Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Only Fortera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=46741)

Jacek Chan 06-03-2007 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 1303921)
@up

own3d

@offtopic

powinny tu byc zdjecia, sa dyskusje i narady...

to idz zagoń. na psy sie wybierz, albo najlepiej nim zostan. patrze ze masz predyspozycje :). albo jestem ślepy, albo tez napisales posta bez zdjęcia OOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMFFFFFFFFFFFFGGGGGGG GGGG.

przejebane?

Astistan 06-03-2007 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luppy (Post 1303866)
Puni i Khaos padli bardzo wczesnym porankiem... nie wiem jak to wyglądało ale podejrzewam że oni padli a reszta "run forest run" do pz'ta

Jedna rada nie wiesz nie pisz.

Nooblet 06-03-2007 20:42

@Adwe
humm...ty myslisz ze ja mam 10 lv? to sie kolego mylisz...
@Wigon
haha :D pewnie zajebal 8 lv ktory mu chcial loota zajebac

Daroox 06-03-2007 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jacek Chan (Post 1303564)
@Darooks, Ty chcesz powiedziec, ze to wina Bezela (Polacy sie boja dolaczyc)?. Wszystko by było okej, gdybyscie w czasie pokoju nie nawijali non stop, ze Br/Egypt to 'chuje, pa, s*****ele'. A teraz juz jest wszystko w porzadku? :) To własnie chcialem Ci pokazac. Bezelowi cos nie pasowalo w jednej ze stron to dolaczyl, proste? Jesli sie nie myle Darooks, zaczales zgrywac wielkiego wojownika, próbujac 'walczyc' oczywiscie nie wchodzac do glidii. Excalibur mial nic nie zauwazyc, tak? :D Zobaczyles, ze mozemy stracic wojne no to sprytnie spierdoliles.

Trudno moze juz tak jest probowalem 'walczyc' ale ucieklem :( nie bede sie tlumaczyc czemu to zrobilem moze faktycznie to strach ja w tym wczesniejszym poscie chcialem napisac tylko ze to co bezel od*******a to troche przesada nigdy mi br nie przeszkadzali no z wyjatkiem 1 razu gdy Napa mnie zaatakowal ale wtedy wyciagnol mnie Kfiat i Linubi nie ty wiec wiesz...
napa z tego co pamietam w wojnie nie jest przynajmniej nie byl :p

btw. W gosie bylem 2 dni \,,/ :D:D:D:D:D:D:D

Jacek Chan 06-03-2007 21:14

@up. bardzo przepraszam, że to nie byłem ja. to wiecej sie nie powtórzy, lol. chwal sie dalej, ze byles w gosie, a napewno nikt sie o tym nie dowie :). to, ze uciekles to chyba nie powód do dumy? jesli tak, to sory :). źle pamietasz co do napy.

Daroox 06-03-2007 21:29

czy ja jestem dumny z tego ze ucieklem z wojny? co do napy ty mi pomagales? bo nie pamietam naprawde... ? pff

Jacek Chan 06-03-2007 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Daroox (Post 1304304)
czy ja jestem dumny z tego ze ucieklem z wojny? co do napy ty mi pomagales? bo nie pamietam naprawde... ? pff

z Twojego poprzedniego postu własnie to wynika i nie próbuj zaprzeczac, mozesz edytowac, haha. omfg, co ja jestem matka teresa? na uszach mialem przybiec i cie ratowac? (nie slyszalem o zadnych problemach z napą). jesli mi nawet nie mówiles, ze masz z kims problem to pózniej nie pierdol, ze Ci nie pomoglem, bo to naprawde zaczyna mnie w*****ac. a jesli ktos zaprzeczy, ze odmawialem pomocy, to to bedzie naprawde przegiecie.

Astistan 06-03-2007 21:50

"Prawdziwych przyjaciół poznaje sie w biedzie"

Przyjaciela poznamy wtedy gdy nam pomoże w najgorszych sytuacjach bo jak jest dobrze to każdy jest super ziomkiem.

Pozycja4 06-03-2007 22:12

Darrox moze babrzesz sie w biGoSie? lól
Dobra stulcie wszyscy pyski bo pobanuja nam konta na tibia.pl a wtedy zal.br sie kłania.

Daroox 06-03-2007 22:19

Adam ja wcale od ciebie nie wymagalem pomocy... jakby to byl twoj obowiazek czy cos... zle napisalem poprzedniego posta

Babrze sie w biGoSie...heh zabwane :)

Jacek Chan 06-03-2007 22:28

@Darooooooooooks. wyjebane mam na te ich całe tibia.pl. moze nie wymagałes, ale Twoje posty zabrzmiały jakbys mnie prosil, ale ja Ci nie pomoglem. i jeszcze raz powtórze, jesli ktos powie, ze nie pomoglem komus w glidii kiedy tego potrzebowal i mnie poprosil, to to bedzie kłamstwo. jak to Asti powiedzial, prawdziwych przyjaciól poznaje sie w biedzie.

Bezel, Twoje teksty jak zwykle mnie roz*******aja XD. 3maj sie ziaa XD

Too-Tiki 06-03-2007 23:34

Gawa~ Bezel~ chcecie to se walczcie na wojnie inie podniecajcie sie tym ze jestescie na wojnie i co by to nie wy :] Bezel jak narazie to tylko padles a z tego co widzialem to nikogo nie zabiles wiec nie badz taki cwaniako jak w Dp caly czas teraz siedzisz :baby:

Luppy 07-03-2007 00:19

@Jacus Chan
Bycie w samej guildi która jest w war nie jest powodem do dumy...

p.s: Jak chcesz walczyć na facc'u o.o

@Bezel
Odwal się od bigosu!!!

