Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

mechatronik 21-08-2006 19:54

@zremb
najwiekszy lizus draza znalaz sie w dofie . Omg kto mu dal inva... Nie zdziwie sie jak poszedl sobie troche poszpiegowac.
Szkoda slow.

tajemniczy111 21-08-2006 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent (Post 947202)
tak jak powiedzial Gimli krotko tu grasz- ale nie tylko
jezeli Urb przez 2 tyg mowi o open battle - a jak w koncu w venore dochodzi do czolowego starcia a on zamiast jako najsilniejszy w gildi prowadzic swoich zolnierzy - boi sie i nie robi sobie pz locka a minute potem daje loga zostawiajac 6 gosci z wanted na pewna smierc to dla mnie taki brak zgonów ciezko nazwac "dobrym pvp"

najlepsze pvp z palkow jak dla mnie mial mataca(mike) i hawek(tobbe)
z sorckow był razzer(babis) ale potem skonczyl i niepodzielnie krolowa mina~
teraz sandra sie stara :)

Moim zdaniem najlepsze pvp ma Minavand w tej chwili, ale jeszcze corsie zapomniales o Ambyllenie. Mina pokazal klase jak wam uciekal na edron kiedy sfragowaliscie Draza i Morsona

zeus1985 21-08-2006 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 947358)
Moim zdaniem najlepsze pvp ma Minavand w tej chwili, ale jeszcze corsie zapomniales o Ambyllenie. Mina pokazal klase jak wam uciekal na edron kiedy sfragowaliscie Draza i Morsona

On bez botów się nawet nie loguje ;)

Eldyn 21-08-2006 20:52

Na Azurze nie widzialem nikogo z dobrym pvp za krotko tutaj gram :(
Od poczatku mojej gry tutaj mozna tylko bylo podziwiac boty a nie graczy.

Mam commenta dla ludzi ktorzy byli ofiarami PA a sa hlvlami i sa neutralni, dla tych ludzi na ktorych kolegach z gildi, lub kolegach z rl dalej jest robione PA.
Jestescie lamusami i expujcie dalej, az zostaniecie tutaj sami.

Bibibube 21-08-2006 21:07

Mina sobie spokojnie bedzie levelowal pod przykrywka neutralnosci a nawet wsparcia sandry, ot ciekawy scenariusz sf czy moze niedopatrzenie dofu. Azura nigdy nie bedzie nudnym serwerem

Zielona Firanka 21-08-2006 21:20

@ Eldyn
Czyli? Mamy nie expić bo z tego powodu, że expimy jesteśmy lamusami? Rozwiń to.

Edit:
@down
Aha... No ale to nie jest dobre rozwiązanie. Gdyby teraż każdy hlvl neutralny dołączył do DoF'u to z tej gildii zrobiło by się coś strasznego. Tymbardziej, że nie każdy chce walczyć czy nawet wyjść z PZ. Przykład: taki Immortal Drozdzik. Siedzi w depo Venore - wlogowuje się i pierwsze co robi "exiva Drazharm" - Drazharm był wtedy w chatce Urba więc highter level to the north... I Immortal nie wyszedł.
Poza tym - czy większość osób z DoF'u ma lagi czy coś? Sathan, go go level 100 :)

PS. Gammbler i Lord Sensej robią PA na Cyclopolis - tak samo jak Draz.

tajemniczy111 21-08-2006 21:41

Shanoz chcial powiedziec abyscie wstapili do DoF.

Grebol 21-08-2006 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 947500)
Shanoz chcial powiedziec abyscie wstapili do DoF.

To sie nazywa ,, werbowanie "
Mogłes napisac odrazu Shanoz ,, Neutralni hlvle! Macie wejsc do DoF'u bo jak nie to wspomagacie Wanted i bedziecie wrogami "

wr00n 21-08-2006 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zielona Firanka (Post 947253)
@Horrigan
Uśmiałam się, ta historyjka jest taka śmieszna :D Haha, wymyślaj więcej :D

@Grebol
Taa ostatnio Urbexx nie padał od playera bo zawsze dawał loga na open battle :(

@ zlot
A jeśli można spytać to kto był na tym zlocie? Bo są fotki ale tylko niektóre są opisane :(
Edit: sry...juz znalazłam <lol ale ja mało spostrzegawcza...>

Ktos tu ostanio cos mowil o obrazaniu innych ^.-

Zielona Firanka 21-08-2006 23:41

@up
A czy ja w moim tym poście co zacytowałeś kogoś obraziłam? Eee?

