Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Morgana Pogaduszki ;] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=184892)

Chons 28-10-2008 13:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madeon (Post 2313236)
Ha ha odezwał sie szczurek. Obronca zwierzat :baby:

Ona jest pusta niestety :( udowodnila mi to.
Czego ona szuka na tibii? powiadasz, ze rozrywki haha no tak tak meza przy okazji, ale wiesz musi miec kieszenie wypchane kasiora i musi miec cztery kolka haha.
Zero szacunku do niej, za to ze sharuje kontem.
Gdyby nie koledzy nie miala by 130. Nawet 100 sama by nie wbiła. Zenada.

dobra gosciu skoncz sie juz mscic, ona padla a ty jestes forum fighter`em. a teraz idz do sql.

Madeon 28-10-2008 13:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chons (Post 2313238)
dobra gosciu skoncz sie juz mscic, ona padla a ty jestes forum fighter`em. a teraz idz do sql.

I po sie człowieku burzysz? a moze Ty kolejny zwierzak z szalonego zoo hansoniczki? 8o
Ps.
Zaszczepcie sie na wscieklizne.

MatiStw 28-10-2008 13:31

Teee Lovelas? Po co nam sie tu zwierzasz? wystarczy ze Nikoli sie zwierzyłeś... To jak waliłeś na konto Pixelowego ludzika? FAJNIE B) Jak narazie to ona ma wieksze "jaja" od ciebie, bo walczy, a ty co? mówisz coś o wbijaniu lev? Tobie koledzy nie pomogli i zostałeś na 40 po prostu potrafi sie ustawić a co z tobą? Weź lepiej zamiast grac w tibie idz lepiej po postuj na NK, "Ej eJ idź lepiej tańczyć na rurkę bo jesteś taką cipką że twój stary traktuje cię jak córke..."

Tyle.

@down
No i co z tego ze masz większy lev od mojego second chara? Mało mnie to interesuje POZERZE. Pawianie? nie wiem skąd ty bierzesz takie żałosne określenia, ale po gości który szuka dziewczyny w tibi to można się wszystkiego spodziewać.

Madeon 28-10-2008 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatiStw (Post 2313243)
Teee Lovelas? Po co nam sie tu zwierzasz? wystarczy ze Nikoli sie zwierzyłeś... To jak waliłeś na konto Pixelowego ludzika? FAJNIE B) Jak narazie to ona ma wieksze "jaja" od ciebie, bo walczy, a ty co? mówisz coś o wbijaniu lev? Tobie koledzy nie pomogli i zostałeś na 40 po prostu potrafi sie ustawić a co z tobą? Weź lepiej zamiast grac w tibie idz lepiej po postuj na NK, "Ej eJ idź lepiej tańczyć na rurkę bo jesteś taką cipką że twój stary traktuje cię jak córke..."

Tyle.

zal zal zal..jak to mowi ta pustynia-hansonik.
Kolejny pacan.
Pawian haha moze byc? wiec Panie pawianie mam wiekszy lvl od Ciebie a w grze ona nadal mi d*** lize :baby: bo sie nawet nie domysla, kim jestem.

btw. a o dz*** i cip*** pogadaj z rodzicami.

Xome 28-10-2008 13:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madeon (Post 2313219)
Hansonik
Oct 27 2008, 23:00:35 CET Killed at Level 133 by Rogstah Fearless
and by Fureyka

Gz Monia :)

GZ MONIA? XDDDDDDDD

Madeon 28-10-2008 13:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xome (Post 2313255)
GZ MONIA? XDDDDDDDD

Monia = Fureyka B)

Hansonik 28-10-2008 13:55

oh widze ze Twoj uraz psychiczny nie maleje:( przykro mi naprawde. a najbardziej mi przykro z tego powodu ze dusisz to w sobie i jestes anonimowym nikim:) ja sie nie wstydze wypowiadac wlasnego zdania o kims, jak komus cisne to cisne, jak slodze to slodze, a nie sie podszywam tylko reprezentuje swoja osobe swoimi slowami.
po prostu big zal od pustyni, kissy ;*

Madeon 28-10-2008 13:55

Cytuj:

Tyle.

@down
No i co z tego ze masz większy lev od mojego second chara? Mało mnie to interesuje POZERZE. Pawianie? nie wiem skąd ty bierzesz takie żałosne określenia, ale po gości który szuka dziewczyny w tibi to można się wszystkiego spodziewać.

Eh pawianie.
Widac, ze dopiero zaczynasz dojrzewac xD tylko k***, c***, ch*** Ci w glowie.
Wmowiles mi ze mam 40 lvl, wiec chcialem uswiadomic Ci, ze sie mylisz.

