![]() |
|
27lvl sorc , 25 mlvl
Gdzie moge expic zeby miec exp z 11k/h? eq to :b robe , c helmet , dragon shield , woce , p legi:confused: |
Cytuj:
- ghostland, - cyce poh i mount sternum (z wand of decay) - guardy z monkiem lub bez. (tez z WoD) Cytuj:
- OF - DC -2 - Mintwallin - EF 2. Kup mystic blade. 3. Z explo bardzo slabo. Czesto prawie nic, czasem moze sie zdazyc jakis wiekszy hit. Ogolnie szkoda kasy. Bedzie leczyla minimalnie wiecej (2hp? +/-) Cytuj:
|
Gdzie Mam Expic?
Witajcie,
Gdzie mam expić Level: 30 M Level: 10 Skille: 70/60 Prof: Palladyn Świat: Menera (n-pvp) eq: http://images.net.pl/file/xnoatepk1xnie4ldu.jpg Pacc :brak |
Spróbuj na EF tylko na menerze często jest zajęty.
|
Paladyn, lev 20, skills 58/46, eq b robe, crown helmet, p legs, drag shield.
Zastanawiam się czy dam rade na OF, jeśli tak to gdzie konkretnie. Ewentualnie jakieś guardy tylko nie wiem która koplania najbezpieczniejsza jest dla palka. Proszę o rade. |
Level 14, magic level 10 (w spirit cloak), sorcerer, PACC
steel helmet, spirit cloak, plate legs, leather boots, dwarven shield, wand of dragonbreath/vortex Powiecie mi gdzie i jak mam z tym expić? :) Mam wykupione wszystkie czary do 14 lvl. Chodzi mi, żeby było dużo kasy, może to być "expienie a'la lootbagowanie", mam na koncie 12k (zostało po starej postaci) i ciągle ubywa przy zakupowaniu kolejnych czarów, a chce na 20 lvl kupić promocję. Tylko, błagam, nie piszcie: "Roty, Darashia", bo właśnie tam expię. Nie mówię, że jest źle, widuję tam nawet postacie z 40+ lvl... Ale jak sobie pomyślę, że mam tam siedzieć jeszcze, powiedzmy, do 20 lvl, to mi szczęka opada... :o Monotonia... I przy okazji... Gdzieś jest napisane, że jak się nosi spellbooka, to to coś pomaga. Co mi radzicie nosić: dwarven shielda czy spellbooka? Z góry dziękuję i pozdrawiam, Marixon |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
exp na minosach darashia liberty bay roty cyclopolis - uważnie,najlepiej na samych cyclopach w dol i troszke up yalahar minoski i elfy |
40 ek z skillami 67/66 eq ; rh dsm , b legs ,bohy , demon shield , noble axe , p ammy i prawie 5 mlvl gdzie expic?
|
:s
Cytuj:
Może tomby ? |
Cytuj:
tam jest zejscie na dol, takie brazowe schody. bij z woi'a i flama. Cytuj:
- zolwie, - malpy, - mino darashia, - orc land, - yalahar, a dokladniej: - dark magiciany, - ghoule - elfy i orki, wtej dzielnicy na poludniowy zachod od miasta. |
@kropik:
Dzięki, ale FACC area przeludniona. Dlatego preferuję tereny dla PACC. @Dark_Exhado: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
ja z dragonka expilem 22 msem tam to zdarzalo sie ze walnely za 20 ;p. A co do rotow liberty - sa tez cariony tam,tarantulki i centipede wiec nie powinienes sie nudzic :D. Ewentualnie mozesz zobaczyc OSTROZNIE peninsula tomb -2,ja tam expilem na 8 xD (crypty wolne jak rotworm) |
a mam pytanie jak szybko moge zarabiac 28sorkiem ;d?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Czekam na inne propozycje |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:54. |
|