Może chodzi Ci o to, że mnie rozśmieszyła ta historia? Lol?
A może o Urbexxa, że daje loga na open battle?
Oh, pewnie obraziłam siebie pisząc, że jestem mało spostrzegawcza! Ha! wiedzialam...

wr00n 21-08-2006 23:49

ehhh tlumaczenie dla ciebie droga podarta firanko

Sierpas napisal historie w ktorej obrazil draza ,ty mowilas ze obraznie jest zle, a teraz wiwatujesz wiec widze ze szybko ci sie zmieniaja poglady. najpierw zachecasz do zaprzestania wzajemnego wkurrwiania sie a teraz piszesz wymyslaj wiecej czyli jedz mu znowu. Interesujace.

Bekas123 22-08-2006 00:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent (Post 946994)
@co do zremba

i tak nie ma i miał nie bedzie wstepu na ventrilo wiec co to zmienia ze jest w Dof?

@Aber

bo char o nazwie "bekas" ma pernament bana

ale ów człowiek moze nadal na azurze gra
kto wie, kto wie :)

ta corsik kto wie kto wie xD
wogole pozdro dla all znajomych

Bekas123 22-08-2006 00:42

wogole co tam u old znajomych?

Zielona Firanka 22-08-2006 00:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wr00n (Post 947685)
ehhh tlumaczenie dla ciebie droga podarta firanko

Sierpas napisal historie w ktorej obrazil draza ,ty mowilas ze obraznie jest zle, a teraz wiwatujesz wiec widze ze szybko ci sie zmieniaja poglady. najpierw zachecasz do zaprzestania wzajemnego wkurrwiania sie a teraz piszesz wymyslaj wiecej czyli jedz mu znowu. Interesujace.

Gdzieś słyszałam już "podarta" firanko. Ale z Ciebie kozak, huhu.

Tak obrażanie jest złe jak ktoś mówi na kogoś "ty ch***", "kur*o" itd. a to co Horrigan napisał rozbawiło mnie bo było napisane w zabawny sposób a nie z przekleństwami (tzn. nie wyzywał nikogo).

Więc zamknij się WRONO. Kiedyś kilka osób dało ignora na twoje msg, chyba to samo zrobię.

wr00n 22-08-2006 01:04

Co za roznica czy ktos napisze draza wyjebbali murzyni czy tez da takie opowiadanie. Mi to osobiscie nie przeszkadza ze ktos wyzywa kogos a wrecz przeciwnie , smieszy mnie to i miedzy innymi z powodu tych niektorych ciekawych wyzwisk lubie odwiedzac to forum. Nie lubie tylko jak ktos zmienia poglady tak jak zmienia polozenia flaga na wietrze wiec albo sie trzymaj swoich pogladow albo skoncz sie wypowiadac bo to jest zalosne. A ta historia to tez wyzwiska tylko ze takie wysublimowane ale ok jestes malo spostrzegawcza jak sama twierdzisz wiec to jeszcze zrozumiem. A i z tego co sie orientuje to ignore dal mi chyba tylko sraxe.

Niepozdrawiam
Wron

Zielona Firanka 22-08-2006 01:26

To sie odwal ode mnie i pilnuj własnego interesu. Co? Mama Cie nie kocha że próbujesz wyżywać się na innych? A może dziewczyna Cię zraniła i teraz czujesz wstręt do każdej?

Nie pozdrawiam (pozdrawiam to czasownik mądralo)... I zacznij pisać na temat bo powodujesz tylko offtopic. A jak się coś nie podoba - proszę bardzo - do prywatnych rozmów jest PW a nie ogólne forum. Ja z tobą już rozmowę skończyłam.

mechatronik 22-08-2006 01:32

@Wr00n i Zielona Firanka
Blagam. przestancie juz zasmiecac to forum ,chcecie sie wyzyc to piszcie sobie na prvX(

wr00n 22-08-2006 02:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zielona Firanka (Post 945957)
!! Spotkanie w Warszawie... Eh, szkoda, że nie wiedziałam... :/

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zielona Firanka (Post 937051)
Dokładnie, dlatego każdy może się tu wypowiadać a jak się to komuś niepodoba to niech nie czyta (tak, to jest aluzja do senseja, wielkiego fightera który bije 20lvl druidów).

