![]() |
Z radością bym potwierdził, ale w jego oczach nie jestem bezstronny.
Co do negatywnych.. Nie mogłem wstać bo się śmiałem. Brakowało mi tchu. Ale jakoś się udało. |
Cytuj:
;) |
Cytuj:
|
A Żyd to Żyd, nie ważne skąd i jaki ma charakter, zawsze pozostaje Żydem. Ech...
Andrew, za dużo Dzieci z Dworca Zoo-chan? |
Cytuj:
myślę, że takimi kryteriami można sklasyfikować. |
Narkotyk twardy to taki uzależniający fizycznie. Tylko tyle i aż tyle.
@DOWN Alkohol faktycznie jest do dupy. Podobnie tytoń. |
Co nie zmienia faktu, że narkotyki są naprawdę do kitu. Nie warto ich brać.
|
Cytuj:
|
Ciekawe, że niektóre osoby lubiące narkomanię jednocześnie uważają homoseksualizm za straszne zło... W końcu to złe, i to złe, więc why? :<
|
Cytuj:
|
Nie rozumiem, co może być złego w homoseksualizmie?<3 <===3
|
Smieszny mnie ten cały bodek do łez ;D
Palenie? Gdy tylko jest okazja/jakiś grosz (czyt. codziennie/co 2 dni) Wąchanie? Zal mi pieniedzy aczkolwiek tez lubie. |
Cytuj:
Cytuj:
Nie mylić narkotyków z alkoholem, bo to straszliwy błąd. Cytuj:
Cytuj:
|
Alkohol to narkotyk, chyba że go ćpałeś, a jak wiadomo to czego próbowałeś musi być w porządku. A z alegorią do Żydów oczywiście kompletnie sobie nie poradziłeś. Fail.
Edit. Jeśli najbardziej uzależniającym narkotykiem jest nikotyna (100) to miara mocy uzależnienia dla alkoholu wynosi – 81. Dla przykładu dla kokainy – 72, dla amfetaminy wciąganej – 78 i 99 palonej. Dla niektórych leków uspokajających aż 85, u kofeiny aż 68. Co ciekawe moc uzależnienia dla marihuany, haszyszu to 21 i 18 dla grzybów halucynogennych. Chroniczne przekraczanie dziennej dopuszczalnej dawki alkoholu prowadzi do spustoszeń organizmu i śmierci. Systematyczne picie małych dawek prowadzi do alkoholizmu również wyniszczającego organizm. |
dostalem kostke i zakochalem sie w haszu. < 3
|
Cytuj:
Dla wiadomości tych co uważają, że potępiam, a nie próbowałem. Próbowałem już wielu używek, a zostałem tylko przy alkoholu z którym nie mam problemu. Od roku (kilka dni ponad rok) nie zażywałem, żadnych narkotyków i wcale się z tym nie czuję gorzej, a nawet powiedziałbym, że czuje się lepiej, a czas który przeznaczyłem w swoim życiu ćpanie uważam za stracony, a pieniądze pozostają w portwelu i można je przeznaczyć na inne cele. |
Cytuj:
|
Zostałeś przy alkoholu, który jest potencjalnie najbardziej uzależniający. Zażywasz = Fail.
|
Cytuj:
Ja w ogóle nie przychylam się do podziału narkotyków na miękki i twarde. Co nie oznacza, że wszystkie są takie same - po prostu taki podział wprowadza jeszcze więcej nieporozumień. |
Cytuj:
@Andrew Nie wiem jaka jest dokładna definicja narkotyku, ale alkohol imo powinien być uważany za narkotyk. @Happy Sven~podpis Rules 1 & 2. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:42. |