![]() |
up
tak jest z wiekszoscia hlvl polakow co sa neutralni lub po przeciwnej stronie Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ze nie dolaczuli do wojny
|
Witam. Chciałbym z kolegami zmienić serwer i na oku mamy właśnie Morgane. Chciałem się zapytać o ceny, czy warto tu grać i czy łatwo o hunta? Jest PA? Z góry dzięki.
Yours, Emilek :) |
Cytuj:
Co do hunta to na wysokim lvl mozna dostac ale jak jestes spokojny to nie dostaneisz |
Cytuj:
|
raczej nie
Morgana to serv bez przyszlosci...
|
Cytuj:
|
Hehe a ktos powiedzial ze gra na Morganie?:p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ty tez pewnie byś siedział w dp;/ Zamiast Krytykowac Hurri.. to powinienes ich wspierac:cup: "...Jeszcze Polska Nie Zgineła..." |
omg, kolejny idiota...
Dlaczego powinien ich wspierać? I po co tu wsadziłeś kawałek hymnu polskiego... Widze, że nie masz szacunku do najwyższych wartości Polaka... Ale jak jest się 10 letnim bachorem to czego tu się spodziewać ... -.- |
Cytuj:
Ponoc kolejny polak dostal hunta od hurri i to jest Fureyka a za co to nieiwem jak znajac hurri to za nic:p |
Jak dla mnie wojna już się zakończyła. Zadnych openbattle , ciekawych trapow itp. a hurricane bawi sie w huntownie noob charami. ;] :evul:
|
Przed chwial pad Dorlik przez massloga
Jak fire chcialo walczyc to wszyscy dali loga i to mam byc wojan ? zachowali sie jak TCHORZE by pokazali na co polske stac |
Co do Didera i reszty którzy stoja w dp to przeciez przed dojsciem do Hurri widzieli ze dzieli ich i Niza sporo lvli roznicy wiec to zadne wytlumaczenie, ze nie wychodza z dp.
Oh Hurri...No comment... Widze ze potrzebujecie nowych sił w gildi i próbujecie juz wszystkich metod aby zrobic z moich przyjaciol a szczegolnie mnie, wroga Fire. Jednak łatwo wam sie to nie uda od razu wam mowie. i pamietajcie ze NIGDY ale to NIGDY nie stane po waszej stronie! Haha a tak z ciekawosci jak sciemnialiscie ze mam "przyjaciol" w Hurri to kogo im wymieniliscie? |
Cytuj:
a z twoim Pvp to bedziesz tylko kolejnym liśćiem do fragowania na Wojnie Account Information Real name: Monika Created: Aug 24 2005, 15:43:05 CEST Tyle w Temacie |
Oh dziecko drogie .... jakos twoja opinia na temat wojny i tego czy uwazasz mnie za tranzwestyte mnie nie interesuje ;s
|
Dorlika zabilismy, wczoraj chcieismy walke to sie wystraszyli i nie przyszli. Dzis moj blad z Victeronem ze poszlimy na hydry, on uciekl ja trap. Co z tego wynika? 24 lvl mnie uhal na exicie, a ich 5 nie moglo mnie zabic. Wszechmogace Fire to sa naprawde gracze :).
A co do Fureyki to ten temat mi jest obcy, tylko o uszy mi sie cos obilo... Jak wyszla z gildi bylismy pewni, ze dochodzi juz do Fire. Wiemy ze z nimi trzyma i plakac nie bedziemy :D Powoli sie rozkrecamy. Zapewne wiem jaka bedzie reakcja na ten post ale wkoncu mamy wolnosc slowa, czyz nie? |
Wyszlam z gildi bo nie dosc ze probowaliscie i probujecie narobic mi problemow to zaczeliscie czepiac sie rowniez moich kumpli z gildi, wiec dla ich bezpieczenstwa wyszlam.
Oczywiscie kazdy wie ze trzymam z fire i oficjalnie ich popieram jednak nie chce sie mieszac w ta wojne z powodow ze tak napisze "prywatnych". Bede neutral i nie dojde do fire az mnie nie hitniecie, to proste. Jednak widze ze coraz wiekszemu gronu na tym zalezy: 13:29 Banano'heck [90]: juz mozesz dolaczac do fire n/c |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:20. |