![]() |
|
Słyszałem że się bawili :D
|
W klubie okonir
|
Cytuj:
Name: Sir Wir Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 85 World: Furora Residence: Ankrahmun Guild membership: Death of the Death Rose i sam dobrze o tym wiesz ;] |
No ale krzyczał z Twoimi kolegami tylko że nie mogę się dowiedzieć kto tam był bo nikt mi nie chce powiedzieć :(
Może się pochwalisz kto tam krzyczał to będziemy wiedzieć czy on to sam krzyczał :D ? Misiek jedynie Ty możesz rozwiązać ta zagadke bo Sir Wir nic nie pamięta :( |
Cytuj:
Czy wy jesteście normalni?Każdy z was się chwali jak to genialnie spędził sylwestra jak się upił i takie tam ,pewnie można się bawić na sylwestra ,ale szczycić się tym to parodia.Ja osobiście spędziłem sylwestra w domu z rodziną i grupką znajomych i się świetnie bawiliśmy.W tibi byłem zalogowany. Normalnie żal.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
dobrze!!!!!!!!!!!!!!
|
Zoodix Jak tam wczoraj impra :D ? gruba impra z Zoodixem XD
|
@up
wyje pro elo evul itp okreslenia xda jak tam u ciebie impra?xd |
Słyszałem że 2 zawodników tylko nie żygało, ja spokojnie z dziewczyna :)
|
Daj spokój Gensty z taką imprą ja u Zoodixa grubo zabalowałem że już o 22 odleciałem w inny wymiar o/ ... O 24 poczułem się lepiej, znowu zaczeliśmy pić ja z Mateuszem chociaż to abstynent wypiliśmy szampana pożniej znowu poleciała vódka pózniej frytki :D A najlepsze zaczeło się o 03:00~ zaobserwowałem że nie ma miejsca do kimania więc pomyślałem że pójdę spać do domu [dwa bloki dalej] Wychodząc o 03~ do domu zaszedłem o 04:30 i nie wiem jak tego dokonałem bo nie pamiętam ^^ Ale ogółem było spoko!
|
No to pro jestescie ; Po co pić tyle zeby nic nie pamietać/rzygać .... Trzeba znać granice, chyba ze dla was takie stany to poczucie sie elo elo komandosem.
Pójść, nachlać sie, obić kilka ryjów, wybluźnić, zgwałcić... oto obraz jakże moralnych POLSKICH katolików... |
nooo to tez mnie wqrwia ;d ale kazdy od czasu do czasu ma ochote zaliczyc sztywke, a sylwek jest do tego dobra okazja ;d;d;d
|
@Borin
Wiesz ja nie zapijam ryja od tak ja poprostu robie tak tylko w sylwestra a tak pozatym nie przesadzam z alko a i jeszcze jedno dlatego 2 osoby po one nie mieszly XD podobala mi sie zabawa. A jak u Ciebie Borin sylwek ? I tak wogle u wszystkich opowiadac wrazenia |
Drosa Gloth Owang3 i jeszcze paru innych
|
Bardzo "chillowo" ze tak to ujme ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I juz nie odpisuj mi kundlu bury :D |
A ja sylwka spędziłem u kumpla na imprezie z 1 gramem maryśki. Oczywiście troche % sie wypiło, ba można powiedzieć nakur**ło , ale nie do tego stopnia żeby tracić przytomność. Nie rzygałem, dotrwalem do końca czyli coś kolo 6, może nie jest to jakis super czas, ale i tak pewnie polowa z was już śniła o tropikalnych dupach lub spało na dywanie. A i dodam że wypiłem za Imargama, i za Death Rose ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:58. |
|