![]() |
22:13 Fruti Angel [162]: widac ruznice?
zaczynam watpic czy te posty frutiego nade mna sa pisane na zarty co ta tibia robi z ludzmi |
smakowe
znaki MLODZIENIASZEK prv ! |
nudzi sie wam ??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
był debilem jest i będzie |
Eh... Może Clapek nie jest dla wszystkich uprzejmy.. Ale akurat mi uratował wiele razy dupe...
A tak wogóle Kto już sie spłacił z Lr??:) |
Cytuj:
|
kupcie ticket w loteri xdddddddddddddddddddddddd mozna p legi wygrac, na serio wysle
|
O.o ja se musze kupic tego losa ;D moze cos wygram mms , golden legi ^^
|
wy zamiast pisac kocopoly lepiej pogratulujcie jednemu z naszych kolegow w temacie na forum.tibia.com (to nie fake jak cos)
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2281308 |
Inter jakie kozaki :>xD
Eizix w szczegolnosci na forum sie spial ze hohoh full team bedziecie mieli.... przypominam ze wy wychodziliscie tylko w momentach jak mielismy po 20-30 ludzi ciekawe co zrobicie jak ich bedzie 60...!!!!!!!! |
Co zrobimy? WPIERDOLIMY WAM
|
Cytuj:
przynajmniej wiadomo będzie na kogo zawsze można liczyć ;] , może uprzejmy nie jest , ale niektóre słowa nie wypada czasem mówić , co wskazuje o tej osobie , a nie o tej do której sie zwraca.. . Sam bym poszedł na ob jakbym miał starego chara |
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw : Przez ten avart tfuj monitor dotykac musialem.... |
pewnie masz już przefarbowany monitor ;p ^^ ,
|
Cytuj:
|
A ty idz powsadzac palca w wagine na weselach i pisz na forum ,ze boisz sie ze malego pinia splodziles
|
kto kpi z redtuba bo nie dowidzialem
moderator was zastraszy o,oo,,o,o |
Cytuj:
|
I PAŁĄ I PAŁĄ I PAŁĄ Przez łeb tak interregnum zarabia na chleb! i chlebem i chlebem i chlebem I solą, Tak tibijczycy interregnum pierdolą ! !!!!!!!!!!!
|
Cytuj:
234234234znak |
Cytuj:
nie trzeba mistrza , żeby rozwalić kogoś w interr ;] większość z tych osób dużo gada , a mało robi pozatym jedna osoba nigdy nie pokieruje resztą to był zły plan ;p , z kolei czemu la miałoby nie grać na swoich charach ? popatrzcie dexxxx na ilu wojnach byli , a na ilu wy byliście hahaha XD .Z 2 drugiej strony patrząc interr musi używać bota , aby ich rozwalić , bo są pro extra gamers /. Roszondas Vielleu . / |
@up
Nie pisze sie "La" tylko Lr ;> A tak wogóle po sie sie ścierać na forum jak Lr juz przegrało wojne?:p I dla czego Lr nie kupi Elf Bota jak Interr?? Ehhh.. pewnie kupili już tylko dalej myślą jak sie nim posługiwać :) |
wez napisz twoj nick, a nie spamujesz jako nolnejm i tak ci nic nie zrobia przeciez bo 'lr przegralo'
|
Calis powraca O.o <Calis The Second> new char jego:) mozecie go spotkac jak botuje na swamp trolach w veno :D NewBie .... Zal
Noi cos ztego ze LR przegralo ?? i tak zaniedlugo bedzie new war :evul: |
16:38 You have found a pair of soft boots.
no nareszcie koniec tego koszmaru z brazylijskimi ogórkami |
Jestem ciekaw z kim ; )
btw. 16:32 You have found a backpack of holding. 16:32 You have found 100 platinum coins. 16:33 You have found frozen starlight. 16:33 You have found a stuffed dragon. 16:33 You have found a pair of soft boots. 16:33 You have found an arbalest. |
Cytuj:
Gratuluje POI może kiedyś też mi będzie dane go zrobić ale za friko! |
16:35 You have found a backpack of holding.
16:35 You have found 100 platinum coins. 16:35 You have found frozen starlight. 16:36 You have found a stuffed dragon. 16:36 You have found a pair of soft boots. 16:36 You have found an avenger. heheh zrobiłem POI ! :D |
sa tacy co zrobili nawet na mc xD
|
to jest temat o wojnie, ktorej juz nie ma ^^ a nie POI.:>
do zobaczeniaaaaaaaaaaaaaaa:> |
|
Cytuj:
P.S. Tez macie takie duże problemy ze skrzynką e-mailową na tlenie cały czas nie działa... a mam ważny e-mail do odebrania |
koszmar, a nie poi ;|
|
don't speak let's show what you got ;] , yours chance are losing in every minute , your's plan is getting away .
|
Cytuj:
ile osob padlo? :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:37. |