![]() |
Cytuj:
|
Kiedy Vura wrocil do VU i co Go sklonilo do tego? ;d
|
Cytuj:
Zapewne dlatego, że jest wojna |
Cytuj:
|
Shiru The Assasin
Mar 15 2008, 20:23:06 CET Killed at Level 132 by Finix and by Sunze ojjj coś mu chyba nie pykło |
O proszę jak szybko wieści się rozchodzą:)
|
Cytuj:
niech wybijają przydupasow tak ma byc. btw. vu wynocha z nebuli ;s |
Wojna. 13 Dni po moich urodzinach co .! to coś musi znaczyć do boju ?.. ;]
|
Cytuj:
|
Che che che rodonator dzisiaj dwie dentki :<
Mar 16 2008, 10:58:47 CET Killed at Level 131 by Finix and by Meusz Mar 16 2008, 10:27:30 CET Killed at Level 132 by Atrin Cron and by Aymoraxis |
Cytuj:
@shiru mógł uciec, a korgan 5 lvli w dół_/ |
Cytuj:
Pytanie kto zrobił faze dla Lapki of Fear :S |
Open battlencjusz trwa xd
Lord Arcticus Mar 16 2008, 18:18:20 CET Killed at Level 173 by Brave Maly and by Dacalaxavai Sir Alexiz Mar 16 2008, 18:17:56 CET Killed at Level 101 by Xendosa and by Rica Souso Mar 16 2008, 17:15:11 CET Killed at Level 102 by Xendosa and by Noonen |
WÓ ucieka :(
odśnieżałem uliczkę w svar a tu skule biegaja : o 18:54 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sahti. He was killed by Arthas of nebula. 18:52 You see a dead human (Vol:10). You recognize Yokozumasa. He was killed by Redeo. 18:51 You see a dead human (Vol:10). You recognize Inaon. He was killed by Boytano. Inaonem grał Blood-Szisza, członek VO ;d @edit Rodonator i Sir Alexiz po 3 razy już padli ;dd |
Cytuj:
jaki noob, ja ci to wysyłałem i ja biegalem po svar ;d :< |
Cytuj:
|
Alexiz 2x, Arcticus, Yohozumasa, Krulix / VU
Krum adri z 'naszej' strony |
Cytuj:
Sck powiedz mi co ma Krulix do vu tak z czyustej ciekawosci |
Cytuj:
-Uczestniczył w masslogu na kruma -Pomagał w ucieczce i w wybijaniu noobcharow -To jakis rl od vu starczy?xD |
z tego co zauważyłem dodawany jest pierwszy lepszy typ który padł od VO, a jak VU zabije sojusznika VO + PRT to łaskę robią...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:24. |