![]() |
@zremb
najwiekszy lizus draza znalaz sie w dofie . Omg kto mu dal inva... Nie zdziwie sie jak poszedl sobie troche poszpiegowac. Szkoda slow. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Na Azurze nie widzialem nikogo z dobrym pvp za krotko tutaj gram :(
Od poczatku mojej gry tutaj mozna tylko bylo podziwiac boty a nie graczy. Mam commenta dla ludzi ktorzy byli ofiarami PA a sa hlvlami i sa neutralni, dla tych ludzi na ktorych kolegach z gildi, lub kolegach z rl dalej jest robione PA. Jestescie lamusami i expujcie dalej, az zostaniecie tutaj sami. |
Mina sobie spokojnie bedzie levelowal pod przykrywka neutralnosci a nawet wsparcia sandry, ot ciekawy scenariusz sf czy moze niedopatrzenie dofu. Azura nigdy nie bedzie nudnym serwerem
|
@ Eldyn
Czyli? Mamy nie expić bo z tego powodu, że expimy jesteśmy lamusami? Rozwiń to. Edit: @down Aha... No ale to nie jest dobre rozwiązanie. Gdyby teraż każdy hlvl neutralny dołączył do DoF'u to z tej gildii zrobiło by się coś strasznego. Tymbardziej, że nie każdy chce walczyć czy nawet wyjść z PZ. Przykład: taki Immortal Drozdzik. Siedzi w depo Venore - wlogowuje się i pierwsze co robi "exiva Drazharm" - Drazharm był wtedy w chatce Urba więc highter level to the north... I Immortal nie wyszedł. Poza tym - czy większość osób z DoF'u ma lagi czy coś? Sathan, go go level 100 :) PS. Gammbler i Lord Sensej robią PA na Cyclopolis - tak samo jak Draz. |
Shanoz chcial powiedziec abyscie wstapili do DoF.
|
Cytuj:
To sie nazywa ,, werbowanie " Mogłes napisac odrazu Shanoz ,, Neutralni hlvle! Macie wejsc do DoF'u bo jak nie to wspomagacie Wanted i bedziecie wrogami " |
Cytuj:
|
@up
A czy ja w moim tym poście co zacytowałeś kogoś obraziłam? Eee? Może chodzi Ci o to, że mnie rozśmieszyła ta historia? Lol? A może o Urbexxa, że daje loga na open battle? Oh, pewnie obraziłam siebie pisząc, że jestem mało spostrzegawcza! Ha! wiedzialam... |
ehhh tlumaczenie dla ciebie droga podarta firanko
Sierpas napisal historie w ktorej obrazil draza ,ty mowilas ze obraznie jest zle, a teraz wiwatujesz wiec widze ze szybko ci sie zmieniaja poglady. najpierw zachecasz do zaprzestania wzajemnego wkurrwiania sie a teraz piszesz wymyslaj wiecej czyli jedz mu znowu. Interesujace. |
Cytuj:
ta corsik kto wie kto wie xD wogole pozdro dla all znajomych |
wogole co tam u old znajomych?
|
Cytuj:
Gdzieś słyszałam już "podarta" firanko. Ale z Ciebie kozak, huhu. Tak obrażanie jest złe jak ktoś mówi na kogoś "ty ch***", "kur*o" itd. a to co Horrigan napisał rozbawiło mnie bo było napisane w zabawny sposób a nie z przekleństwami (tzn. nie wyzywał nikogo). Więc zamknij się WRONO. Kiedyś kilka osób dało ignora na twoje msg, chyba to samo zrobię. |
Co za roznica czy ktos napisze draza wyjebbali murzyni czy tez da takie opowiadanie. Mi to osobiscie nie przeszkadza ze ktos wyzywa kogos a wrecz przeciwnie , smieszy mnie to i miedzy innymi z powodu tych niektorych ciekawych wyzwisk lubie odwiedzac to forum. Nie lubie tylko jak ktos zmienia poglady tak jak zmienia polozenia flaga na wietrze wiec albo sie trzymaj swoich pogladow albo skoncz sie wypowiadac bo to jest zalosne. A ta historia to tez wyzwiska tylko ze takie wysublimowane ale ok jestes malo spostrzegawcza jak sama twierdzisz wiec to jeszcze zrozumiem. A i z tego co sie orientuje to ignore dal mi chyba tylko sraxe.
Niepozdrawiam Wron |
To sie odwal ode mnie i pilnuj własnego interesu. Co? Mama Cie nie kocha że próbujesz wyżywać się na innych? A może dziewczyna Cię zraniła i teraz czujesz wstręt do każdej?
