![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja to se na poh szlem 12 lvlkiem oczewisciie palkiem i znalazlem 1x-parmor, 1x -legsyi za drzewem był time ring ;];];)
|
Ja dostalem na wet nie wiem od kogo w depo super rzezcy. Ktos po prostu dał mi na lockera.
Dostałem: 1x Serpent Sword 1x Guardian Shield 12x Plate Legs 4x Double Axe To dopiero Fart:) Pomysłac ze w depo bylo z 30 osób a akurat ja dostalem :) |
Z przedmiotow dragon shield w mount sternum i 2 razy plate legi. A z rzeczy (leżały w bagu w carlin depo) 170975 (dokładnie tyle) robali
EDIT: jesczze quag rod |
Ja znalazłem w parcelu w depo backpack kusz :P
A jak free itemki leciały to wziełem : strange talisman, dragon necklace, backpack wędek i double axe :P O i w ciałku znalazłem plate seta kiedyś... |
serpent sword, 4x dwarven shield 11x chain armor, nooble armor.
|
Znalazłem deda w outlaw campie myslalem ze to bandit a to byl trup gracza. W srodu wand of c. energy :D
|
z ostatniej chwili:
chodzę po depo (carlin), nie mam co robić, cały resp trolli wybity, to robię za zbieracza śmieci (patrzcie jakiś temat w artykułach do hunteda), schodzę pod ziemię, widzę parę bagów i parceli. wszystkie puste, aż tu nagle... w 1 bagu (w bagu były kolejne, a w nich dopiero towar) 33 copper shieldy! nie chciałby ktoś kupić? dorzucę longsworda (ale nie za friko) |
ja tam nic specjalnego nie znalazlem, ale jesli pytanko co najcenniejszego znalazlem to broad sword :D moj kumpel, on ma farta... lezy sobie parcel, otwiera... a tam 1980 grzybow tych wypadajacych z dwarf i... MEDUSA SHIELD. ze tez ja nie mam takiego farta ;(
|
Na rooku znalazłem katane lezala w podziemiach
A na mainie znalazłem dolla, albo raz znalzlem 10 protection amulet przed amazonkami lezały i jeszcze halberd na zamku |
Cytuj:
ja znalazłem knigt armor jak żucali w Carlin na nebuli:) medusa shield mi sie nie udałoX( |
a ja duzo znalazlem najceniejsze to w carlin schodze z ostatniego pietra w depo a na tym srodkowym ktos sie wylogowal i centralnie na przeciw schodow na depo lezal crown armor a tak to znalazlem doll kusze i inne
|
ja znalazłem na ziemi fire sword
|
RH i mfy z goscia ktory padl na guardach:).
|
Mi 85 throwning starow ;P
Moja siostra znalazla purple tome co wypada z demona myslala ze to zwykla ksiazka i wyrabala do wody ;P xD XD |
na rooku copper shielda ktoś wyłożył to sie wziąłem na 1lvl :O a na mainie na dachu leżał bp zaglądam a tam 2bp hmm w tym 2 runki 4x i 2 1x :D
|
;]
Ja znalazlem na mainie 3k w parcelu e tam biore se.. na rooku znalazlem bag a w bagu chain armor, plate shield and mace i na mainie se lezal kolo rotów w veno steel helmet i chain legi :)
|
A ja znalazłem na ziemi blue robe. Ale miała ona swojego strażnika.
Posłałem kumpla żeby zobaczył draga w kanionie. On wraca mowi że widzial blue robe obok draga. Ja na 14 lvl z dużym doświadczeniem postanowiłem odbic cenny loot. 2 razy mało co mnie nie trafil f-wavem ale zwiałem z lootem. Później się okazało kto był właścicielem. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:17. |