![]() |
No... otóż u mnie wyglądało to tak.. Expiłem sobie na cycach, obok Thais i było pełno ludzi i tuż przy schodkach do wyjścia na górę leżał sobie ded jakiegoś typka, wszyscy przechodzili nie zagladając do niego, sam oczywiście też uważałem, że dawno ktoś już przechwycił loota ale dla pewności sprawdziłem... w dedzie leżał knight armor, fire sword, plate legi, dark helmet i zwykłe buty, około 5 bp health potionów, ok. 500 gp. Wnioskuje, iż był to knight z red skullem, gdyż wypadło mu całe eq, musiał mieć strasznego pecha padając przy samym wyjściu. Aha i kilka dni później, inną postacią chodziłem sobie po depo nudząc się, leżało pełno bagów na skrzynce to zacząłem je zdejmować, aby dostać się do niej. Machałem myszką i gdy zrzuciłem wszystkie zobaczyłem sword ringa na tej skrzynce, włożyłem go do bp i zobaczyłem, że jest ich więcej... Było tego chyba 8, nie pamiętam dokładnie ale wszystkie były nowe :D farcik ^^.B)B)
|
ja znalazłem sperent sworda i bp w kturum bylo 10 bp wypchanych runami i mana fluidami ;)
|
a ja znalazlem crown legs:D w dp koles wyrzucil z dp to jakis inny to przeciagal jak on chail schowac do baga to ja myk i mam c legs
|
szedlem kiedys noob charem na boat bo wiedzialem ze tam magebomba XD ,oczekujac loota. magebomber zabil jakiegos 60 ms i spadlo z niego 6cc 100 platinum xd , na poh znajdowalem duuuuzo loot bagów które ginely ';..;' i do tej pory malo tego mozna znalesc a sam przedmiot .. hmm woi w zabitym dragu
|
Najlepsze co znalazłem i wziąłem to pół bp sd schowane za drzewkiem które były przykryte bagiem, gdy zaczynałem grać w tibie to na dwarfach znalazłem ciałko a tam demon shield, myślałem że to jest słabe bo czerwone (jak wooden shield) i nie wziąłem, nawet do teraz żałuje :p
|
Ja w depo znalazlem bag a w nim kilka bp itemow miedzy innymi crown armor, vampire shield i 2 cc :D
|
kiedys 50k w parcelu lezacym na srodku dp ;o
|
Kiedyś (11lvl) chodziłem z nudów po venore. Zobaczyłem stamped parcel na skrzynce pocztowej. Zajrzałem, tam 2 bp. Otworzyłem, a w środku było 38 life ringów :D Ale się cieszyłem :D
|
ja jak sobie z nódów chodziłem po carlin to na ziemi była torba ( taka co na początku gr każdy ma ) nikt nigdy nie zagląda do takich ale tym razem zajrzałem a tam - dwarven shield , scale armor , brass lags , brass armor oraz dark helmet :] no to wziołem :]
|
znalazlem jakiegos deda kolo guardow a w nim 4 bp kasy i 2 bp manasow - chyba byl afk bo ani jednego manasa nei zuzyl ;]
|
Ja osobiście zarąbałem kolesiowi blue roba z kumplem.Rzucał sobie przy cmentarzu koło Thais mówiąc "Look noobs for my best items" i zaczęliśmy mu rzucać fire fieldy na b roba i w końcu b robe byl nasz, sprzedaliśmy go i podzieliliśmy się kasą na pół. :DB):cup:
|
ja ubiłem 1 bottera a w nim było RH i wyvern fang
z 2 kolesia wyleciało v shield, k armor i fur boots |
W kopalni dwarfów na slimach znalazlem deda a w nim : 1 bp uh , 1 bp mf , z 200 gp i smieci .
W carlin ktos zaczął rzucać : Guardian shield , p ammy , crocodile boots , plate legs , noble armor , crown helmet , serpent sword i bp . Jedynie nie wziąłem guardian shield i bp , gdyż nie miałem juz capa ;( . |
Ostatnio znalazłem czyjegoś lootbaga z kusz, dwarven shieldów, halabard i steel helmetów w Cyclopolis, ważył niecałe 5k oz. Nie, nie wziąłem go ;p po prostu znalazłem i zostawiłem ;p
|
Ja dostałem od jakiegoś h lvla (tzn. wyrzucił w depo) 51 burst arrows, 100 royal spears, 2 dragon leather czy jakos tak, 1 scale lizard cos tam cos tam 2 piórka i ze 20 gp XD
|
>Rookaard
- 100GP pod bankiem. - Present Box w Bear Roomie. - Viking Helmet w Skeletons Cave. >Mainland - Tempest rod w Depot (nie zdążyłem podnieść :D). - Iron Helmet w Amazon Camp. |
Na rooku brass shield, mace, hatchet i różne itemki spadające ze skeletonów.
