![]() |
Jak tu słodko :-) Dajcie liza.
Y'all |
Rzadko tu bywam, ale skoro jestem to gratulacje wszystkim :)
|
Gratuluje Alucardowi Wielkiemu który awansował na 70lvl ale nie dał swojej fotki na f.tibia.pl
|
Gratz Robaczku.
|
Hym, dopiero teraz rozklackałaś tego AS? :> Po spontanicznym wybuchu emocji domyślam się, że dopiero teraz stanęłaś z nim w szranki. W każdym razie Gratz!, może nie za same pokonanie, ale za szczęście, że było Ci dane znaleźć się we właściwym miejscu o właściwej porze, po takim czasie oczekiwania :)
|
@Up
Heyah Cala ta sytuacja miala miejsce hmmm z miesiac wczesniej ... dopiero teraz wrzucilem fotki, ot tak z nudow =] Mimo to nadal czekam na jeszcze jedno spotkanie i prawdopodobnie daruje sobie dalsze gnicie na MH Za jakis czas wrzuce filmik ^^' PeZet Dr. =] |
Nie umiem się doczekać Twojego filmiku!
Gz Wam wszystkim! |
@Gofin
To twój protest wobec zmian na Rooku? |
@2up
hmm... jesli tak to szkoda @3up z jednej strony tanie LP a z drugiej 3 miosy na klate 8 lvla to potiony nawet nie pomoga....:o trzeba nosic chociaz 1 boxa przy sobie ;/ i gz wszystkim awansujacym ;D |
@Marcin24
Głupi bo głupi ale tak to chyba trzeba nazwać ;P |
@Anitaaa
Ciekawi mnie, jakim cudem 4 hieny ?! Nie to żebym się czepiał, po prostu mnie to ciekawi ;O Cytuj:
|
@up
Cytuj:
|
@Latuz
Ten twój awans zasługuje na automatyczne przejście na maina. Powiedz to samo Vigowi, który nie ogarnia i reszcie polskiego nawału na Calmere. Zwłaszcza ten, który ubiega się oto, bym ubił mino maga. A jeżeli coś się nie podoba to możecie się pożegnać z tym respawnem. Ja mam sporą szybkość i cierpliwość, czasu też mi nie brak. Nie wiem jak wy. To wszystko, co miałem do przekazania. Jego post zostanie usunięty, to usuńcie i ten. |
Gratuluje kolekcji i awansów.
|
|
Colin <brawa> Colin <brawa> Colin <brawa> wpadaj na Xerene xD i jedziesz do 80tki hehe chetnie wpadne na 80tke. Msg me.
|
Hiho!
Dzieki za graty. Tobie również gratuluje sukcesów i życzę powodzenia. Co do screena z 80 lvl robię go dzisiaj wieczór (niestety) tylko z RL friends. Mam nadzieję że zrekompensuję Kojotowi jego nieobecność na screenie z 70 levelka. Ofc należy mu się ;) @edit 25.07.2008, 22:30 You advanced from Level 79 to Level 80. Pozdrawiam |
@Scobel
Nie za ciekawe te fake. Nie napisales takze, ze to fake ;) Tak btw to small skeleton warriora i big skeleton warriora nikt nie przebije. xd |
Cytuj:
|
To zagiąłeś typa od dźwigni :P Teraz czekać tydzień na jego odpowiedź...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:30. |