Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Gry - temat ogólny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=218504)

sphinx123 14-03-2010 16:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yuri_Hyuga (Post 2742158)
Niestety, nie posiadam ps3. Wciąż łudzę się nadzieją, że takie fajne gierki jak np. FF13 przyjdą na kompa...chyba na darmo :(
Jak jeszcze trochę gry stanieją, to może kupię, ale wszystko trzeba jeszcze obczaić :D

Nie kupuj ps3, nie popełniaj tego błędu co ja xD

A tak btw, kumplowi zachciało sie przerabiać ps2. Jak myślicie, opłaca się zainwestować w Swap Magic? ; )

Rybzor 14-03-2010 17:39

Nie : (

Jutro chyba skoczę do empiku po AC2. Jeszcze się głęboko zastanawiam : P

Dupca 14-03-2010 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sphinx123 (Post 2742315)
Nie kupuj ps3, nie popełniaj tego błędu co ja xD

A tak btw, kumplowi zachciało sie przerabiać ps2. Jak myślicie, opłaca się zainwestować w Swap Magic? ; )

Nie, konsola pada zdecydowanie szybciej przy przerobionej konsoli, zaraz będzie musiał laser kupować. Po za tym jeśli ma zamiar samemu nagrywać gry na kompie w zwykłej nagrywarce to powodzenia, daje góra 2-3 miesiące żywotności konsoli (jeśli ma mniej niż rok, powyżej do dwóch miesięcy).

Lord Dreathan 14-03-2010 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dupca (Post 2742392)
Nie, konsola pada zdecydowanie szybciej przy przerobionej konsoli, zaraz będzie musiał laser kupować. Po za tym jeśli ma zamiar samemu nagrywać gry na kompie w zwykłej nagrywarce to powodzenia, daje góra 2-3 miesiące żywotności konsoli (jeśli ma mniej niż rok, powyżej do dwóch miesięcy).

Moj ps2 dzialal rok, sam nagrywalem wszystkie gry i ani razu nie uruchamialem oryginalnej kopii. Co sie z nim stalo to nie wiem. Sprzedalem go kumplowi. Nie wnosil zadnych skarg, wiec zakladam ze dzialal jeszcze min. 6 miesiecy ( moze nawet do dzis dziala)

Dupca 15-03-2010 17:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan (Post 2742529)
Moj ps2 dzialal rok, sam nagrywalem wszystkie gry i ani razu nie uruchamialem oryginalnej kopii. Co sie z nim stalo to nie wiem. Sprzedalem go kumplowi. Nie wnosil zadnych skarg, wiec zakladam ze dzialal jeszcze min. 6 miesiecy ( moze nawet do dzis dziala)

No to ciekawe, ale z sam z doświadczenia swojego i kumpli ps2 padało bardzo szybko, jeśli on nie ma kasy na nowe gry może używane kupować. Ja osobiście nie polecam przerabiania.

Pacz_knight 15-03-2010 17:53

Final Fantasy XIII na xklocka360 jest cudne! I ta grafika... :]
Ide grac dalej. ^^"

Yuri_Hyuga 15-03-2010 19:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dupca (Post 2742738)
No to ciekawe, ale z sam z doświadczenia swojego i kumpli ps2 padało bardzo szybko, jeśli on nie ma kasy na nowe gry może używane kupować. Ja osobiście nie polecam przerabiania.

E tam, mój działa właśnie na takich "domowych" piratach już parę ładnych lat, i tylko raz musiałem laser wymienić (a nie było to napewno z powodu piratów, tylko z powodu upadku konsoli z całkiem dużej wysokości). Siła twojego serca staje się siłą twojego sprzętu do grania :D

Neways, tak jak pan Ryba powyżej, sam się zastanawiam nad AC2 na kompa. Gra wydaje się być przednia i napewno przy tym o wiele lepsza od jedynki, ale jak to jest naprawdę...sam nie wiem :x Mam nadzieję, że nie wieje krócizną jak Mirror's Edge (które, choć zajebiste, jest strasznie krótkie). Lubię długie gry, nawet jeżeli nie są to RPGi :D

Rybzor 16-03-2010 12:58

Z cyklu "wspieramy Ubisoft", z dedykacją dla Ashlona : PPPP

http://img171.imageshack.us/img171/592/zdjcie0267f.jpg

Trza obczaić, czy te zabezpieczenia sprawiają problemy uczciwym użytkownikom :P

btw, fajno, wersja jest już z dwoma dodatkami. (chociaż nie powalają :P)

@down
No pewnie, czemu nie ;)

Pandabear 16-03-2010 13:31

@up
Chwalimy sie czesc pierwsza.
To moze ja wrzuce moje wersje kolekcjonerskie prawie wszystkich gier na ps3? Bd fajny!!!11111

Yoh Asakura 16-03-2010 15:25

Ryba, masz taki sam monitor jak ja.

