![]() |
@up
Dla pala eq nie jest najważniejsze, obecne powinno ci na razie wystarczyć.Tarcza by ci sie przydała jak byś walczył royal sperami- meduska (jak jesteś bogaty, a widzę że nie to wampirke mógłbyś kupić) -nie widzę sensu kupowania droższej, w końcu tarcza to tylko w razie niebezpieczeństwa ma chronić pala(knighta chroni non stop więc musi być dobra) i bohy możesz kupić-dla pala przydatne. |
Knight
37/34 15 lvl 3mlvl sierodki :20k eq:knight armor,plate legs,devil helmet,fuur boots,dragon shield,dwarven axe Co kupic za ta kase ??;( |
Elo zioms xD
Mój char: Lvl: 12 / mlvl zaraz 8 Profa: sorc Eq: P set, beholder shield, steel helmet + wand of vortex. W depo mam: wszystkie wandy, k set, crown helmet, fur boots, dragonka + beholderka i chyba dwarvenka. Ilość kasy: 2,1k :/ Edit: Na wyzszych lvlach planuję kupic: medusa(a potem demonke), c legi, golden armor/crown armor/blue robe i boh, a do tego rh/demon helmet |
XagraX - Masz 15 lvl dobre eq ci nie potrzebne. Zbieraj na pozniej.
Ryba00 - To samo co wyzej, a po za tym nie masz kasy i zastanow sie czy to co masz zamiar kupic bedzie ci potrzebne. |
Nie wiem, a co bym mógł sprzedać / gdzie zbierać kase żeby szybko uzbierać na b robe?
|
Eq
Witam,
Posiadam 50ek~ Niewiem co mam kupic, ewentuanie wydac na jakies rzeczy poza eq. Moje Eq: Dsm,8o C-Legs, Demon Shield, Crushader Helmet,:baby: Dragon Slayer/Bs, Boszki:cup:, P-ammy, Moj fundusz 120k+ ;d Prosze o Pomoc :evul::evul::evul: |
M-Doog - Na swoim lvlu powinienes wiedziec co nosic. Ja na twoim lvlu kupilbym Royal Helmet.
|
Paladyn 43 lvl
Dist 72 Shielding 55 Eq: Crown Helmet, Mammoth Fur Cape, Plate Legs, Dragon Shield, Boh Co mogę wymienić w moim eq? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Poziom: 19
Skille: 40+ Mlvl: 2 Posiadany Eq: Knight armor, crimson sword, dwarven shield, plate legs, dark helmet, Il. dostępnej kasy: 6k |
Kup jakiegos shielda guardian albo dragon.
|
Poziom: 44 - paladin (za 3 dni rp)
Skille: 69 Posiadane Eq: Royal Helmet,Blue Robe,Blue Legs,Vampire Shield,Aol,Bohy Il. dostępnej kasy: 30k co mógłbym kupic ? ;p |
Wlasciwie to nic. I czy ten aol jest ci potrzebny?
|
Knight, lvl 22 (prawie 23), skile 51/48, 3 mlvl, świat Luminera
Mam 5-6k gp. Ekwipunek: plate armor, plate legs, steel helmet, dwarven shield, spike sword Myślę nad zakupem jakiejś lepszej tarczy, czy moglibyście polecić coś konkretnego, żeby mnie stać było? Czy może powinienem zakupić coś innego? :) |
Dragon albo Guardian Shield.
|
Knight 31 lvl
skille 63/62 eq Crusader helmet DSM Medusa shield BS knight legs plt-ammy zwykłe skórzaki. dostepna kasa :10k ciekawe co poradzicie :P |
Elo all ;]
A co to jest 10k ? To powinien być wydatek na 1-2 hunty , więc nie wiem o czym gadasz. Kup mp i idz na dle , a jak masz qesta to na gs island B) |
Pall 20 lvl
55/44 Plate armor, Plate Legs, Steel helmet, Dwarven shield, leather boots. Dostępne: 15 k Co polecacie? |
Cytuj:
Khm Khm... 1. FACC Account 2. Jestem totalny old school, 10k to dla mnie jest troche kasy, przy moim stylu gry. 3. Tego stylu nie mam zamiru zmieniac, bo nie widzi mi sie przystosowywanie do panujacych trendow 4. Na Danubii za 10k mozna już cos kupic. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:10. |