![]() |
|
Oj, Wisel sobie nagrabił. Ja na jego miejscu bym się nie pokazywał w promieniu 100km od Brukseli ;)
Zresztą, on w ogóle jest chyba niereformowalny: http://www.youtube.com/watch?v=NnXs9JT4kVo i powinien już sobie odpocząć od piłki - na zawsze... |
chyba sie pomodle o jakiś mecz polska drużyna v standard liege :)
ciekawe czy będzie dalej taki odważny pojawić sie na stadionie gdzie kilkanaście tys ludzi najchetniej by go spaliła na stosie. |
Akurat piętnowanie go za ten wślizg to debilizm.
|
Cytuj:
|
Nikt nic nie powie o Juve ? : ]
Dobrze wyczułem stawiając na Chievo Verone. Wyczuwam kryzysik ; d. |
Cytuj:
|
|
|
Ogląda ktoś puchar afryki?Pytam bo wczorajszy mecz Kamerun z Zambią, pomimo bramek był moim zdaniem kompletnym dnem...nic Kameruńczycy nie pokazali o Etoo nie wspominając, aż szkoda mi było Zambijczyków.
|
Hahaha poczytajcie sobie komentarze na manusite po meczu z city =D kabaret poprostu
|
@up
Cytuj:
@topic Nie miałem okazji oglądać wczorajszego meczu od początku, ale końcówka zdecydowanie po stronie United. Btw. O co chodzi z tą celebracją Carlitosa po tym jak strzelił gola? Bo nigdzie nie mogę znaleźć filmiku. :\ K.Jay |
Pep przedłużył kontrakt z Barcą. Cholernie się cieszę;d
|
|
Cytuj:
City - United 2:1 FT HAHAHAHAAHAH =D |
Determinacja prawdziwych mistrzów.
|
4:2
Rosicky Fabregas Vermaelen Arszawin |
We Are Top Of The League!
|
Gratulacje dla Arsenalu. Co do Pepa- cieszy przedłużenie kontraktu. Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Szkoda, że Barca odpadła z Pucharu Króla, no ale trudno, po mistrzowskim sezonie nikt chyba nie liczył na ponowne wygranie wszystkich trofeów. Na chwilę obecną cieszy forma Messiego i Iniesty, ale martwi Ibry i Xaviego. Cel na ten sezon - obronić tytuł mistrza Hiszpanii. Dotychczas Barcelona w lidze jeszcze nie wygrała, być może wyrówna sukces Arsenalu ^^
|
Cytuj:
|
Brawo dla Arsenalu za determinację. Chociaż było wiadome, że uda im się doprowadzić do remisu/wygranej (tak jak ostatnio z Evertonem).
K.Jay |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:06. |
|