![]() |
heheheehheheeh
|
A ten znow ma buz z nas :D
|
Ci z Furorki co chcą zawładnąc Saphira a póki co
są 8lvl'owymi knajtam drutami palami sorkami mogę pomóc. Zapraszam na PM |
Ej wy z furory co wy od*******acie ? Każdego dnia widze jak biegacie ze skullami po ab i innych miastach , a dziś widzialem z waszej gildi 105 lvl , ktory wymuszal arma od jakiegos polaka. Po co wy tutaj przenieśliście się z furory ? Pomuc polakom na saphie czy naodwrót ?X(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Więc Ty nie pie*dol bo rozje*ie Ci tego 42 Knighcika. Pozdrawiam, P.s Wali mnie Twoje pro i co mi zrobią jak Cię rusze więc oszczędź sobie gróźb. |
@Up
xd :Pp |
no dajesz rozjeb mnie
|
Cytuj:
Sam chciałeś. Added to VIP. Znajdź sobie sponsora na LifeFluidy ,Uhy co kokolwiek. Pozdrawiam, |
@arc
zamknij juz pape z tymi dedami, nei gram na saph juz to jak mam zabic kogos? a tak w ogole to mam bana! @furora poprostu jak sie wypowiadacie o tej grze to mnei zal sciska , tak jak by to byla najwazniejsza rzecz w zyciu! idzcie do dupy poruchac , lub na impreze a nie siedziec huj wie ile przy tibi! a tak w ogole to i tak tutaj dlugo nei pogracie, nie mowie ze ktos odemnei was bedzie gnebil tylko swe wam nie pozwoli za dlugo pograc chyba ze bedzicie jak serogan 24/7 brazowy jezyk przez asslicking |
Cytuj:
,ale ogarnoł. Był szybszy od nuba z karlin widzący plate legi na ziemi.:) |
Od razu przepraszam za dlugosc posta, ale chce, zeby bylo wszystko jasne i czytelne :D
Mialem juz wyloozowac i nie pisac negatywnych "zjawisk" dotyczacych ludzi z furory. Ale patrzac na to co sie dzieje nie wytrzymalem i postanowilem przedstawic jak wszystko wyglada i uswiadomic jak moze wygladac w przyszlosci. Do rzeczy... expie sobie na ofie i wpada nagle mi ekipa minimum 4 osob, nie zdazylem doliczyc sie dokladnie, ale wydawalo mi sei ze bylo ich 5, zreszta niewazne. No i oczywiscie zebralem kilka sd, prawda ze mimo swoich lvli bili mnie i "probowali" trapowac w pzrejsciach na 1sqm bardzo nieudolnie...no wiecie...ale badzmy wyrozumiali trap w tynelu o 1sqm szerokosci moze sprawiac niektoym klopot... tak wiec gz pvp chlopaki. Wiem, ze zalujecie dwoch rzeczy. Tego, ze nie mnie nie zabiliscie i tego, ze boty za was nie mysla ;/. Oczywiscie to tylko przyklad bicia przez nich ludzi "niewygodnych", ale oprocz tego dowiaduje sie kilka razy dziennie a pzred chwila bylem swiadkiem robienia PA. Takze slysze o biciu ludzi za expienie np na poh (oO chlopaki placiliscie za wynajem czy co? jak tak dajcie mi namiary tez sobie wynajme). Nawet co po niektorzy bardziej "szprytni" wymyslaja zawile reasony do huncenia... przyklad mojego kolegi. A mianowcie jest on huncony przez Bajamor za kradziez loota, kiedy to ten biedny czlowiek taszczyl do po venore. 