Masz tutaj 2 przyklady postow w ktorych nie wnosisz nic do tematu. Skoro zwracasz innym uwage to rowniez pilnuj siebie. Ja ciebie obrazac nie chce bo podajesz sie za kobiete , a kobiet sie nie obraza , jednakze pilnuj sie bo wszystko ma swoje granice.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zielona Firanka (Post 940251)
http://www.tibia.com/community/?subt...ame=Aleksy+Hut

Omg. Ktoś jest bardzo zabawny :evul:

Oczywiście nie śmieję się tu z tego gdzie kto pracuje bo ŻADNA praca nie hańbi, ale akurat to mnie rozśmieszyło, szczególnie nick "Aleksy ma Kompleksy" xD

Mowisz do mnie madralo i smiesz mnie poprawiac. Dobrze w takim razie ja ciebie tez poprawie.Gestapowcy placili sprzedawczykom za to ze im donosili na powstancow. Sprzedawczycy dostawali za to regualarne wyplaty , wiec byla to ich praca. Dalej twierdzisz ze zadna praca nie hanbi?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zielona Firanka (Post 942427)
To jaki ma nick nowy sorc Sir Kiksa? ;)

Edit:
No cóż, jesteś jego rl kumplem a robisz mu świństwo bo gadasz, że sorc jest innego kolegi z rl. Więc tylko czekać aż się wygadasz na złość sir kiksowi.

Dalej odnosnie twojej nieskonczonej madrosci. Wygadac mozna sie na jakis temat czyli calkowicie wypowiedziec swoje zdanie. Ja teraz wlasnie sie wygaduje. Wygadac sie rowniez posiada inne znaczenie , ktore oznacza powiedzenie sekretu przez pomylke, takze nie moge sie wygadac na zlosc bo jak sie chce cos zrobic na zlosc to jest sie tego swiadomym.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zielona Firanka (Post 947758)
To sie odwal ode mnie i pilnuj własnego interesu. Co? Mama Cie nie kocha że próbujesz wyżywać się na innych? A może dziewczyna Cię zraniła i teraz czujesz wstręt do każdej?

Nie pozdrawiam (pozdrawiam to czasownik mądralo)... I zacznij pisać na temat bo powodujesz tylko offtopic. A jak się coś nie podoba - proszę bardzo - do prywatnych rozmów jest PW a nie ogólne forum. Ja z tobą już rozmowę skończyłam.

Przecinek przed "ze". Madralo.

Wiele osob tutaj piszacych odbiega od tematu ,wlacznie z toba, takze skoncz szczekac a jak to robisz to sie pluj np do wszystkich np veersa ktory wkleja poezje a jak jeszcze ci sie nie podoba to idz stad. Ostatnia moja wiadomosc pisana do ciebie , mam nadzieje ze dotrze cos do ciebie. Poprawianie zacznij od siebie potem poprawiaj innych. Zauwaz ze ja sie nie przypierrdallam jako 1 do tego co sam robie zle .Wytykam twoje bledy w odwecie. Dlatego nie mowie nic zlego o wyzywaniu bo sam czasem wyzywam a ty najpierw mowisz ze zle to jest a potem ze fajnie hori , takze sie zastanow nad soba.

Horrigan 22-08-2006 10:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wr00n (Post 947781)
Masz tutaj 2 przyklady postow w ktorych nie wnosisz nic do tematu. Skoro zwracasz innym uwage to rowniez pilnuj siebie. Ja ciebie obrazac nie chce bo podajesz sie za kobiete , a kobiet sie nie obraza , jednakze pilnuj sie bo wszystko ma swoje granice.

Mowisz do mnie madralo i smiesz mnie poprawiac. Dobrze w takim razie ja ciebie tez poprawie.Gestapowcy placili sprzedawczykom za to ze im donosili na powstancow. Sprzedawczycy dostawali za to regualarne wyplaty , wiec byla to ich praca. Dalej twierdzisz ze zadna praca nie hanbi?

Dalej odnosnie twojej nieskonczonej madrosci. Wygadac mozna sie na jakis temat czyli calkowicie wypowiedziec swoje zdanie. Ja teraz wlasnie sie wygaduje. Wygadac sie rowniez posiada inne znaczenie , ktore oznacza powiedzenie sekretu przez pomylke, takze nie moge sie wygadac na zlosc bo jak sie chce cos zrobic na zlosc to jest sie tego swiadomym.

Przecinek przed "ze". Madralo.

