![]() |
Azared'Blade
Nov 23 2007, 23:52:27 CET Killed at Level 107 by Czipsu and by Pizaro Dzis chyba 4:1 ale moge sie mylic. btw. nie rozkminiajmy juz kto ma najlepsze pvp, bo napewno to nie jest Andi ! Kto robi masslog i pozniej zostawia swoich ludzi? H@H@H@ elo. |
Katrila jest jednym z najlepszych jeśli nie najlepszym dowódcą , co pokazał wcześniej, gdy mając ekipę o znacznie mniejszych poziomach rozniósł Dusk dysponujących ogromna siłą ognia w 3 dupy.
@up Nie wiem jak to wyglądało, ale jest coś takiego: "nie mamy szans, spróbujcie się uratować". Poza tym, jak czytam te twoje posty wypełnione wazeliną po brzegi to źle się robi. |
[quote=Kasi'yaa;1761982]Azared'Blade
Nov 23 2007, 23:52:27 CET Killed at Level 107 by Czipsu and by Pizaro Dzis chyba 4:1 ale moge sie mylic. jest do tego film?:p |
Cytuj:
Napinasz sie jak bys mial minimum 200 lv na Furorze, zamilknij prosze.. |
zgadzam sie z toba fallathanu B)
|
Name: Taifun Devilry
Level: 267 ; o @Fall~ Moim zdaniem Kasi~cośtam napisał zwykłego posta ; p |
Cytuj:
przykro mi to stwierdzic ale nie widziales w takim razie innych dowodcow o ile kiedykolwiek widziales jakiegos battle commandora poza Katrila... i jesli mam obiektywnie stwierdzic to pastuch, xent~,ymy, bardziej ogarniaja od andiego... jest ich jeszcze kilku na tym servie :] <pzdr> :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Poza tym trudno w tibijskich realiach jednoznacznie ocenić kto na jakim serwie jest największym pro. |
Wstaje rano (15.30)
Wchodzę na stronę tibia.com (15.40) subtopic characters [taifun devilry] (15.45) 267 !!!! Nie mogłem uwierzyc własnym oczom, czy to Petro powrócił ? Czy to Orzech brał środki odurzające ? Nie wiem... Ale zapewne reporterzy TVNu się tym zainteresują, i Rozmowy w toku będą miały nowe gwiazdy ;) Edytowałem posta, znaczy się PODMIENIŁEM LINKI !! |
[CHAR]Niraet[/CHAR]
Nov 24 2007, 13:05:05 CET Killed at Level 119 by Ptaaq and by Van Liden [CHAR]Harcesh[/CHAR] Nov 24 2007, 13:04:32 CET Killed at Level 93 by Laen Loys and by Sowx [CHAR]Lady Toffina[/CHAR] Nov 24 2007, 13:13:15 CET Killed at Level 90 by Taifun Devilry [CHAR]Blokers Ivan[/CHAR] Nov 24 2007, 13:11:57 CET Killed at Level 140 by Lexornes and by Czipsu A od nas [CHAR]Maranoe[/CHAR] Nov 24 2007, 12:57:18 CET Killed at Level 134 by Niraet and by Lady Toffina Ogólnie kolejny nieudany masslog ze strony Vision. Chciałbym zobaczyć ich twarze jak wbiegli na dworce i się zorientowali, że mostek jest trapnięty : o Nikt wcześniej nie wkleił fragów... |
Cytuj:
@Kasi'yaa Skoncz ironizowac i malpowac od innych, bo z tego co widze to Ty napier dalasz po 10 postow dziennie tutaj a nie ja |
jak wywalimy wszystkich spy to bedziecie ćwierkac inaczej.
|
Narazie to wy "cwierkacie" i to cieniutkim glosikiem . i niech tak zostanie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jakbys zauwazyl na akcje chodzi 1/4 gildii wiec ....
|
xD
W sumie racje... Andrzej powyrzucaj wszystkich spy z gildi bo nudno sie walczy na z góry upatrzonych terenach... Więcej finezji w akcjach!!! Idzcie na całość... :/ |
Name: Leszku
Sex: female Profession: Elite Knight Level: 132 Nov 24 2007, 23:13:27 CET Killed at Level 133 by Thellionn |
Orzech przepraszam wybacz mi !
|
'by Youen'
Petro to sie chyba poplacze jak to zobaczy, rozumiem hydra, demon, dragon lord... ale Youen ? :D |
JAPIERDOLE XD IKS DE :DDD no to mamy wesoly dzień :D
|
Kurwa No Nie Wierze Xd!!!1337
10 bp uh kthnxbye, btw orzech nos wiecej ss bo 8 na 267 ms to troszke malo :> |
o i h.j ........ co on robil poza pz na 3 min przed ss'em ;s
P.s Nie przejmuj si eodrobisz a vision nie ;] |
TAIFUN DOBRZE EXPI DO TYLU AHAHAHAHA , i on nie odrobi uwiez mi xD
|
Jest wielkie prawdopodobienstwo ze jednak odrobi ;] i mam taka nadzieje xd
|
Apokalipsa
jeśli ktokolwiek zostaje zabity przez taką pałę jak karol pogromca smokuw, to znaczy, że zbliża się koniec świata. |
Ma ktos movie...?
|
[CHAR]Taifun Devilry[/CHAR]
Nov 25 2007, 07:57:56 CET Killed at Level 267 by [CHAR]Youen[/CHAR] Gz... Domyślam się że będziesz skakał z radości, ale gówno mnie to obchodzi, Orzech to pała jak i ty ;))) |
Slovik coraz bardziej kazdego tu wqrwiasz.. ;s
|
Szacunek dla kolegi się należy 8o
teraz was zatkaO "...taifunie pamiętaj kto tu jest n00bem i tak mu zostało, mimo zmiany 0wnera edit: I ktoś tu mówił że Khazula można na akcjach zobaczyć jako "Karola Pogromce smoków |
porażka...
|
Cytuj:
|
lol Karol to po to dzwoniles z 5 razy xDD GRATZ!!!
|
lól <15 znakowwwwwwww>
|
@Voyphox
yeyeye był na 1 czy 2 akcjach i co?? @Taif~ coraz bliżej 260... ;/ |
@proszewas
był, i coś robił skoro ma solo fraga. |
Dobra, skonczcie sie juz podniecac :P Ma ktos filmik? ^_-
|
To wam Khazul zamknął japy ;D
|
A nie pingował ? Tak jak pasterz jak go zabijał na edron ?O ile oczywiście umie pingować
@down A to niby czemu ? Nie ma znaczenia na kim grał, pingować mógł każdy kto znał tego nooba IP. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:53. |