![]() |
Cytuj:
Character Liam Darkcrosser does not exist. Niema go w ROMie, w statystykach na Aurei jest..... Pff, a na erig.net nie wykreślili go jeszcze, więc wkońcu deleted czy nie?? Kto to potwierdzi?? :D |
Cytuj:
http://images2.fotosik.pl/245/4a14f51396c5ff5a.jpg btw. to jego drugi czy 3 juz delete acc? |
Cytuj:
Btw. Za co wogóle dostał bana//deleta (Obiło mi się o uszy, że za megebomb, ale nie jestem pewien czy to prawda) Teraz to For już totalnie rozgromi ROM ffs ;] |
Co do Liama, wiem o tym już dosyć długo ;d
Od akcji hack Lady Sentrix etc. Liam raczej za bardzo nie uczęsczał, i dostał już warninga o delete, a gdy doszły mage bomby ... to już w ogóle się wkopał, kwestia czasu. Nie chwaliłem się, bo to były tylko przypuszczenia ^^ /Jojo |
Się porobiło...
Ja bym nie podejrzewał go o magebomby....no ale cóż.... :) teraz membersi romu polecą jak domino...ciekawe co na to Isaris i Lecther Tirado...
btw....gildia Februarius....ciekawe o co kaman...wie ktoś może coś WIĘCEJ...? :confused: |
Bez Liama chłopaki z ROMu będą chcieli się wypłacić, jeśli będą tutaj jescze chcieli pograć. Zawsze ten 150ms coś pomógł w ich snake atk ;]
W sumie to szkoda, że Liama niema, zawsze było ciekawiej na openkach, bo trzeba przyznac koleś umiał grać. R.I.P Liam Darkcrosser ;( |
Cytuj:
Pozatym, i tam mu oddeletuja konto, bo bana dostal nieslusznie. |
Cytuj:
|
Mandus w Kosowie teraz przebywa, a Liama nie ma na tibia com bo wzial go tam ze soba :(
|
Ciekawe Jak teraz wojna będzie wyglądać...
|
Cytuj:
A w zwiazku z deletem Liama to ja osobiście sie bardzo ciesze, nareszcie bedzie spokuj na Aurea...:) |
Cytuj:
Nov 04 2006, 01:14:52 CET Killed at Level 124 by Mastro Scue and by a mummy No dużo niewiem ale raczej sojusznikami FoRu nie będą...:) |
|
Cytuj:
Ale nie można sie załamywać wkoncu jest jeszcze Pikapo równie dobry knight a może i lepszy....:) Ale tak czy siak Butibof ~ respect...:) |
Cytuj:
Zaskok to Ty masz, a jak nie znasz sprawy to się nie odzywaj ... |
Liam deleted. Więc nareszcie wiemy o co chodziło Kidlexowi, gdy mówił o tej niespodziance, którą to RoM szykował ;)
|
Cytuj:
A że akurat tak trafiło że lugin zobaczył list http://images3.fotosik.pl/245/d2d02a4a1ed65265.jpg Cytuj:
A z wydażen ogólnych Nov 13 2006, 19:21:44 CET Died at Level 122 by a hydra Kocham bugi w tibi:) Pomimo 5 krotnej próby uhania nie dało rady. ale i takk Krzysztof Kononowicz rulez!! |
@up
Dobrze wiesz jak bylo, Jevino jak haknol Liama sam wyslal sobie ten list i pokazal GM'owi. |
Cytuj:
Po 1. to gówny to ty masz w głowie Po 2. to ssij kapucyna a odzywać się bede jak chce i kiedy chce... BO KIBICEM STALI JESTEM I PRAWO DO TEGO MAM!! STAL RZESZÓW |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:22. |