Wiele osob tutaj piszacych odbiega od tematu ,wlacznie z toba, takze skoncz szczekac a jak to robisz to sie pluj np do wszystkich np veersa ktory wkleja poezje a jak jeszcze ci sie nie podoba to idz stad. Ostatnia moja wiadomosc pisana do ciebie , mam nadzieje ze dotrze cos do ciebie. Poprawianie zacznij od siebie potem poprawiaj innych. Zauwaz ze ja sie nie przypierrdallam jako 1 do tego co sam robie zle .Wytykam twoje bledy w odwecie. Dlatego nie mowie nic zlego o wyzywaniu bo sam czasem wyzywam a ty najpierw mowisz ze zle to jest a potem ze fajnie hori , takze sie zastanow nad soba.

Wron kochanie, wyluzuj ;)

Cors Ent 22-08-2006 10:51

@wr00n
dobra udowodniłes nam to co podejrzewałem od dawna
w gadaniu głupot jestes nie do przebicia
stanowisz klase sam dla siebie

a teraz plx daj nam pogadac o tibia i nie nawijaj o " honorze powstanczych konfidentow"

Axx 22-08-2006 11:25

Hahaha,ciekawa ta wasza Azurka :)

zeus1985 22-08-2006 13:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Axx (Post 948086)
Hahaha,ciekawa ta wasza Azurka :)

Zrób sobie na niej 20lv postać, to zobaczysz jak bardzo ciekawa ; )

Axx 22-08-2006 13:51

Brak mi chęci na wbicie 20 levela,zrobiłem 1 ,aby chwilkę pokonwersować sobie z "Wojownikami" Wanted w czasie zapisywania servera.Niestety, prawie żaden z nich nie zaszczycił mnie swoją uwagą ;( Tylko Lord Sensej i Bibolowski? byli na tyle uprzejmi,żeby powiedzieć mi "s*******aj " :p

Koronowany rycek 22-08-2006 14:03

UP@
Muhauhuhauhaauhua ;).

Kulturą to oni nie zgrzeszyli XD

Sathan Bell 22-08-2006 14:12

A czego sie spodziewales ? :]

Axx 22-08-2006 14:42

up@
Niczego :)

zeus1985 22-08-2006 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Axx (Post 948431)
up@
Niczego :)

No widzisz, spodziewałeś się niczego a otrzymałeś dwa gorące "Spierd****"

wr00n 22-08-2006 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent (Post 948008)
@wr00n
dobra udowodniłes nam to co podejrzewałem od dawna
w gadaniu głupot jestes nie do przebicia
stanowisz klase sam dla siebie

a teraz plx daj nam pogadac o tibia i nie nawijaj o " honorze powstanczych konfidentow"

Za to ty az promieniujesz aura madrych i jakze przemyslanych wypowiedzi , zwlaszcza wtedy na tibi jak mi napisales ze zrobilem 2 gildie do zwalczania szwedow. Hahahahahahahhahaha jaki ty tepy jestes , to ze w commencie jest napisane we are plish guild nie oznacza ze zwalczalismy szwedow , jednakze wielki wojownik cors zawsze znajdzie jakis powod zeby sciagac z kogos eq w ramach pa ( w tym wypadku szwedzi od mojego kolegi , rozmowa miala na celu odhuntowanie kumpla ale nie przyniosla efektu) Jestem zaszczycony ze nie potraktowales mnie swoim ulubionym zwrotem o smalonych dubach.

Axx 22-08-2006 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985 (Post 948446)
No widzisz, spodziewałeś się niczego a otrzymałeś dwa gorące "Spierd****"

Dobre i to,na otarcie łez ;)

mechatronik 2 22-08-2006 16:10

Zgadzam sie co do mechatronika i Corsa WRON wez sie zamknij bo to naprawde juzstaje sie zenujace chcesz sie powyzywac tak pozadnie??:evul: :evul:

Jezeli tak zapraszam na priva do mnie a od Firanki sie odwal wg mnie jest spoko ziomka wiec zrob odwrot i spadaj...ahia ty masz "podarta" swiadomosc, bo firanka jest ziolona a nie "podarta":]

@mechatronik

To ze forum sie zasmieca to nie wina Firanki tylko Wrona bo to on zaczyna a ona sie broni....

<=PzDr WrOoN:baby: =>

wr00n 22-08-2006 16:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mechatronik 2 (Post 948566)
Zgadzam sie co do mechatronika i Corsa WRON wez sie zamknij bo to naprawde juzstaje sie zenujace chcesz sie powyzywac tak pozadnie??:evul: :evul:

Jezeli tak zapraszam na priva do mnie a od Firanki sie odwal wg mnie jest spoko ziomka wiec zrob odwrot i spadaj...ahia ty masz "podarta" swiadomosc, bo firanka jest ziolona a nie "podarta":]

@mechatronik

To ze forum sie zasmieca to nie wina Firanki tylko Wrona bo to on zaczyna a ona sie broni....

