Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Qual 05-06-2006 18:04

No jasne, ze DoF wygra. :D
Sytuacja wyglada tak: jak nie jestes drazoludkiem to masz niezbyt fajnie ogolnie wielki syf trzyma Wanted na Azurze. Ogolnie nie ma po co tu grac bo Ci sie Wanted dobierze do skory chyba, ze zostaniesz jednym z drazoludkow!

@ Shanoz
Gz fraga :)

Nosso Mc'Furry 05-06-2006 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Malyszek
Kto Wygrywa ?? Jaka Jest Sytuacja Na Serverze ?!

Nie łaska przeczytać temat od początku? Dowiesz się co i jak, kto z kim etc. a nie zadajesz głupawe pytania.

@Mexo
Dodaj także że możesz zostać jednym z Drazoludków, ale wiadomo że Drazharmowi często odpierdziela (no cóż, to pewnie choroba wywołana tą grą) i potrafi bić swoich ludzi.

Każdy wie jaki jest Drazharm, dla niego nie liczysz sie sam Ty, tylko level jaki masz i co możesz pomóc w tej wojnie, jak juz sytułacja będzie wyglądała lepiej dla Wanted i Drazharm nie będzie Cię już potrzebował to zabije jak szmate :)
Taki to jest właśnie wielki Drazharm, któremu każdy z wanted dupke liże.
Ehh szkoda mi was Panowie, ale cóż... Wasza postać, wasz wybór

Qba =] 05-06-2006 23:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
Z ortografią nie mam żadnych problemów. Wiem że Gammbler sharował konto kiedyś nawet sam się tym chwalił.

Btw, jeżeli nie bierzesz udziału w tej wojnie, nie wypoiwiadaj się bo to co Ty piszesz jest bezsensowne. I TAK NIKT CIĘ NIE SŁUCHA POZA TWOIM GURU!!!

Więc po co się wysilać? :(

Myślę, że nie jestes tu od oceniania kto czyta moje wypowiedzi, a kto nie.
Ty raczej autorytetem nie jesteś, szczególnie że uważasz się za niezłego ortografa :]. Co oczywiście jest błędem. Ale czasu tracić nie będę, żeby Ci je wyliczać, bo do wakacji by mi zeszło zapewne B).
Przez tę grę zatarła Ci się granica między qmplem z RL, a guru... Dobrze, że na mnie nie ma ona takiego wpływu :]

Citek 06-06-2006 07:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn
Gammbler ma racje
nosso po co te cale gadanie azura dla nas jest skonczona !!!!!
i tak mi tu sie nie podobalo :D wole nowy swiat i miejsce w top 10 dla mnie :D
trzeba mierzyc w zyciu wysoko a nie byc zwyklym leszczem na takim serwie jak azura :D

On tego nie zrozumie :D

Buko Elan 06-06-2006 12:22

Proste, że Shanoz wszystkich wypuka :cup: ;)

A Draz może się schowac!!

Przyjdzie czas i na niego:]

Nosso Mc'Furry 06-06-2006 12:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qba =]
Myślę, że nie jestes tu od oceniania kto czyta moje wypowiedzi, a kto nie.
Ty raczej autorytetem nie jesteś, szczególnie że uważasz się za niezłego ortografa :]. Co oczywiście jest błędem. Ale czasu tracić nie będę, żeby Ci je wyliczać, bo do wakacji by mi zeszło zapewne B).
Przez tę grę zatarła Ci się granica między qmplem z RL, a guru... Dobrze, że na mnie nie ma ona takiego wpływu :]

A czy ja mówię że jestem autorytetem? Czy ja mówię że jestem niezłym ortografem?
Wiesz, dam Ci rade, może poćwicz czytanie co? :) Myśle że na dobre Ci to wyjdzie. Czy każe ktoś Ci wyliczać? NIE!
Więc po co ten bezsensowny post?
Mi się starła? HAuhuAHUhauhauaUH Popatrz na swoje posty, broniące Gammblerka, I DOBRZE JE PRZECZYTAJ (Bo z tym masz najwisze problemy, jak zdazylem zauwazyc.) To zobaczymy komu sie starla ta grancia. B)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez WANTEDNOOB
On tego nie zrozumie :D

Widze ze popierasz zdanie Shanoza ze Azura jest skonczona. MOJE GRATULACJE, Azura jest skonczona przez bande dzieciakow ktorym tibia uderzyla za bardzo do glowki. Robia PA etc~~ jednym slowem psuja server.
Tak dalej Panowie a bedziecie grali tam Tylko wy, i bedziecie musieli zmienic server bo komu sie chce w samo poludnie czekac na respa 40 min? :)
BTW To jest zdanie Shanoza, JA i reszta nie zamierzamy sie poddac.
A to ze Shanoz mowi ze sie wyniesie z Azury nie znaczy ze nie bedzie was od czasu do czasu nekal ;]

fea_umarth 06-06-2006 13:04

dajcie se na luz .
powiedzcie lepiej co dostaliscie na dzien dziecka:p

Buko Elan 06-06-2006 14:45

A na dzień dzicka dostalem bp uhów ^^:p

Citek 06-06-2006 15:19

@Nosso~
Ty to k**** jednak jestes je**** fighter na forum ;s
Ownujesz koles -.^

Qba =] 06-06-2006 17:10

@Nosso
W tym sęk, że kilka postów wyżej napisałeś iż z ortografią nie masz żadnych problemów- czytanie idzie mi całkiem dobrze, ćwiczyć w przeciwieństwie do Ciebie nie muszę :>
A Gargesa bronie jako qmpla, nie jako postać na tibii i nie w imię jakiś niższych pobudek tylko zwykłej, przyzwoitej prawdy i rzetelności, której w Twoich wypowiedziach brakuje :]

Już po dniu dziecka :( Kce jeszcze razzz :(

@Citek: Hell yea !

