![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ps. Zaszczepcie sie na wscieklizne. |
Teee Lovelas? Po co nam sie tu zwierzasz? wystarczy ze Nikoli sie zwierzyłeś... To jak waliłeś na konto Pixelowego ludzika? FAJNIE B) Jak narazie to ona ma wieksze "jaja" od ciebie, bo walczy, a ty co? mówisz coś o wbijaniu lev? Tobie koledzy nie pomogli i zostałeś na 40 po prostu potrafi sie ustawić a co z tobą? Weź lepiej zamiast grac w tibie idz lepiej po postuj na NK, "Ej eJ idź lepiej tańczyć na rurkę bo jesteś taką cipką że twój stary traktuje cię jak córke..."
Tyle. @down No i co z tego ze masz większy lev od mojego second chara? Mało mnie to interesuje POZERZE. Pawianie? nie wiem skąd ty bierzesz takie żałosne określenia, ale po gości który szuka dziewczyny w tibi to można się wszystkiego spodziewać. |
Cytuj:
Kolejny pacan. Pawian haha moze byc? wiec Panie pawianie mam wiekszy lvl od Ciebie a w grze ona nadal mi d*** lize :baby: bo sie nawet nie domysla, kim jestem. btw. a o dz*** i cip*** pogadaj z rodzicami. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
oh widze ze Twoj uraz psychiczny nie maleje:( przykro mi naprawde. a najbardziej mi przykro z tego powodu ze dusisz to w sobie i jestes anonimowym nikim:) ja sie nie wstydze wypowiadac wlasnego zdania o kims, jak komus cisne to cisne, jak slodze to slodze, a nie sie podszywam tylko reprezentuje swoja osobe swoimi slowami.
po prostu big zal od pustyni, kissy ;* |
Cytuj:
Eh pawianie. Widac, ze dopiero zaczynasz dojrzewac xD tylko k***, c***, ch*** Ci w glowie. Wmowiles mi ze mam 40 lvl, wiec chcialem uswiadomic Ci, ze sie mylisz. |
Cytuj:
Chciałem ci tylko coś przypomnieć ^^ buhahahahha |
Cytuj:
Udajesz dobra idiotke i niezle Ci wychodzi. Fuj znow tym kissem mnie obslinilas. |
Cytuj:
Ludzie z tego forum otworzyli mi oczy na wiele spraw, a teraz jest super. |
Rozumiem xd
|
Cytuj:
A co do tego jak na niego jedziecie ze laski w tibi szuka. Malo mamy przykladow zwiazkow przez tibie (Furey&Russ, Rogue&June, Vievior&Volltio, Iokasta&Czarownica, Lookeyy&Arastis itd...)? Jest to niemozliwe? Jesli sie dobrze gada i sugeruje spotkanie to chyba mozna w to uwierzyc? Chciec to moc jak to sie mawia. Btw. tak znudzilo mi sie jechac na Hansona. "Z pustego nawet Salomon nie naleje" i to nie ja musze zyc z tym balastem. |
Zielony Misiu,naprawdę uważasz że takie zwiąki mają sens ???
...i grali długo i szczęśliwie,aż do końca swoich dni... ;) Madeon rozbił puszke pandory :cup: |
To zalezy jak do tego podchodza ;)
Bo niby czemu tibia by miala byc gorsza od fotki, epulsa, grona, chatu ble ble ble. No dobra fotka to desperaci :P Niestety dla mnie takie portale nie sa w glownej mierze ;) moze za duzo we mnie z kobiety :confused: interpretacja dowolna ;) |
Cytuj:
Tak wiem, mimo to, to nalogowcy, murzyni, (...), nie normalni. |
murzynem to najwyzej wiesz kto może być >.<
|
Druttman
Vilde Granke Down. |
We need more blooooooooooooood ! :D
:evul::evul::evul::evul: |
@Lavio : Jest filmik ??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:41. |