![]() |
No jasne, ze DoF wygra. :D
Sytuacja wyglada tak: jak nie jestes drazoludkiem to masz niezbyt fajnie ogolnie wielki syf trzyma Wanted na Azurze. Ogolnie nie ma po co tu grac bo Ci sie Wanted dobierze do skory chyba, ze zostaniesz jednym z drazoludkow! @ Shanoz Gz fraga :) |
Cytuj:
@Mexo Dodaj także że możesz zostać jednym z Drazoludków, ale wiadomo że Drazharmowi często odpierdziela (no cóż, to pewnie choroba wywołana tą grą) i potrafi bić swoich ludzi. Każdy wie jaki jest Drazharm, dla niego nie liczysz sie sam Ty, tylko level jaki masz i co możesz pomóc w tej wojnie, jak juz sytułacja będzie wyglądała lepiej dla Wanted i Drazharm nie będzie Cię już potrzebował to zabije jak szmate :) Taki to jest właśnie wielki Drazharm, któremu każdy z wanted dupke liże. Ehh szkoda mi was Panowie, ale cóż... Wasza postać, wasz wybór |
Cytuj:
Ty raczej autorytetem nie jesteś, szczególnie że uważasz się za niezłego ortografa :]. Co oczywiście jest błędem. Ale czasu tracić nie będę, żeby Ci je wyliczać, bo do wakacji by mi zeszło zapewne B). Przez tę grę zatarła Ci się granica między qmplem z RL, a guru... Dobrze, że na mnie nie ma ona takiego wpływu :] |
Cytuj:
|
Proste, że Shanoz wszystkich wypuka :cup: ;)
A Draz może się schowac!! Przyjdzie czas i na niego:] |
Cytuj:
Wiesz, dam Ci rade, może poćwicz czytanie co? :) Myśle że na dobre Ci to wyjdzie. Czy każe ktoś Ci wyliczać? NIE! Więc po co ten bezsensowny post? Mi się starła? HAuhuAHUhauhauaUH Popatrz na swoje posty, broniące Gammblerka, I DOBRZE JE PRZECZYTAJ (Bo z tym masz najwisze problemy, jak zdazylem zauwazyc.) To zobaczymy komu sie starla ta grancia. B) Cytuj:
Tak dalej Panowie a bedziecie grali tam Tylko wy, i bedziecie musieli zmienic server bo komu sie chce w samo poludnie czekac na respa 40 min? :) BTW To jest zdanie Shanoza, JA i reszta nie zamierzamy sie poddac. A to ze Shanoz mowi ze sie wyniesie z Azury nie znaczy ze nie bedzie was od czasu do czasu nekal ;] |
dajcie se na luz .
powiedzcie lepiej co dostaliscie na dzien dziecka:p |
A na dzień dzicka dostalem bp uhów ^^:p
|
@Nosso~
Ty to k**** jednak jestes je**** fighter na forum ;s Ownujesz koles -.^ |
@Nosso
W tym sęk, że kilka postów wyżej napisałeś iż z ortografią nie masz żadnych problemów- czytanie idzie mi całkiem dobrze, ćwiczyć w przeciwieństwie do Ciebie nie muszę :> A Gargesa bronie jako qmpla, nie jako postać na tibii i nie w imię jakiś niższych pobudek tylko zwykłej, przyzwoitej prawdy i rzetelności, której w Twoich wypowiedziach brakuje :] Już po dniu dziecka :( Kce jeszcze razzz :( @Citek: Hell yea ! |
Cytuj:
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1221476 to Ci objaśni sytułacje... |
Cytuj:
ja dostalem kicka i net off na 40 min jak expilem ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Fea był na akcjach, nie mógł być na wszystkich bo ma radiowy net dlatego. a tak btw to co Cię obchodzi czy był czy nie? Popatrz na fragi jest 23:20 a nas jest o wiecej niz połowe mniej. =) |
Cytuj:
Nossek juz 23:21 bo wczoraj Apachi padl od naszego malego Enta hehe |
[quote=Nosso Mc'Furry]Drazku, kto tu jest noobem Azury, jeżeli już tak naprawde chcesz go poznać, znajdź w domku lustereczko i spojrzyj w nie, a zobaczysz zauwielbiam jeść banany**tego nooba Azury. :)
Nosso ty chyba wszystkie lustra z domu wyrzuciles zeby w nich tego nie zobaczyc . Jeśli Draz jest takim noobam jak mowisz to dlaczego ty i twoi znajomi siedza w pz :> . Ty chyba oklamujesz samego siebie ze jescze tutaj cos zdziałacie. :baby: |
[quote=Gammbler]
Cytuj:
Btw. Czemu Yavimava został wywalony z Wanted? @Down Gammblerku, i co z tego? :D Ktoś Ci zabraniał expić? MY to nie WY. Zauważ że jak byliśmy przy władzy nikt nie narzekał na PA i innetego typu sprawy. U was jest zupełnie inaczej, jesteście poprostu egoistami. Tak trzymać!!! P.S Naucz sie używać opcji "Cytuj" bo coś Ci nie wychodzi chyba :S, troche techniki i człowiek się gubi :) |
[quote=DetiVo]
Cytuj:
Ja i tak expilem na pohu mimo iż wygrywaliśćie ..... |
[quote=Gammbler]
Cytuj:
na pohu dlatego bo tam jest temple?;> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:13. |