Mioduch 06-06-2006 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Malyszek
Kto Wygrywa ?? Jaka Jest Sytuacja Na Serverze ?!

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1221476

to Ci objaśni sytułacje...

Grimni66 06-06-2006 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fea_umarth
dajcie se na luz .
powiedzcie lepiej co dostaliscie na dzien dziecka:p

ja dostalem kicka i net off na 40 min jak expilem ;]

fea_umarth 07-06-2006 02:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Citek
@Nosso~
Ty to k**** jednak jestes je**** fighter na forum ;s
Ownujesz koles -.^

ja cie na spotkaniu zownuje tulipankiem w lewe oko;)

Drazharm 07-06-2006 11:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fea_umarth
ja cie na spotkaniu zownuje tulipankiem w lewe oko;)

buhahahaha ty noobie azury, na zadnej bitwie cie nie bylo do tej pory, NA ZADNEJ.. no chyba ze wesolym radziem. HAHAHA zalosne. w tibii srasz po gaciach a w rl jest inaczej? watpie

Nosso Mc'Furry 07-06-2006 12:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm
buhahahaha ty noobie azury, na zadnej bitwie cie nie bylo do tej pory, NA ZADNEJ.. no chyba ze wesolym radziem. HAHAHA zalosne. w tibii srasz po gaciach a w rl jest inaczej? watpie

Drazku, kto tu jest noobem Azury, jeżeli już tak naprawde chcesz go poznać, znajdź w domku lustereczko i spojrzyj w nie, a zobaczysz zajeb**tego nooba Azury. :)

Fea był na akcjach, nie mógł być na wszystkich bo ma radiowy net dlatego.
a tak btw to co Cię obchodzi czy był czy nie? Popatrz na fragi jest 23:20 a nas jest o wiecej niz połowe mniej. =)

Qual 07-06-2006 17:16

Cytuj:

LOL za to Ty jaki jest w rl? :P

Nossek juz 23:21 bo wczoraj Apachi padl od naszego malego Enta hehe

Gammbler 07-06-2006 19:27

[quote=Nosso Mc'Furry]Drazku, kto tu jest noobem Azury, jeżeli już tak naprawde chcesz go poznać, znajdź w domku lustereczko i spojrzyj w nie, a zobaczysz zauwielbiam jeść banany**tego nooba Azury. :)

Nosso ty chyba wszystkie lustra z domu wyrzuciles zeby w nich tego nie zobaczyc . Jeśli Draz jest takim noobam jak mowisz to dlaczego ty i twoi znajomi siedza w pz :> . Ty chyba oklamujesz samego siebie ze jescze tutaj cos zdziałacie. :baby:

DetiVo 07-06-2006 19:30

[quote=Gammbler]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
Drazku, kto tu jest noobem Azury, jeżeli już tak naprawde chcesz go poznać, znajdź w domku lustereczko i spojrzyj w nie, a zobaczysz zauwielbiam jeść banany**tego nooba Azury. :)

Nosso ty chyba wszystkie lustra z domu wyrzuciles zeby w nich tego nie zobaczyc . Jeśli Draz jest takim noobam jak mowisz to dlaczego ty i twoi znajomi siedza w pz :> . Ty chyba oklamujesz samego siebie ze jescze tutaj cos zdziałacie. :baby:

Spoko Gammblerku, na wszystko przyjdzie czas, wy też siedzicie w PZ jak nas jest więcej a was mniej. Normalna kolej rzeczy.

Btw. Czemu Yavimava został wywalony z Wanted?

@Down
Gammblerku, i co z tego? :D Ktoś Ci zabraniał expić? MY to nie WY. Zauważ że jak byliśmy przy władzy nikt nie narzekał na PA i innetego typu sprawy.
U was jest zupełnie inaczej, jesteście poprostu egoistami. Tak trzymać!!!
P.S Naucz sie używać opcji "Cytuj" bo coś Ci nie wychodzi chyba :S, troche techniki i człowiek się gubi :)

Gammbler 07-06-2006 19:34

[quote=DetiVo]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gammbler

Spoko Gammblerku, na wszystko przyjdzie czas, wy też siedzicie w PZ jak nas jest więcej a was mniej. Normalna kolej rzeczy.

Ja i tak expilem na pohu mimo iż wygrywaliśćie .....

Twoj Nocny Koszmar 07-06-2006 21:36

[quote=Gammbler]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DetiVo

Ja i tak expilem na pohu mimo iż wygrywaliśćie .....

na pohu dlatego bo tam jest temple?;>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:13.