Victorin111 28-10-2008 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madeon (Post 2305620)
Do Hansonik
Zdecydowalem sie do Ciebie tu napisac poniewaz wiele razy probowalem z Toba porozmawiac ale Ty nie doroslas chyba do tego. Jestes jak huragan, przychodzisz znienacka robisz szkody i odchodzisz z usmiechem na twarzy.
Mam tak wiele pytan do Ciebie, ale nie wiem czy masz wogle ochote ze mna rozmawiac, wiec moze ktos z osob ktore Cie znaja uswiadomia mnie lub przyznaja mi racje, bo byc moze sie myle co do Ciebie.
Dałaś mi niejednokrotnie do zrozumienia, ze jestem ważną osoba dla Ciebie, ciekaw jestem tylko ile razy na dzien posyłasz " ;* " słodzisz itp. Krzywdzisz i bedziesz tez skrzywdzona. Zemsci sie to na Tobie, takich ludzi nazywa sie ..... :S
ehhhhh brak mi juz słów.
Musiałem sie wygadać bo to ciężka sprawa dla mnie :S
Prosze tylko o wyrozumiałość ponieważ kazdego to moze spotkac :/
Dzieki za uwagę.
~madi

Chciałem ci tylko coś przypomnieć ^^ buhahahahha

Madeon 28-10-2008 13:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansonik (Post 2313267)
oh widze ze Twoj uraz psychiczny nie maleje:( przykro mi naprawde. a najbardziej mi przykro z tego powodu ze dusisz to w sobie i jestes anonimowym nikim:) ja sie nie wstydze wypowiadac wlasnego zdania o kims, jak komus cisne to cisne, jak slodze to slodze, a nie sie podszywam tylko reprezentuje swoja osobe swoimi slowami.
po prostu big zal od pustyni, kissy ;*

Udajesz dobra idiotke i niezle Ci wychodzi.
Fuj znow tym kissem mnie obslinilas.

Madeon 28-10-2008 13:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Victorin111 (Post 2313271)
Chciałem ci tylko coś przypomnieć ^^ buhahahahha

tak...wyobraz sobie, ze przez tego posta przestalem ja szanowac xD
Ludzie z tego forum otworzyli mi oczy na wiele spraw, a teraz jest super.

Victorin111 28-10-2008 14:10

Rozumiem xd

Zielony_mis 28-10-2008 14:18

Cytuj:

Tyle.

@down

Walczyc mozna tez z tchorzostwa ale nvm.
A co do tego jak na niego jedziecie ze laski w tibi szuka. Malo mamy przykladow zwiazkow przez tibie (Furey&Russ, Rogue&June, Vievior&Volltio, Iokasta&Czarownica, Lookeyy&Arastis itd...)? Jest to niemozliwe? Jesli sie dobrze gada i sugeruje spotkanie to chyba mozna w to uwierzyc? Chciec to moc jak to sie mawia.

Btw. tak znudzilo mi sie jechac na Hansona. "Z pustego nawet Salomon nie naleje" i to nie ja musze zyc z tym balastem.

SirAravras 28-10-2008 15:35

Zielony Misiu,naprawdę uważasz że takie zwiąki mają sens ???
...i grali długo i szczęśliwie,aż do końca swoich dni... ;)

Madeon rozbił puszke pandory :cup:

Zielony_mis 28-10-2008 16:50

To zalezy jak do tego podchodza ;)
Bo niby czemu tibia by miala byc gorsza od fotki, epulsa, grona, chatu ble ble ble.
No dobra fotka to desperaci :P

Niestety dla mnie takie portale nie sa w glownej mierze ;) moze za duzo we mnie z kobiety :confused: interpretacja dowolna ;)

Fureyka 28-10-2008 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SirAravras (Post 2313413)
Zielony Misiu,naprawdę uważasz że takie zwiąki mają sens ???
...i grali długo i szczęśliwie,aż do końca swoich dni... ;)

Madeon rozbił puszke pandory :cup:

Jest wiele wiecej zwiazkow na morganie niz te, ktore wyzej wymienil. Niektorzy dopiero raczkuja i wciaz graja, jednak wiekszosc juz nie gra i jest ze soba dlugo, rok, dwa a nawet jedna z par doczekala sie dziecka. Jedynie dwie osoby przychodza mi do glowy, ktore graja: Trix i Lookeyy, reszte przestala.

Tak wiem, mimo to, to nalogowcy, murzyni, (...), nie normalni.

xBardolekx 28-10-2008 17:28

murzynem to najwyzej wiesz kto może być >.<

Lavi0 28-10-2008 18:33

Druttman
Vilde Granke

Down.

JAiR 28-10-2008 18:48

We need more blooooooooooooood ! :D

:evul::evul::evul::evul:

Mincior 28-10-2008 18:58

@Lavio : Jest filmik ??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:41.