I klawiature też :d

Wylansowany 16-03-2010 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2743003)
Ryba, masz taki sam monitor jak ja.

I klawiature też :d

A ja nie i też jestem fajny? :baby:

@topic
Mam pytanie: Kojarzy ktoś serie Disciples?
Ostatnio przypomniało mi się o niej jak robiłem porządki w szafce, bo znalazłem drugą część gry na CD z CyberMychy (rok chyba 2006) i przypomniałem sobie, że czytałem gdzieś zapowiedź "trójki". Dzisiaj poszukałem info w necie i znalazłem, że rzeczywiście gra wyszła, w grudniu, ale w Polsce ofc. brak planów wydania...
Miał ktoś okazję zagrać lub wie czy doczekamy się jej w Polsce?

Pacz_knight 16-03-2010 15:53

@Ryba
Masz taką samą szklankę co ja! :cup:

@topic
Ahhh to FF XIII... :D
Świetna gra, ale denerwuje mnie jednak system walk, który został zapożyczony z XI, po mimo tego że trochę go poprawili. ;p
A fabuła jest bosko wciągająca.

MALLuś 16-03-2010 15:54

Cytuj:

Ostatnio przypomniało mi się o niej jak robiłem porządki w szafce, bo znalazłem drugą część gry na CD z CyberMychy (rok chyba 2006) i przypomniałem sobie, że czytałem gdzieś zapowiedź "trójki". Dzisiaj poszukałem info w necie i znalazłem, że rzeczywiście gra wyszła, w grudniu, ale w Polsce ofc. brak planów wydania...
3 ma wyjść w tym roku w zrozumiałym języku<aka angielski, o PL wersji nie wiem> Wersja rosyjska<?> wyszła i nie zbiera zbyt dobrych ocen. Nie widziałem nigdzie angielskich recenzji, tylko trochę tłumaczeń z rosyjskich<?> portali. Gra ma niby duże zmiany względem poprzedniczek, niestety nie są to dobre zmiany.
Trzeba będzie ciągle grać w dwójkę ;/

Rybzor 16-03-2010 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pacz_knight (Post 2743016)
@Ryba
Masz taką samą szklankę co ja! :cup:

@topic
Ahhh to FF XIII... :D
Świetna gra, ale denerwuje mnie jednak system walk, który został zapożyczony z XI, po mimo tego że trochę go poprawili. ;p
A fabuła jest bosko wciągająca.

Haha

A liniowość, nie denerwuje Cię? : P

@Yoh
I pewnie masz mysz Razer Deathadder?!

Yoh Asakura 16-03-2010 16:51

Niet, mam Razera X7 :P

Maldoryz 16-03-2010 18:48

witam, ja pozwole sobie na male pytanie (dla tych, ktorzy sie nudza przegladajac forum):
moj sprzet to Intel Pentium 4 CPU 2.80GHz, 2gb RAMu... w sumie to nie wiem co jeszcze napisac :P.
Pytanie jest takie - czy oplaca mi sie kupic cos takiego?
http://allegro.pl/item951590150_gefo..._dvi_hdmi.html
Czy w tej cenie znajde cos bardziej wydajnego? I najwazniejsze - czy moj zlom udzwignie cos takiego? Czy bede musial cos do tego dokupic?

Nari 16-03-2010 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wylansowany (Post 2743011)
A ja nie i też jestem fajny? :baby:

@topic

Oo, Disciples ;-). Kiedyś po prostu uwielbiałem tą grę. A o wydaniu III na polski rynek nie słyszałem- może opłaca się skontaktować w tym celu z CD projekt (chyba oni dystrybuowali poprzednie części). Może odpowiedzą.

Rybzor 16-03-2010 19:55

@Maldoryz
Moim zdaniem nie opłaca się kupować do takiego kompa średniej klasy karty graficznej, bo procek za słaby na to.

Żyłka 16-03-2010 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maldoryz (Post 2743070)
witam, ja pozwole sobie na male pytanie (dla tych, ktorzy sie nudza przegladajac forum):
moj sprzet to Intel Pentium 4 CPU 2.80GHz, 2gb RAMu... w sumie to nie wiem co jeszcze napisac :P.
Pytanie jest takie - czy oplaca mi sie kupic cos takiego?
http://allegro.pl/item951590150_gefo..._dvi_hdmi.html
Czy w tej cenie znajde cos bardziej wydajnego? I najwazniejsze - czy moj zlom udzwignie cos takiego? Czy bede musial cos do tego dokupic?

http://allegro.pl/item950133207_pali...hdmi_40nm.html

Cytuj:

Moim zdaniem nie opłaca się kupować do takiego kompa średniej klasy karty graficznej, bo procek za słaby na to.
Ta karta to low-end.

Rybzor 16-03-2010 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Żyłka (Post 2743100)
Ta karta to low-end.

Zależy jak na to patrzeć, jeżeli dla ciebie to jest low-end, to ciekawe czym jest GeForce 7300.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:04.