Na mainie two handed sword, plate legi, scale armor, battle axe i różne mniej cenne przedmioty ;] |
Może to było wredne, może nie. Stałem sobie na górze depo w carlin, stoi sobie 3 gości i zaraz dwóch zaczyna lać tego 3 a jak padł to zaraz podbiegłem i wziąłem z trupa c set, bohy i fire sword :D później zaraz na dół i outfit zmieniłem.
ps. było to z 3 lata temu :p |
woi, wodr(dragonbreath), ob knife, 5k, crown armor, fibula key, spike sword w dedzie na spike sword quest
|
w piatek znalazłem w depo lightning boots pod gościem leżała i je zobaczyłem B)
|
ja najlepszy item jaki znalazlem na ziemi to 3 holy orichidy na ef(elf fortec)
|
Idąc ostatnią dróżką na Mount Sternum, zabijając crypt shamblera oraz ghosta, którego nie można zabić z magii, więc ropowałem. Patrze, a tu 2 bp, mówię sobie - sprawdzę, co mi tam. Otwieram, i mój wzrok przyciągneła Hailstrom Rod, oraz Platinum Amulet, były tam inne itemy warte 5k ~, oraz prezent, którego początkowo nie zauważyłęm, otwieram 2 bp, a tam 10 pustych bp vial, oraz 5 bp strong mana potion, zapakowałem jak mogłęm, schowałem co się da pobiegłem po parcel do thais, odkłądając wszystkie rzeczy które zapakowałem [przypominam, że prezentu nie otworzyłem, i schowałem go] wracam z myślą, czemu nie bohy znalazłem?! Dochodzę do miejsca gdzie schowałem rzeczy i otworzyłem prezent, a tam co? Bohy, Blue robe, Dragon Shield, 3k. Bohy, Blue Robe na siebie [dragonkę już miałem]. Huum, szybciutko na pocztę wysłałem, i byłem w + jakies 70-80k. Wszystko działo się na ukochanej Elysii.
|
Ja jak szłem przez edron koleś 118 palek miał jakiegoś baga zostawił go i poszedł dalej.:pJa podszedłem i myslałem że se tak o lata dla zabawy:DSprawdzam tam 22 dragon hamy +:D Bp W dragon shieldach,woi <wand of inferno > dla dziwnych :p i rożne broad swordy itp. :]:]:]:] Jeszcze jak w thais szłem do banku bardzo duzo stało ludzi ktoś rzucił demonke i jakimś fartem wziąlem do bp :pB)B)B)B) Ale zabrali mi dsm spod nog X( Szkoda;( Ale jakiś porzytek z tego był
|
Zbieracie coopper shieldy a zreszta mniejsza z tym najlepszym przedmiotem jaki znalazlem na zziemi byla halabarda na cycach niedaleko thais i lootbag pełen w chain armorow nie wiem czy to sie liczy ale w depo jak jakis wysoki lvl wyrzuci plate legi to zlapalem:]
|
Ja znalazlem platinum amulet w temple na darashii i prawy róg do helmet of the ancients w dp w ankrahmun :D
|
a do mnie na guardi "przyplynal" parcel z 200 small stone 2 backpack ih,knight legi i arm,i 4 halebardy.az 5 ludzi mowilo "oddaj go"
|
Blue robe, ale stwierdziłam, że złomu nie podnoszę...8o To były moje pierwsze dni na mainie. Widziane w okolicach Venore. Teraz pluję sobie w brodę.X(
|
Bp of SD w Darashii obok tego goscia co armory i shieldy kupuje:p I jeszcze kiedys przed dp thais sklepali jakiegos noobka a ja fastem podlecialem i zwinalem knight legi:D
|
Ja znalazlem Plate Armor ale ktos inny wzioł. I jeszcze znalazlem bag z lotem kilka battle ale, kilka chain armor, kilka mace i kilka sword. Więcej bylo battle axe i chain armorow niz mace i sword.:)
|
bright swordy k armory klegi i wiele wiele innych ale najmocniejsza rzecz jaka znalazlem to guardian halberd gram od tibi 7.6
|
Ja w zamku koło Ab - lootbok ,ok. 20 p coins :]
I jak grałem w fast hands facetowi chyba myszka pojechała za daleko, i miałem royal helm. A potem zmusił mnie żebym oddał:(. |
Haha mysle, ze chyba ja mialem najlepiej stoje w depo godam z kolega tym daje na srodek avenger8o kolega daje na to bag ja szybko zabieram i co, co 100 k 8o
|
Ja znalazłem plate armor, guardian shield i gościu w depo wywalał Tortoise Shieldy i tak mam ich cały BP :)
|
Ja znalazłem 7,2k w dedzie oto screen :
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=171021&page=14 8o8o A przed tym to śmieci i wand of dragonbreath,bp mana potionow |
Najlepszy to chyba 33 royal speary ( musiałem brać kilka razy bo za dużo ważyły :p ) plus kiedyś w dedzie fire sworda ale musiałem oddać bo to chyba 38 lvl był a ja 15 ;(
|
Ostatnio jak te kicki były, to koleś koło mnie położył na DP: bohy, rh, c arm i legi, vampirke i m blade, a jak się zalogowałem te itemy leżały na depo i je powinełem ^^
Już kiedyś tu się udzielałem, więc nie będę się powtarzać :) |
Ja znalazłem Backpack wypchany Uhami, i tower shield,devil helmet
|
kurwa ja jeszcze nic nie znalazlem :( wy to maci farta
|
Krzesło i modem do neo za freeq
|
ja znalazłem lootbaga wartego ~60k, i raz złapałem fire axe, a widziałem na ziemi nawet mpa jak haker rozrzucał ale nie udało mi się podnieść :| a w dedzie demonkę ale oddałem bo żal mi się typa zrobiło :evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:04. |