![]() |
Ja zabilem Dragon na 21 lvlu mialem skile 70/70 poszly 3 uhy : )
|
@up coś mi sie wieżyć niechce że takie skille na 21 lvl no ale niema rzeczy niemożliwych :]
|
Ja Zabilem Draga na 21 lvl kolo kazzo. Rypnął mi tylko 214 many bo uzylem magic shielda ;)
|
Ja zabiłem tarantule 15 knightem skille 45/42
Ale moim głównym charem zabiłem 2 mino magi naraz ( miałem wtedy 16 level i skille 55/53 , teraz mam 18 lvl i 64/63 :D :D |
^^
Moje best solo to giant spider bez wychodzenia i wchodzenia normalnie 6 uhuw 20lvl sorc 30lvl i z sd pare i hmm
:) |
Ja zabiłem draga na 21lvl najtem ze skilami 76/76 ale duzo uhow poszlo:/ 6-7 nie pamiętam a teraz przes święta biore się pożądnie za trening bo trezba 80/80 zrobic w końcu nie:)
|
nOOb
Cytuj:
-.- wez sie utop obojetnie kazdy moze miec skile jakie chce na swojim lvl moga byc slabe albo wrecz bardzo dobre ja na new world planuje na 60-70lvl skils 100/100 i juz nigdy nie ebde gral knightem bo zazwyczaj lubie skilowac i tez zalezy od tego czy ktos ma lagi i nie moze expic to nie jest czas na stanie przed dp i baweinia sie jesli masz bardzo duze lagi proponuje jednak stac przed dp i mlvl robic lecz jesli chce ktos zaryzykowac to prosze bardzo jesli chodzi o tego goscia co ma avatar crazy froga to napewno ta postacia zaczol grac od nooba-.- bo ciekawe jakie on ma skile ___________________________ http://photobucket.com/albums/c287/Vordorf/ |
Ja za***alem draga na solo tylko 1 uh zszedl na 35 lvl i skilach 70 68 .. zerków w *** a teraz mam 42 lvl .
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
zabiłem
Ja zabiłem 19 bugów naraz! :cup: bez straty hp! 8o
Padar paladyn, Nebula lev.6 :evul: 14/15 :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: |
Cytuj:
|
Bugi, gobliny.. na 15-17 lvlu, to ja sie zajmowałem zerkami(niewidka) i beholderami...
|
Moj najlepszy potwor solo to Dwarf Guard, w kopalniach Kazo w przejsciu z jednego lvl kopalni na drugi
(kto zna kopalnie wie ile tam miejsca ;) ) Pall 24 lvl skile +70 dista Nie uzylem ani jednej exurki vity :cup: |
Ja byłem na dragu na 19 lvlu, skile 65/66(knight oczywiście), poszło 12 uh, bo eq słabe,(z FSa lałem), a niedawno byłem z kumpel na vampie(na 23 lvlu) :p
|
A ja zabiłem Orc Bersekera i DS bez uhow ( zerka na podajrze 19 skile 65/65) (DS na 26 skile 65/65 :P)
|
Solo: giant spider :P
Z kims :dragon lord :cup: :cup: |
a ja pająka na ścianie w RL
bez używania HMM i GFB bo bym ściane osmalił ino chyba się UH-ne bo źle go palcem cylłem i mnie teraz pobolewa :) |
dle
Ja na 22 lvl Dragon solo druidem, na 10 lvl knightem skile jakos tak bylo 53\54 zszedl 1 uh pokonalem zerka, pallem na 8 lvl dsa ( ale sie przytym nabiegalem na fibuli) ale bez zednego uha
|
Dragon
Knight 32lv |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:08. |