![]() |
Pewnie prowokacja ale,na 50 lvl nie masz szans rozwalić demca bez żadnych healerów.
|
hmmm metoda up/down,exori?nie zloze sie na combo?
Ta kurwa prowokacja,pytam powaznie -.- |
zlozysz sie bez problemu ;p
|
Cytuj:
|
Marander:hmmm metoda up/down,exori?nie zloze sie na combo?
Jak byś był sorcem/drutem to może up/down dałbyś rade z sd'kami i dużo manasów ale knightem raczej nie. |
Pytanie
Na dwarfach guardach lepiej expic sorcem z fe czy monkiem???
|
lepszy monk bo on fajnie bloczy i jebie po 50+ a fire elementalem jeszcze kogos jebieniesz a pozatym fire to cipa :D
|
pokonam demona
knight 85lvl skile 83/82 duzo gp na waste xd Pozdrawiam Pikso:baby: |
Czy mogę solować Dragona mając:
EK 42 lvl, mlvl 5, skills 70/70, Eq: Bright Sword, Warrior Helmet, Crown Shield, Crown Armor, Crown Legs ? Jeśli tak, to jakie waste? |
dl
Czy pokonam solo dl na 42 lvl palem skile 75/ 41 eq dobre na moj lvl. Jak tak to czy duze waste ? Jakie kombo moze mi zasadzic ?
|
Jak będziesz dobrze uciekal to pokonasz.
Będziesz miał duże waste, więc weź dużo potów Kombo to: normalne 700hp najlepsze o którym słyszałem 800+ @2up na luzie możesz na nich expić :p waste powinno sie co najmniej zwracać, raczej będziesz na + Na solo pójdzie MAX 5 potów |
Cytuj:
|
Cytuj:
a jakie serwer? :) moze ci poblocze xD :D |
Cytuj:
B) chyba ze malo grasz to nie radze xD :baby: |
Powiem tak .... powinłeś dać rade choć nie jestem pewien sam mam knighta na neranie 30 lvl i się boje na draga pójść więc nie wiem ale radziłbym się powstrzymać z tym ryzykiem ponieważ ciosy z HMM +/- 70 a dragon bije do 200 max o ile się nie mylę... więc tylko w teamie może
będzie to bardziej opłacalne. |
Cytuj:
|
Witam
Czy dam rade pokonac Draga na 20 lvlu ze shiver arrows (te lodowe :P) bez wiekszych strat? na pojedynczym respie. skille 58/40. z gory Thx |
Pk
Jak wysokiemu lvl moge uciec z 100 mana potionkami na 32 lvl? Prosze o szybką odpowiedź.(podajcie maksymalny lvl dla każdej profesji)
THX |
Pelo93
spokojnie uwalisz polecam resp draga kolo kazordroon |
Cytuj:
to jest dla (27-40) Kina do 70 :) na exurach, potem juz E-gran i combo :P Pall(30-40) jak cie zablokuje to nie masz male szanse ^^ Sorc/Drut zalezy czy z summonami ^^ jak tak to 30 jak nie to 45 bo sd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:42. |