![]() |
|
No to się nam tasiemce rozkręciły ^^ Tydzień temu było świetnie, w tym jest jeszcze lepiej. Mam nadzieję że ta tendencja się nie zmieni i będzie dostawać tylko tak świetne chapy.
Nipah~! Corgar Frizz |
@bleach 374
Ukryty tekst:
@naruto 464 Ukryty tekst:
|
Bleach
Ukryty tekst:
|
Naruto
Ukryty tekst:
|
Po niedosycie Berserk'a potrzebuję jakieś anime w podobnych klimatach (Claymore też znam). Tylko prosiłbym o coś dłuższego i coś aktualizowanego, a nie uciętego w najlepszym momencie i pocałujcie mnie w dupę... Wiem, że pewnie nie ma takich, ale coś o najemnikach/średniowieczu najbardziej by mnie interesowało.
|
@up
Nie znam zbyt dużo anime tego typu, try Druaga no Tou ~the Aegis of URUK~ idealnie pasuje do twojego opisu z tym że to ma tylko 12 odcinków :s Jeżeli nie przeszkadza ci brak krwi na każdym kroku oraz obecny humor to możesz zabrać się za Slayers'ów. Jest jeszcze Basilisk: Kouga Ninpou Chou z tym że to o ninja, więc nie wiem... Fate/Stay Night maybe? Sprawdź też Samurai Champloo. Poczytaj recki tych tytułów. Jestem na 5 epie Toradora! Przyjemnie się ogląda, mama Takasu rox : > |
Cytuj:
@up Basilisk też świetna seria, trochę ciężka i napewno krwawa, do tego z fajnymi zdolnościami występujących tam shinobi. Warte obejrzenia. |
Cytuj:
|
kiedy wychodzi 6ep Higurashi ni Naku koro ni Rei? ;>
|
@up
Chyba tylko 5 miało być?? Czy może się pomyliłem?? |
Cytuj:
Slayersów mam dawno za sobą. Basilisk strasznie średnio mi podchodzi - takie jakieś nie tego. Resztę sprawdzę niedługo. |
Witam, zacząłem oglądać D-Gray Man'a i mam odnośnie tego anime pytanie. Kolega wspominał mi, że większość serii to fillery, jednak nie potrafił wskazać, które odcinki nimi nie są. Chciałbym dowiedzieć się, które epizody przedstawiają wydarzenia z mangi. Z góry dzięki za odpowiedź ;)
|
@Radix
Moze po porstu najzwyklejszy Hellsing? @topic Anime w stylu dobrego romansidla, z nutka humoru poprosze. ;) |
Cytuj:
|
manga tyz ?
|
Cytuj:
|
uwierz mi akurat hellsing nie jest złą manga, nie zawiedziesz się.
|
Paczusiu mój drogi, Clannady obejrzyj. No chyba że już widziałeś to proponowałbym Ef- a tales of memories.
BAKA 2009 I dupa, konwent odwołany -.- A tak się napaliłem na ten con. Ukryty tekst:
Nipah~! Corgar Frizz |
Clannad kilka odcinkow przelecialem i nie za szczegolnie mi sie spodobalo.
Obejze ten drugi tytol, ktory nadmieniles. ;p @BAKA Wtf!? Pieniazki zostaly zlozone, ekipa mniej wiecej zebrana, a tu co!? Lipnie, bo ja rowniez sie napalilem i bylo pewne ze na ipreze sie wybiore. No, to w tym roku chyba sie zakonczy melanz z konwentami... ;< |
Pacz.... Frizia vi Britannia rozkazuję ci oglądać Clannada! Jest znacznie lepszy od Ef'a, a Afterstory po prostu miażdży. Nie przejmuj się że pierwsze odcinki nie podobały się tobie.
Uwierz we mnie, tego który wierzy w to, że dasz radę obejrzeć Clannad! A potem uwierz w siebie, nie tego który wierzy we mnie, tylko tego który wierzy w siebie! A potem obejrzyj Clannad Afterstory. @Baka Pozostaje jeszcze Porytkon w Sosnowcu. Na 99% będę na nim, w końcu to tylko kilka kilosów od mojego miasta ^^ Nipah~! Corgar Frizz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:18. |
|