![]() |
no wbicie 300 lvl brzmi jak calkiem dobry cel, potem mozna na to wyrywac
-hej lala, mam 300lvl i full droida - ; ooooo subkategoria blachar w tibii? -- NOT |
/\
xD [miliarTznaków]
|
Dobrze ze i to sie z czasem nudzi
czekam dwa lata az mi sie tibia znudzi i sie jeszcze nie doczekalem niestety eh przynajmniej na cukierki jest |
interesujące.....
|
Cytuj:
|
Nov 22 2008, 00:49:37 CET Killed at Level 266 by Bultkastar Elof
and by Snow Widow dawać cama na .de :D |
Śmiechowa wojna będzie. :D
|
Cytuj:
idz spac? ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
W dupę dostanie ten, kto nie stworzy alliance z jakąś gildią. Bo teraz jest gildia Kittela, Wiseguys i Fraternitas przeciwko sobie. Wiadomka, Fraternitas mają najlepszy skill w PvP - ale jest ich za mało do odparcia takiej masy ludzi.
Free for all mode. ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
rushuja bo maja do tego dobre chary, nic wiecej, to napewno nie swiadczy o ich zajebistym pvp
|
Cytuj:
|
Co jak co, ale przewaga charów jakaś jest ;]
|
Cytuj:
topic: A co chcecie nazwac pvp w takim razie ? umiejetnosc na*******ania w hotkey, tak, zeby osiedle pobudzic ? W dzisiejszych czasach mozna tylko dobrze 'biegac', a jak wiemy ( mam nadzieje ) rushowanie jest to czesc dobrego biegania ; ) inne pytania ?; < |
Rofl, jedyny problem to taki ze to nie Frat maja dobre pvp, tylko gildia Walizirdofa [wlasciwie to ludzie z Lunary], bo to oni w wiekszosci siedzieli na ich charach jak byla wojna z Val i to wlasnie Walizirdof byl battle commanderem WRI.
|
15:49 Kagozon Thamin [120]: hahaha
15:49 Bultkastar Elof [114]: haha 15:49 Snippy Sniper [80]: hahahaha 15:49 Kagozon Thamin [120]: all 15:49 Luciano Trafficante [102]: agagagagagahahaha Eee... ktoś się polewał z mojego śmiechu, affz. Gagaga. |
lol wyszla epic akcja, wszyscy ktorzy mogli to padli, czemu by sie nie mieli cieszyc?
|
Cytuj:
Ale przyznam rację, gz dla Was, akcja idealna. |
Gratuluje Akcji oraz życzę więcej rozumu niż w ostaniej wojnie.
btw Kto jest ze Szczecina?? |
Cytuj:
@odnośnie akcji to faktycznie część z was ma rację, fratery dały ciała, widać było że wpadli tam pewni swej potęgi i spalili się na tym. Gdyby ktoś z nich pomyślał zanim wlecieli w teleport że taka sytuacja może zaistnieć to założę się że 3/4 polaków nie podniecało by się ponownie po wygranej jak wtedy na Ghostlandzie :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
plan byl taki zeby zabic arioca i gekkesosa, nikt tu sie nie podnieca, po prostu akcja wyszla lepiej niz sie spodziewalismy i to wszystko na*******aj dalej trollu, niestety ty nic nie znaczyles i nie bedziesz znaczyl na tym marnym swiecie |
A są jakieś filmiki z ostatnich akcji?
W ogóle to gdzie szukać filmików z warów etc. bo na tibiacam był tylko 1... |
guess wg did it because none of them still cares about elysia nor tibia, so i dont think there is any war, just giving up on elysia to have some fun wasting chars"
to było serjo czy pół rzartem? |
serjo jak ja pierdole
|
z tego nic nie bedzie choc pofstanie, jeden powie drugi nanie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zetraksos - przestan pisac w takim jebanym kolorze, bo ni chuja nie mozna sie doczytac na trzezwo, a co dopiero po pijaku oczywiscie jesli jest jakis sens, bo w tym ostyatnim to nawet jakbys pisal normlanie to niewiem ocb oOOO |
Cytuj:
LOL no co ty pierdolisz jak to wszystko bylo zaplanowane, wiec jak to mialo byc ze wyszlo lepiej niz sie spodziewalismy?! nie czaje ciebie |
i tak was znowu dojadą... nic z tego nie będzie...
|
jak to wkoncu jest sieje bedziecie aktywni w tej wojnie czy po prostu macie to w pizdzie co sie dzieje na elysi, i czy wam te szwedy pomogom? btw tamten post to byl cytat z lecha rocha pawlaka - "wena king konga"
|
Cytuj:
|
jak to czego pytam, proste wannabe spy ;]
|
Taki offtop.
ROFL, dostałem warna za taki post: Cytuj:
PS Drogi Moderatorze, pod adresem *.com.edu.pl.se.noob na bank znajduje się całe stadko keyloggerów. Get a life. |
Cytuj:
|
haha beka kilku wri padlo a pozostale 20 s*******a po calej mapie, teraz wszystkie noobki co mowily ze wri ma "lepszy skill" i "doswiadczenie" w pvp widza jak jest^^
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:47. |