<=PzDr WrOoN:baby: =>

Dobra smieciu z toba nawet nie bede dyskutowac bo za tepy jests gnojku. Ja sie przyznaje do tego ze zasmiecam forum i wlasnie teraz to robie . O patrz jakis mechatronik 2 zasmieca forum piszac do mnie . A to ciota i obronca i ucisnionych zamiast od razu na priv pisac. Zasmiecielem sobie forum , no od razu mi lepiej . A ty gnojku spierddalaj, sie wyedukuj i wroc

Pavvulonik 22-08-2006 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wr00n (Post 948578)
Dobra smieciu z toba nawet nie bede dyskutowac bo za tepy jests gnojku. Ja sie przyznaje do tego ze zasmiecam forum i wlasnie teraz to robie . O patrz jakis mechatronik 2 zasmieca forum piszac do mnie . A to ciota i obronca i ucisnionych zamiast od razu na priv pisac. Zasmiecielem sobie forum , no od razu mi lepiej . A ty gnojku spierddalaj, sie wyedukuj i wroc

AHHAHAHAHAHA oj wr00n ty moj czarny przyjacielu szkoda ze juz opuszczasz nasze miasto;( .Co do mechatronika 2 zamknij duppe bo wr00na tak latwo sie niepozbendzesz on jak sie uprze to juz koniec wiec ty lepiej opusc te forum i idz sie ucz swojego zawodu.Zielona firanka powiedz ty mi jak cie mozna traktowac powarznie jak nazywasz siebie Zielona firanka samo to ze tak sie nazywasz juz prowokuje do jechania po tobie.

mechatronik 22-08-2006 17:13

@up
Co to do chu*a ma byc? Grozba?Ban plx dzieciakow...X(

tajemniczy111 22-08-2006 17:21

Do wszystkich postow wyzej :
eheh wrooon jak zwykle chce pokazac jak bardzo jest inteligentny wiec z nim nie wygracie no chyba, ze wygracie z nim w kropki ;)
Ale ja zgadzam sie z wronem co do tych mechatronikow i firanek, nic sensownego nie wniesliscie do tego tematu. I zastanowcie sie nad tym co piszecie. Bo znow nam modki zamkna temat i bedziemy musieli nowy otwierac :(

Zielona Firanka 22-08-2006 17:26

Jak narazie to wszystkie posty wyżej nie wnoszą nic do tematu a jedynie powodują spór na forum. Więc może wy się też zastanówcie zamiast oczerniać innych - poza tym prywatne sprawy można kierować do siebie poprzez PW. Więc stfu...

mechatronik 22-08-2006 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 948676)
Ale ja zgadzam sie z wronem co do tych mechatronikow i firanek, nic sensownego nie wniesliscie do tego tematu. :(

To podobie jak ty ,no moze posmialismy sie troche z twojego hacka.

Pavvulonik 22-08-2006 17:42

[quote=mechatronik;948664]@up
Co to do chu*a ma byc? Grozba?Ban plx dzieciakow...X([/QUTE

To niejest grozba tylko rada.BAN dla dzieciakow heh tez o to poprosze niekturym sie przyda :] .Niekturzy mowia ze jakies posty niemaja zwiazku z wojna ale przeciez wojna to nietylko bitwa na miecze sdeki itp itd to tez wojna na slowa czyli jak kogos obrarzam albo ktos obrarza mnie to tez jest wojna :P

Van ent 22-08-2006 18:34

mam pytanko do ludzi z dofu :] czy nie boicie sie ze minavand i jego gildia expuje niby neutral a jak zrobia sobie lvle to przylacza sie do draza i bedziecie mieli problem z nimi???:omoze do dofu sie przylacza:p ;)

wr00n 22-08-2006 20:42

Shanoz ty sobie jednak jaja chyba robisz , przeciez neutral na takim serwie nie mozna byc a dof nie wygra jak zaczna od niego odchodzic h levelowe sorce takie jak np ty , ale jezeli nie chcesz grac na azurze to zapraszam na Xerene ;]

Grebol 22-08-2006 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 948906)
@wr00n
Jak bylem w Wanted caly czas mowilem, ze to lamuchy.
Od 3 miechow im pomagam i moge dalej powiedziec, ze to sa nooby jebane i h.uj im w dupe.

Narazie jest 18:4, ale niedlugo sie skaczy dobra passa DOFu.

Ojebali Cie dofoludki :>?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:18.