49 palek ukradl loota 72 ed ! Loot nie byle jaki bo z dragow warty okragle 10k (mace, swordy i broad swordy_/). Jebany Rezes( moj kolega) musi byc z niego hardcorowiec skoro potrafi naraz leczyc sie swoim potionkiem za nieco poand 100hp, jednoczesnie prowadzic lootbaga i uciekac przed sdkami dwa razy szybszego ed...I jednak mimmo to zajebal ci loota drogi Bajamor! takie pytanko.. ty jestes taki rzadki czy on taki dobry.. a moze jednak ten reason sobie wymysliles, zeby huncic Rezesa? TeraZ antyheros, ktory hunci ludzi bez powodu (chwala mu za to, ze nie osmiesza sie wymyslajac powody), nastepnie Sevon the pall ( ofc moze myle sie ze on od was, ale pewny moge byc na 99% ze to wasz ziom) i wielu innych... A teraz taka moja mala mysl. Czy naprawde jest ktos tak naiwny z starszych graczy z saph, ze nadal uwaza, ze ci ludzie sa tu , zeby pomoc temu serverowi? To sa w wiekszosci kretyni, ktorzy ccha udowodnic kim to oni nie sa...dowartosciowac sie chca, ale napewno nie pomoc nam. MAm szacunek jedynie do QuanChi(nick z forum) i Belliantina (nick w grze). Ktos od was chlopaki wspominal, ze :" dajcie nam czas, a nie poznacie saphiry". Stary miales racje! Juz jej nie poznaje! Takiej bandy gnojkow i kretynow jeszcze tu nie bylo! Wiec niech sie kazdy zastanowi czy warto im pomagac czy lepiej moze ich zwalczac? Jak dla mnie oni sa syfem saphiry i zrobia z niej syf jesli dojda tu choc do czesciowej wladzy. Jesli chcecie mnie krytykowac i wyzywac za ten post, a jestem tego pewien to chociarz podajcie powody do tego. Btw to ze "placze" na forum to nie jest dobry powod do proby zabicia i wyzywania mnie. Ja tylko pisze to co widze i wyrazam swoje zdanie. Nie godze sie z tym co mi nie pasuje. Gdybym taki nie byl to skonczylbym tu gre na 40 moze 50lvlu. |
LoVciam Cie xDD
|
Cytuj:
Gadacie jacy to swe nie są be i jakie to pa robią ,a Wy nie jesteście lepsi. Podrawiam |
To Wy, koledzy, Furory nie widzieliście :P
To co tutaj czasem się wydarzy (PA itp) to zaledwie mierna namiastka tamtego servera. A mimo to zobaczcie, ilu jest tam 150+... Jeśli ktoś umie grac i nawiązywac kontakty z odpowiednimi ludźmi, nie pozna nawet znaczenia słowa "problem". Jak coś jest nie tak, piszcie do [CHAR]Belliantina[/CHAR], z pewnością pomoże i zajmie się Waszą sprawą. Od wyjaśniania niejasności nie jest to forum, a publicznie niezadowolenie okazujcie dopiero wtedy, gdy rozmowa z naszymi przedstawicielami nie przyniesie rezultatów. Over and Out |
Quan~
Jaki masz nick na Saphirze ? Phantasmagoria ma wojne z Masterplanem ? |
Mój nick jest nieistotny. Dowiecie się w swoim czasie.
Nie mamy wojny z Masterplanem. |
QuanCi ja nie chce nawiazywac kontaktow z odpowiednimi osobami...mam kontakty z takimi osobami, ktore szanuje i to mi wystarczy. Nie obchodzi mnie jak jest na furorze. Nie pozwole soba pomiatac i juz.
A to jest poziom niektorch z was: 19:54 Zumeq [62]: a 19:54 Zumeq [62]: ty ****u 19:54 Zumeq [62]: siedzisz 19:54 Zumeq [62]: od wtedy 19:54 Zumeq [62]: hahahah |
Kolego, dziwisz się, że od nas obrywasz? Bo ja już przestaję... : /
Wydawało mi się, że jesteś rozsądniejszym człowiekiem. W ten sposób nie będziemy rozumowac. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:07. |