![]() |
"Nie myje rowa"
"Lachociong" "Twoja stara to pizda" Idioci :D |
Aldora : Bij tego po lewej
i gdzies tam :Niemow slucham bo cie zrucham tych nickow moze juz niebyc widzialem je bardzo dawno |
Heh no temacik niezły. Co do nick'ów, to zapewne było ich więcej, ale te najbardziej wbiły mi się w pamięć:
Palladyn ze Zbytkowa (Zbytków- mała wieś na Śląsku, mniej niż 1000 mieszkańców :D :] Rolnik jadący traktorem- postać spotkana na mainie, lecz na tibia.com już jej nie ma :p :p |
Moze kaszanka swojska(neptera)
poczytaj mi mamo (elysia) hela wielkie dupsko(elysia) |
Podaj mi musztarde (astera) :D
|
Waleczny Trampek (Azura)
Corniszon ze Spychowa (Azura) Andrzej of maszewo (Azura) - tylko ja i moi kolecy wiedzą o co chodzi otóż w Maszewie jest pewien Andrzej - który jest psycholem spaceruje przed szkołą z łomem i kapciach-króliczki i ma przywiązaną do szlufki rączkę od roweru. Ale to tylko dla wtajemniczonych.8o |
ja spotkałem gostka o nazwie
Zrob mi pyze swiat azura ma jeszcze nick zobaczcie |
Na Nove'j Palenie Zabija:)
|
Babcia Janina From Podolany <- aktualnie moja postać
Wilk Kochanek Kapturka <- Mój kumpel, ale postać skasował Babcia Bez Kapelutka <- Postać moja, ale skasowana |
Ostatnia blacha makowca
biedny rencista noob fri itans plax |
Mój brat nazywa się Dupa misia na Hibernie
|
Bardzo... oryginalny nik jaki spotkałem to... Kupa w Ogrodku... nik na poziomie ------> :baby:
|
ja widzialem wielu
-Ru***j barbie asz sie zgarbi -Kupa do Kibla -Karta Sim -Happy Down -Kasia Dupodajka -Byczy Zwis (to ja ;p ) |
Ja mam jak narazie tylko jedno
-Algida śmietankowa |
No ja mam kilka postaci takich jak:
-Masy milvy:cup: -Merry verry:cup: -Lola predatorka:cup: |
Cytuj:
Co Ty mówisz w zbytkowie jest fajnie:], można pojechać i zobaczyć sklep z drewnianymi kiblami/domkami:] |
Shanera
Moim zdanie imię
"Norbi zabujca kotów" wymiata :cup: albo "Ser Jakub Kubus" |
Jest taka postać Ojciec Rydzyk a także Radio Maryja xD.
|
buehhehehhe :D sorry za offtop ale leje jak to czytam :D ludzie to mają pomysły :D bez kitu :D
|
Heh ja mialem postac a raczej mam ktora dalem bratu o nicku [b]Wielka kaszana:cup: :cup: hehe
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:38. |