![]() |
nvm............................................... ........................................
|
Haha 1 keylogger = 3 chary hacked :D
Name: Leoozenho Sex: male Profession: Elite Knight Level: 39 World: Silvera ---------------------- Name: Druid da First (kiedyś top 1 ed :D :D) Sex: male Profession: Elder Druid Level: 27 World: Silvera ---------------------- Name: Sir Dark Fyre Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 32 World: Silvera A i jeszcze: Nelshok jedzie w dól XD! gogo more ;D |
Cytuj:
|
Name: Chakitoxx
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 33 World: Silvera Residence: Thais Name: Paladyn Qix Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 99 World: Silvera |
No widze że ftp nie umie normalnie wygrać, to hakują ludzi....
|
A DH potrafi?
|
Cytuj:
|
Co to jakis mass hack czy jedna osoba ma tyle passow?
Name: Haiman Sex: male Profession: Elite Knight Level: 55 World: Silvera |
Hmm Ciekawe Kto Zdradził :>? no bo raczej nie keyloger w to akurat nie wierze no chyba ze jakims cudem ktos zlapal syfa w tym ich Lan House "Cyber Mega" czyli jeden pokoj w chuj kompow i all polaczone ; D jeden key all kompy zarazone ; o
|
@rzot
Wydaje mi sie że na kompa leoo wpadł keylogger... |
Lol masakra
Name: Musashizenho Sex: male Profession: Elite Knight Level: 24 Name: Tehuz Former Names: Headshot'alejandrx Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 21 |
Cytuj:
|
@Vake
Banished: until Jun 29 2008, 02:52:24 CEST because of using unofficial software to play ;dddddd |
@Up
Tez masz zaplon Xdddddd |
Cytuj:
|
Pamietacie phoenix sapphire? Ma ktos z nim jakis kontakt?:p
|
Taki mały advance bo nuda :P
http://img167.imageshack.us/img167/8693/33794730sw7.png |
haha zobaczcie jaki botter, jaki outfit haha
|
Expią na bocie i sie jeszcze tym chwala :(
Vake za to dostal bana :baby::baby: Wiec uwazaj destroyer :p |
Co za zbieg okoliczności że shaka wrzucił screena z Destroyera of Fury który jak wiemy należy nie do niego! ;ooooo
SHARING BLX?!!!!!1111 |
Sam gram bo dla Destro się już znudziło ;d.
@Tigana Zapraszam GM'a do cave, jeszcze powiem afk 5 minutes, can you keep an eye on me while I'm afk? |
Tak to prawda ja narazie nie gram bo mi się znudziło, może kiedyś a może wkrótce wróce do gry, ale jak narazie nie mam zapału do gry :p
Pozdrawiam |
Girni śmierdzi moczem :>
|
@gorti
http://img379.imageshack.us/img379/9725/gortissug3.jpg Lepszy nie jesteś 23h w 1 dzien nieźle o.o... Na drugi raz najpierw spójrz na siebie, zanim sie osmieszysz... |
http://tibiacam.tv/get.php?h=c23ead9...4234febf9f011b
Amebs śpi, mój widok Swoją drogą to możecie skończyć te swoje mongolskie teorie ? |
@up
Akurat teraz sie ciesze że ta pizda padla :D @down Niby był ''first'' ale skończ już bo to nudne... Jak taki jestes lifer to idz na dwór sie pobaw w piaskownicy... xD |
|
@up
ciągnij, zazdroscisz że my możemy a ty nie... koniec gadania, cya |
|
Cytuj:
A co do tego ze Asen jest noliferem to chyba nie ma w ogole o czym sie spierac.. wystarczy spojrzec na ta ilosc godzin.. chyba ze na bocie jedzie to juz inna sprawa, ale nie wiem. 11 h przed pixelami.. ja pierdole;P |
@up
Jego sprawa jak gra, zresztą przeskoczyc z next lvla na next w jego przypadku to trzeba trochę posiedziec, a pomyśl, że są gorsi maniacy. |
A mi sie wydaje że mu zazdrościcie i dlatego gadacie że no lifer ^^...
|
Kacperka to kutas :>
|
Cytuj:
@ Co do Asena Myslcie i mowcie sobie jak chcecie.. Mozecie mowic ze mu zazdroszcze czy cos.. Ale wytlumaczcie mi kiedy ktos grajacy 11 h w tibie ma czas zeby wyjsc na przyklad na dwor? Moim zdaniem 11 h to jest praktycznie caly dzien... A nawet jesli na wieczor gdzies wychodzi to raczej nie ma sily na nic po 11 h siedzenia przed kompem.. Wiec nie pierdolcie mi ze 11h/dzien to nie jest nolifer.. Ofc jesli nie cheatuje. |
Cytuj:
HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA wiec co robisz na tibijskim forum? HAU HAU HAUU |
Cytuj:
I w ogole ja pisze do Gortiego a ty odpisujesz? wtf? spisz z nim? |
Kacperka to kutas :>
|
Cytuj:
Napisałeś "nie ma nic wspolnego z tibia", a ja ci odpisałem co robisz na tibijskim forum! Piesek jest mało kumaty, hau hau hAUUUUU! |
@up
ten post ktory napisales nie ma sensu... to chyba ty nie zrozumiales co mowil kacperka... mowil ze to skad sie dowiedzial nie ma nic wspolnego z tibijskimi graczami wiec co to ma wspolnego "wiec co robisz na tibijskim forum" czy jak to tam ujales... do wszystkich ludzi mowisz psie hau hau?? zastanow sie co piszesz... bo prezentujesz bardzo niski poziom |
aff double :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:09. |