Nie pozdrawiam (pozdrawiam to czasownik mądralo)... I zacznij pisać na temat bo powodujesz tylko offtopic. A jak się coś nie podoba - proszę bardzo - do prywatnych rozmów jest PW a nie ogólne forum. Ja z tobą już rozmowę skończyłam. |
@Wr00n i Zielona Firanka
Blagam. przestancie juz zasmiecac to forum ,chcecie sie wyzyc to piszcie sobie na prvX( |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Mowisz do mnie madralo i smiesz mnie poprawiac. Dobrze w takim razie ja ciebie tez poprawie.Gestapowcy placili sprzedawczykom za to ze im donosili na powstancow. Sprzedawczycy dostawali za to regualarne wyplaty , wiec byla to ich praca. Dalej twierdzisz ze zadna praca nie hanbi? Cytuj:
Cytuj:
Wiele osob tutaj piszacych odbiega od tematu ,wlacznie z toba, takze skoncz szczekac a jak to robisz to sie pluj np do wszystkich np veersa ktory wkleja poezje a jak jeszcze ci sie nie podoba to idz stad. Ostatnia moja wiadomosc pisana do ciebie , mam nadzieje ze dotrze cos do ciebie. Poprawianie zacznij od siebie potem poprawiaj innych. Zauwaz ze ja sie nie przypierrdallam jako 1 do tego co sam robie zle .Wytykam twoje bledy w odwecie. Dlatego nie mowie nic zlego o wyzywaniu bo sam czasem wyzywam a ty najpierw mowisz ze zle to jest a potem ze fajnie hori , takze sie zastanow nad soba. |
Cytuj:
Wron kochanie, wyluzuj ;) |
@wr00n
dobra udowodniłes nam to co podejrzewałem od dawna w gadaniu głupot jestes nie do przebicia stanowisz klase sam dla siebie a teraz plx daj nam pogadac o tibia i nie nawijaj o " honorze powstanczych konfidentow" |
Hahaha,ciekawa ta wasza Azurka :)
|
Cytuj:
|
Brak mi chęci na wbicie 20 levela,zrobiłem 1 ,aby chwilkę pokonwersować sobie z "Wojownikami" Wanted w czasie zapisywania servera.Niestety, prawie żaden z nich nie zaszczycił mnie swoją uwagą ;( Tylko Lord Sensej i Bibolowski? byli na tyle uprzejmi,żeby powiedzieć mi "s*******aj " :p
|
UP@
Muhauhuhauhaauhua ;). Kulturą to oni nie zgrzeszyli XD |
A czego sie spodziewales ? :]
|
up@
Niczego :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zgadzam sie co do mechatronika i Corsa WRON wez sie zamknij bo to naprawde juzstaje sie zenujace chcesz sie powyzywac tak pozadnie??:evul: :evul:
Jezeli tak zapraszam na priva do mnie a od Firanki sie odwal wg mnie jest spoko ziomka wiec zrob odwrot i spadaj...ahia ty masz "podarta" swiadomosc, bo firanka jest ziolona a nie "podarta":] @mechatronik To ze forum sie zasmieca to nie wina Firanki tylko Wrona bo to on zaczyna a ona sie broni.... <=PzDr WrOoN:baby: => |
Cytuj:
|
Cytuj:
AHHAHAHAHAHA oj wr00n ty moj czarny przyjacielu szkoda ze juz opuszczasz nasze miasto;( .Co do mechatronika 2 zamknij duppe bo wr00na tak latwo sie niepozbendzesz on jak sie uprze to juz koniec wiec ty lepiej opusc te forum i idz sie ucz swojego zawodu.Zielona firanka powiedz ty mi jak cie mozna traktowac powarznie jak nazywasz siebie Zielona firanka samo to ze tak sie nazywasz juz prowokuje do jechania po tobie. |
@up
Co to do chu*a ma byc? Grozba?Ban plx dzieciakow...X( |
Do wszystkich postow wyzej :
eheh wrooon jak zwykle chce pokazac jak bardzo jest inteligentny wiec z nim nie wygracie no chyba, ze wygracie z nim w kropki ;) Ale ja zgadzam sie z wronem co do tych mechatronikow i firanek, nic sensownego nie wniesliscie do tego tematu. I zastanowcie sie nad tym co piszecie. Bo znow nam modki zamkna temat i bedziemy musieli nowy otwierac :( |
Jak narazie to wszystkie posty wyżej nie wnoszą nic do tematu a jedynie powodują spór na forum. Więc może wy się też zastanówcie zamiast oczerniać innych - poza tym prywatne sprawy można kierować do siebie poprzez PW. Więc stfu...
|
Cytuj:
|
[quote=mechatronik;948664]@up
Co to do chu*a ma byc? Grozba?Ban plx dzieciakow...X([/QUTE To niejest grozba tylko rada.BAN dla dzieciakow heh tez o to poprosze niekturym sie przyda :] .Niekturzy mowia ze jakies posty niemaja zwiazku z wojna ale przeciez wojna to nietylko bitwa na miecze sdeki itp itd to tez wojna na slowa czyli jak kogos obrarzam albo ktos obrarza mnie to tez jest wojna :P |
mam pytanko do ludzi z dofu :] czy nie boicie sie ze minavand i jego gildia expuje niby neutral a jak zrobia sobie lvle to przylacza sie do draza i bedziecie mieli problem z nimi???:omoze do dofu sie przylacza:p ;)
|
Shanoz ty sobie jednak jaja chyba robisz , przeciez neutral na takim serwie nie mozna byc a dof nie wygra jak zaczna od niego odchodzic h levelowe sorce takie jak np ty , ale jezeli nie chcesz grac na azurze to zapraszam na Xerene ;]
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:18. |