQ. |
I wiesz co?! Jesteś wielkim debilem!
Stworzyli tibię i teraz czerpią z tego korzyści. Niech mają nawet 100 willi, a ja mogę im tylko zazdrościć pomysłu. Musieli włożyć dużo pracy w stworzenie tej gry. Udało im się na tym zarobić i niech zarabiają dalej. Cieszcie się, że pacc nie drożeje tylko trzyma się na tym samym poziomie. Jeśli nie stać Cię na niego to nie kupuj. Ja narazie nie potrzebuję do gry moim paladynem więc kupię za jakiś czas dopiero... |
;p
no tak... noto dobra tylko ja sie teraz bede niezle wachał bo ja niemoge sie zdecydowac mam 24 lev sorca 23lev knighta skile 59/57 no i pala 14 lev skile 38/niewiem. Noi niewiem czym mam grać a musze wkońcu coś wybrać jak mi sie ban skończy :D
|
x
@up
Na twoim lv nie odczujesz wielkiej roznicy po update. Zawsze mozesz wybrac troche pozniej. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
tak zgadzam sie. wymyślili gre i mają pełne prawa czerpać kożyści w dodatku koszt serva to kilka tys zl., gra się ciągle rozwija Kogoś nie stać?... bo moim zdaniem 1,- za dzień pacca to bardzo mało <widziałem otsy gdzie pacca kupuje sie sms'em za ok 8 zl na tydzien> to więcej niż na rl tibi... aczkolwiek sądzę, ze powinni wprowadzić pacca jeszcze na 30 dni np za 40 zl. to już nooby 0 wymówki by miały ;) Btw kiedyś miałem fajną fotke na której była siedziba Cip Softu a przed nią stała zajebista limuzyna :P Poszukam ją to wrzucę ale sądzę, że zaginęła wraz z jakimś formatem. |
kuzwa ;//
od tego jest MAG zeby walil z czarow i run wiecej niz jakis knajt i paladyn :// ludzie... To jest jego profesja i on ma wiecej walic.. Do dupy bardzo :/ dajcie jeszcze knightowi sd i bedzie full wypas;/// PS. napiszczie wszyscy do Cipsoft z sugestiami co do tego update.. ----- porownajcie jakie obrazenia dostaje MAG a jakie knajt :// mag 3 razy takie jak knajt to jest dyskryminowanie graczy z profesja MAG jaki knajt ma capp ;//// chujowo bedzie.. ja gram magiem |
Cytuj:
2007 uleprzenie knightów i paladynów tak trudno zrozumieć? nie możesz zrozumieć że magowie są zbyt dobrzy i za szybko expią w porównaniu do knightów. To jest paranoja żeby 60 knight musiał uciekać przed 40 Sorcererem. |
dobicie postaci magicznych
Cytuj:
Zgadzam się w 100% na test serwerze nasz refugijski MS +200 lvl walil z visa 212 , gdy ja druidem na 76 lvl do 180 około teraz przed up date ,wielu z h lvl ms da sobie spokoj z Tibia albo z postacia magiczna , tylko wtedy jestem ciekawa , kto wyczysci djina czy inna banute Nikt nie pomysli ile manasów musi mieć magiczny żeby mana shield wytrzymał jakikolwiek mocniejszy atak przez dłuższy czas , a jak się kończy mana shield to często schodzi po 1-2 hitach .X( |
Pacc na 30 dni fajnie ale by było około 2 razy większe zaludnienie na pacc arena! A na światach non pvp to by była katasrtrofa bo i tak już jest dużo nóóbków:D
|
Cytuj:
Uff wyrzuciłem to z siebie bo normalnie nie mogłem ;] |
Cytuj:
Teraz mag bedzie okolo 3 razy mocniejszy od knighta kosztem 3 razy slabszej obrony. Do tej pory byl 10 razy mocniejszy kosztem 3 razy slabszej obrony - i gdzie tu sprawiedliwosc? Tibia musi wrocic do starych czasow gdy mag czy drut bez kina z reguly mogli zapomniec o powazniejszych solo huntach. |
Cytuj:
Ja swoim marnym 72 rpczem uhne sie moze max do 300 -.- ' 130 palek na test servie uhal sie do 500. A co ma powiedziec najt? Uh za 100 na 70 lv? Omg |
@up wyraznie wszedzie pisza ze zmiany dotycza TYLKO RUN I CZAROW OFENSYWNYCH
|
@2up: czytanie ze zrozumieniem się kłania -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:03. |