![]() |
19:26 Piniu Kasta [22]: felix
19:26 Piniu Kasta [22]: masz przyjazny nick 19:26 Felix Rozjebywacz [4]: korwa 19:26 Felix Rozjebywacz [4]: xd 19:26 Piniu Kasta [22]: jedyny bardziej ofensywny jaki znam 19:26 Piniu Kasta [22]: to 19:26 Piniu Kasta [22]: picinhoxs |
wowowo rodzinka kasta podbija thorie ;/
|
Cytuj:
Nie, bo to by było za proste :confused: Idziemy zabic Clapka Starego noobami, expi na Malpach!!!!!!????? PLZ nie dajmy krylkowi wbic 200 lvl ;/ |
19:27 Piniu Kasta [22]: felix masz przewalone na main tu takich jak ty scigaja
19:27 Piniu Kasta [22]: 19:27 You see Kylo lowca smierdzieli (Level 11). He is a sorcerer. nie no chuju deda masz jak sie dowiem kto xdd verudura nie ma a ty piszesz, chyba ze jest sprytny i pisze na forum jak go nie ma na vent ;;; a co do krylka starego to nie wiem czy wiesz ale ostastnio ktos mi sprzedal akcje i wapdli po nas w polowie dzungli:< |
^
sad days? |
ej jaki masz nick ,bo jak odeszliscie z arcani to juz mozesz powiedziec.
|
i ziomek masz teraz 2 wyjścia albo mi powiesz sam i zachowam to dla siebie albo zastawie sprytną pułapkę i powiem wszystkim
|
sprytna znaczy spytasz kogos o pomysl?
|
katy proste wyszly z mody adrianku ,ale zaoferuja ci kask gorniczy pewnie
|
Cytuj:
|
o co chodzi z tiusem
i kto ma eq na rooku na thori pozyczyc |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Felix ty kanciaty jesteś HAHAHAHAAAHAHA 8o
|
Cytuj:
|
jednak jak pelno dzieci gralo w tibie kiedys, tak gra i teraz ;/
|
Ahhhh te dzieci :/ :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
szefo jeszcze slowo to zdrowieje i sam bedziesz rano na OTS grał chuju |
Za duzo lizales w ip i teraz gardelko boli :<???
I co tak cie boli to ze nie od lafy zrzynam?!? Boli cie to ze jestes w rl ZEREM i nie masz kolegow [thouri i ghafit tez z wichury a cie nei znaja?] nawet dziewczyny nieleca na ciebie od kiedy przegrwywasz w tibi czytaj. od zawsze wiec felix jestes zerem w RL w tibii dostarczasz niezbednych skladnikow do kontrolowania oplóchlizny glowy. czesc sziefo ja tesz chce grac na otsie |
O kurde zaspalem na flame :<
|
no ja tez ;E
|
Tiuso bedzie mi cie brakować :<<< HAHAHAH
|
|
@up
hahahahah zayebyste ^^ dobre dobre ^^ |
@double :((
Picin 18:06:15 ty kurwo jebana Ja 18:06:19 morda psie Picin 18:06:19 po chuj na mnie wzalile Picin 18:06:23 chuju Picin 18:06:28 DUPA JEDNA MNIE ODWIEDZILA Picin 18:06:30 I CHUj Picin 18:06:34 NEIPAMETAM NAZWISKA Picin 18:06:36 NATALIA Picin 18:06:40 I AKURAT JA PRZESUNELO Ou je |
expy pelne wszedziel;/ moz ejutro rano bedzie lepiej chociaz pewnie wagary beda ^^
|
ja tam questy robie,a plebania niech sie bawi w wyscig szczurow i siedzi 15h/day ;]
|
Name: Saint Conqueror
Guild membership: Trial of the Interregnum Zdziwko! |
Odchodzac od tematu, mysleliscie kiedys o tym ile czasu straciliscie na te gre? Tak z ciekawosci sobie obliczylem, ze ten typ z 415 levelem grał w tibie 324 dni (ciagle expiac, zakladajac, ze wbijal srednio te 150k/h, chociaz na pewno bylo tego mniej). Dodajac do tego czas na robienie questów, hunty i takie tam bezczynne stanie...to pewnie wyjdzie z 500dni. Wiem, ze koles uzywa/uzywał bota, ale na pewno nie przez caly czas gry w tibie. Policzcie sobie ile mniej wiecej gracie w tibie i zastanowcie sie czy warto, sam gralem jakis tam czas i teraz moge smialo powiedziec, ze zaluje.
|
Tibia to zlo
A ElfBot zlodziej pieniedzy |
Cytuj:
|
ile juz wbiliscie leweli na 2x expie?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Poziom tego tematu odzwierciedla poziom uzytkownikow
|
Cytuj:
Jesli nie odpowiada ci to forum, uzytkownicy czy inna rzecz to po prostu S P I E R D A L A J i nikt po tobie płakac nie bedzie :) |
heheauehau co tam ?
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:21. |