![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
A ty do czwartej! Kwadratoglowy! A masz! O! |
Ciri ~pozwol ze spytam ile masz lat ... bo czytajac Twoje posty wnioskuje ze do Konca gimnazjum jeszcze dluga droga przed Toba... :baby:
|
Cytuj:
|
@Ciri...
Nie wrzucaj nam tutaj swoich chorych obrazków o tematyce erotycznej. Już od dawna masz skłonności pedofilskie... Widziałem jak małym dzieciom buty wiążesz zboczeńcu jeden. |
Cytuj:
|
Widzę cis, że na forum 24/24. Widzę też, że robisz z siebie takiego szyderce i super ironistę. Podrośniesz zrozumiesz że to szczeniactwo.
|
Vader Sillonwood
Nov 29 2007, 13:24:39 CET Died at Level 111 by a thornback tortoise Jak widac nowy owner expi do Tylu narazie... :( Po expie Widac ze Siggurdius jak sie postaracz to w sniezny piatkowy wieczor dobijesz szczesliwy 170 lvl xD Gogo Boy... :cup: |
Exp x2 i pewnie z domów się nie ruszacie ;D Z tego co widzę nawet już forum nie odwiedzacie bo to strata 5 minut w ciągu których możecie zabić 10 smoków ; ]
|
Pierwszego dnia wbiłem 350k expa (sporo jak na 44~ lvl :P) i juz miałem się zbierac, kiedy padłem na pk.. się w*****łem, ale wyleczyło to mój stosunek do tej gry :D Co za różnica czy wbije ten 100 za miesiąc, za rok czy wcale ;)
|
Cytuj:
Bartuś (4933051) tatooo ale 22:38:04 Bartuś (4933051) ja naprafde nic kurfe nie pildem hrhhrhr |
taa...Wszystkie Expowiska pozajmowane...Wbiłem w kilka h 500k i 2 deady przez mój evul internet :P
|
Siggurdius Gratuluje 170 lvl ...:cup:
|
Hu Hu... niezle :) GZ
ale to nie zmienia faktu ze kolejny no-life sie nam ksztaltuje na Azurze, juz przegoniles Urba ;D |
Powodzenia na dzisiejszym Poi !! B)
|
Good luck behemoty :)
|
Te POI to parodia.. i tyle. Następnym razem jak bedzie nie bierzcie tyle pajaców. Pozdrawiam
|
Dla mnie poi sie zakonczyl ..... Przez jakiegos idiote teleportowalo mnie do temple ;/
|
którego idiote, bo bylo ich conajmniej 2 :p
|
Co fakt to fakt. Poi bylo zalosne, ale trudno zapanowac nad tlumem 70~ neutrali, ktorym sie cos powtarza 100 razy ,a oni i tak co innego robia.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:20. |