![]() |
Ty nie ale cała masa osób z Flow tak
|
Cytuj:
|
http://forum.tibia.com/forum/?action...0&pagenumber=2
Nie chcialbym nic mowic ale post tego 9 lvl ktory wypisuje grzeszki Flow ma 100 % racji .... A wiec kazdy pojdzie na dno w razie czego :) Co do Gauriego itp Nie wypowiadaj sie na temat ab teamu ... bo akurat oni maja pomysl na gre a nie tak jak ty oddajesz passy furorze i styka gitara gra :cup: @ Apropo topiku proponuje pogadac o czyms innym bo kazdy ma inne zdanie i nigdy nie dojdziemy do porozumienia. Wiadomo ze kazdy orze jak moze by bylo jak najlepiej ... :) |
Ta gra jest pojebana,bana dostają osoby które naprawdę nie szarowały bo znam je z rla.Nie wydaje sie wam że albo powinni zbanować WSZYTSKICH albo nikogo? Bo to bez sensu że jeden dostanie bana a drugi nie,robiąc to samo. A co do samych banów to uderzają one zwykle w graczy którzy regularnie wplacają Pacca więc tez troche bez sensu z punktu widzenia CipSoftu. Tak więc powtarzam,ta gra jest zjebana i robie przerwe od tego gówna.
|
Cytuj:
|
wcześniejszy post nad moim skasowany ...
|
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
Cytuj:
|
Gildia Fail udaje neutral ?
|
Cytuj:
|
http://www.***********.com/722701418.html
Flow powoli utożsamia się ze swoim miejscem pobyt które będzie im służyć przez dłuższy czas Gratuluje Kuvokowi i Yoorkeyowi udanego wejscia smoka ahahha xDDDDD |
Cytuj:
Nie pamiętam kto Ty, ale odpowiedź pierwsza klasa XDDDDDDDDDDDDD |
o nieeeee, uprzedziłeś mnie z wypowiedzią na forum :< brawo, zabiliście mnie ;d gratuluje, bot wbił, bot odrobi więc lajt ;d kasy mi nie brak
|
Cytuj:
|
Bardol jeżeli mówisz o levelu to nie sądzę że to odrobisz
|
se sądź co se chcesz, szczerze to mam na to wyjebane ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
Chlopaki, moze zamiast kampic w pztach poczytajcie troche ksiazek? A Ty Gauri nie denerwuj sie tak bo widze ze pod wplywem emocji masz problemy z wymowa/pisownia ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
HAHAHHAHAHHA I HUJ CI W STARA PSIE |
Cytuj:
Myślę że jakby Twój komputer nie obsługiwał polskich znaków to nie mógłbyś nawet grać w monstery. Chyba że nie wiesz co to są polskie znaki/nie wiesz że Twój komp je obsługuje. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:20. |