![]() |
Cytuj:
|
To sprawdź więcej komentów, bankowo dużo więcej osób twierdziło to samo.
No może i ten bit był na 8 mili, ale sam brak znajomości takich kawałków jak "Shook Ones", jest co najmniej śmieszny. |
Śmieszny to jest polski rap.
|
Cytuj:
jeśli myślisz że słucham ostrego czy eldo to się mylisz :D |
Idź dalej podziwiać grafomanię ostrego srego czy innego eldoki pseudo dżudoki, a ja w tym czasie posłucham kogoś, kto ma klasę i rapuje na najwyższym poziomie, np. Gary'ego Grice'a.
|
|
Cytuj:
|
Dajcie mu spokoj, typek jest rudy. Juz dosc ma w zyciu przesrane.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Więc i ty sie nie wypowiadaj na temat Polskiego HH,bynajmniej nie wyśmiewaj go w tym temacie,załóż osobny "Śmianie się z Polskiego HH" i się nawet do ciebie nie przyczepie,piszesz z 10 raz coś w tym samym stylu o PHH więc proszę wyjdź. |
Różnica jest taka, że amerykański rap to najwyższy poziom, a polski rap to faktycznie ścierwo. A twierdząc, że jest inaczej, stajesz się pośmiewiskiem, bo wspomniany już GZA (którego wstyd nie znać, bo to jeden z najlepszych, no ale do kogo ja mówię) zjada każdego rapera z polski na śniadanie. 50 Cent już się przekonał, że ten "starszy" pan potrafi lirycznie dokopać.
|
A mnie gówno obchodzi Amerykański rap i to który z tamtejszych raperów je którego z naszych na śniadanie. To temat o POLSKIM hip hopie wiec daruj sobie swoje posty na temat zagraniczniaków. Ciesze się że słuchasz innego rapu niż my ale nie musisz się z tym tak obnosić więc jednym słowem:
http://13k.pl/-/sugestia.php I albo zaczniesz wypowiadać się tutaj na temat, albo poprostu sobie daruj bo nic tu nie wnosisz. To mój ostatni post w Twoim kierunku jeśli nie zmienisz swojego nastawienia w tym temacie. |
Przecież wypowiadam się na temat polskiego rapu. Jest do rzyci.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nazwa tematu to
Polski Hip-Hop Wystarczy? Nie odpisujcie więcej temu błaznowi , bo karmicie trolla całkiem niepotrzebnie. A co do amerykańskich raperów to wg mnie dobrych BYŁO 2. Obydwaj już nie żyją. |
http://img26.imageshack.us/img26/6722/50centyoyo.png
Złoty czterdzieści, zwany także 50centem NOSI DAMSKIE CIUSZKI |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:24. |