@up
Wyjdz kolejny polak który podlizuje się B r& vene

Ke'to 07-03-2007 08:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Daroox (Post 1304226)
Trudno moze juz tak jest probowalem 'walczyc' ale ucieklem :( nie bede sie tlumaczyc czemu to zrobilem moze faktycznie to strach ja w tym wczesniejszym poscie chcialem napisac tylko ze to co bezel od*******a to troche przesada nigdy mi br nie przeszkadzali no z wyjatkiem 1 razu gdy Napa mnie zaatakowal ale wtedy wyciagnol mnie Kfiat i Linubi nie ty wiec wiesz...
napa z tego co pamietam w wojnie nie jest przynajmniej nie byl :p

btw. W gosie bylem 2 dni \,,/ :D:D:D:D:D:D:D

dzięki za wiadomość

pozdro

Ke'to 07-03-2007 08:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jacek Chan (Post 1303564)
@Bezel, sami vnlz juz chuj mogą, ich czasy minely. Ale to prawda, że jeżeli wszyscy Polacy 70+ by dolaczyli i nie byli by noobakami :D to mielibysmy duże szanse, zeby cos tutaj znaczyc.

@Adwenson, jak możesz to napisz jeszcze raz co tam miałes do powiedzenia. Staralem sie, ale nie moge zrozumiec :(.

@Darooks, Ty chcesz powiedziec, ze to wina Bezela (Polacy sie boja dolaczyc)?. Wszystko by było okej, gdybyscie w czasie pokoju nie nawijali non stop, ze Br/Egypt to 'chuje, pa, s*****ele'. A teraz juz jest wszystko w porzadku? :) To własnie chcialem Ci pokazac. Bezelowi cos nie pasowalo w jednej ze stron to dolaczyl, proste? Jesli sie nie myle Darooks, zaczales zgrywac wielkiego wojownika, próbujac 'walczyc' oczywiscie nie wchodzac do glidii. Excalibur mial nic nie zauwazyc, tak? :D Zobaczyles, ze mozemy stracic wojne no to sprytnie spierdoliles.

@Luppy, ciekawe jakim charem teraz grasz. Jasne, ze jestes po stronie Langan i musiales wspomniec o Galaco jako jednym z dwóch najlepszych Polaków (Damiana nie dalo sie nie lubic :D, to prawda). 'wszyscy Polacy to noobki'. To sie mylisz. Jest bardzo dużo 'normalnych' ludzi. Napewno masz cześc racji, bo jest tu od chuja frajerów którzy przekroczyli setke, albo są blisko i myślą, że wiedzą wszystko, mogą wszystko.

Bezel, jak i ja próbowalismy Was namawiac do wstapienia, to prawda. Ale dlaczego mialem tego nie robic? Kiedy wszystko było w porzadku non stop ktos prosil, zeby mu pomóc. Kiedys odmówilem? Nie sądzę.

Baba

"szystko by było okej, gdybyscie w czasie pokoju nie nawijali non stop, ze Br/Egypt to 'chuje, pa, s*****ele'."

HAHA dokładnie było w Misie Pysie ludize narzekali na PA Vnzl etc... bla bla bla wojna wybuchła a dołączyło kilka osób ... a szczerze wtedy dołączyłem po to bo mnie w*****aja spamowanei an g.chacie ze ten i ten kogos straszy ten i ten kogos bije... ehh Fortera ;-)

Sorka za 2 posty pod rząd ale nie ogarniam tych forum xDDD

Astistan 07-03-2007 09:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Too-Tiki (Post 1304577)
Gawa~ Bezel~ chcecie to se walczcie na wojnie inie podniecajcie sie tym ze jestescie na wojnie i co by to nie wy :] Bezel jak narazie to tylko padles a z tego co widzialem to nikogo nie zabiles wiec nie badz taki cwaniako jak w Dp caly czas teraz siedzisz :baby:

Widzę że masz znakomite informacje.

Mar 04 2007, 00:03:30 CET Killed at Level 101 by Sir Last Devil
and by Bezelowiec

Może chcesz jeszcze filmik??

Wyszemir 07-03-2007 09:24

Prosze zakonczcie klotnie co do wojny kazdy ma prawo dokonac wyboru. Moze i jest mi smutno z tego powodu, ze kazdy mowil jakim to jego kumplem jestem a teaz sie odwrocil plecami, a jak prosilem o pomoc nie raz zostalem wysmiany. Przywyklem do tego tak jest co wojna. No ale jak juz mowilem kazdy ma prawo do wlasnego wyboru i nie mi to oceniac czy dobrze zrobil. Przekona sie gdy wojna sie skonczy.
Pozdrowienia

Pozycja4 07-03-2007 09:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Too-Tiki (Post 1304577)

uhahuehaahueah jeden wyraz,ktory odznacza wszystko to co o tobie teraz mysle- ciołek
Zobaczymy po wonie co to bedzie ;]

Too-Tiki 07-03-2007 09:41

To moje gz .tylko ze i tak tej wojny nie wygracie a jak by jakism cudem to sie udalo to egy bedzie zadzil wami i bedzie mial wy****ne na to ze im pomogliscie [CHAR][/CHAR]

Wyszemir 07-03-2007 09:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Too-Tiki (Post 1304822)
To moje gz .tylko ze i tak tej wojny nie wygracie a jak by jakism cudem to sie udalo to egy bedzie zadzil wami i bedzie mial wy****ne na to ze im pomogliscie [CHAR][/CHAR]

Na moje wygramy w otwartych bitwach oni obrywaja az milo, a to ze we fragach prowadza to zaden problem odrobimy za kilka dni :)
I co do egy watpie by sie wypeili na nas po wojnie na pewno latwiej jest sie z nimi dogadac niz z rl team.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:31.