![]() |
|
@Up
Rotfl ;d hmm, nie wiem co będę robił za 3-4 lata więc takie decyzje czy jade czy nie to raczej nie są na miejscu. |
Cytuj:
@anime shikabane hime aka - przebija anime fsn ;p tayutama - 1wsza ecchi komedia bez ecchi innego nie żarty słowne ^^. gintama - gintoki nie chciał uratować swoich kumpli,on serio tylko szukał jumpa XD Shinkyoku Soukai Polyphonica Crimson S - super hero muzyki ! kiss x sis - 2 odc. a przebija 3/4 ecchi co widziałem.. no to tyle. |
Toradora! almost done >.> Znacie cuś dobrego w stylu dramat/romans bez super hiper mocy w tle? Najlepiej żeby miało kopa ; d tak jak Kimi ga Nozomu Eien i Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Potrzebuje nazw kilku romansideł w którym jest krew, pot, sperma i łzy (czyli związek przechodzi przez wszystkie możliwe katastrofy), ale takie które na długo zostaną mi w pamięci (coś al'a SD)
|
Cytuj:
|
Kurde, zadnego torrenta nie moge dorwac ;< same 0 :<
Ale dodalem Claymora, Paranoia Agent i Najica Blitz Tactics |
Opłaca się ściągać Becka i Skip Beat? Z opisu fajne, ale już się parę razy przejechałem na recenzjach, a mam ochotę na fajne anime.
|
Cytuj:
O kontynuacji akcji moga zapomniec, mogliby zaczac od nowa, lub zrobic druga wersje tego co sknocili, a nie dalej ten szajs ciagnac. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Skip Beat nie widziałem, ale za to Becka widziałem już 2 razy. Kwestią czasu jest kiedy obejrzę go po raz trzeci ^^ Osobiście to jedna z moich ulubionych serii. Świetna oprawa muzyczna, a jeśli interesujesz się gitarami to kilkanaście licencjonowanych, pięknych gitar. Ma w sobie to coś, przez co podczas oglądania masz chęć grania na gitarze.
Jak najbardziej polecam. Nipah~! Corgar Frizz |
siema, możesz mi polecić jakąś wybitną serie? bez konkretnej kategorii, serie którą się pamięta dłuuugo :D większość klasyków obejrzałem a w tutejszych czasach jest tak kurewsko dużo anime, że nic nie potrafie znaleźć co bym nie trafil to jakiś syf :(
|
Tengen Toppa Gurren Lagann? Clannad + Clannad Afterstory? Hajime no Ippo?
Chyba że już je widziałeś... wtedy znajdzie się coś innego ^^ Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
A poważniej: Pale cocon? Shigofumi? Higashi no eden? Great Teacher Onizuka? Detroid Metal City xD? |
Clannad rowniez polecam wlasnie zaczelem znowu ogladac po raz 4 chyba, za kazdym razem ta seria jest coraz swietniejsza.
|
clannad odpada, usnalem po 3 odcinkach i tak sie zrazilem ze te wasze tentacle mnie nie przekonają nawet :D
z tego co napisaliscie nie ogladalem: Pale cocon Shigofumi Higashi no eden Detroid Metal City Tengen Toppa Gurren Lagann chyba zaczne od TTGL bo z niczym mi sie nie kojarzy xD |
Pale cocon - 1 odc
Shigofumi - 12 odc Higashi no eden - 11 odc Detroid Metal City - 12 odc po 12 min Tengen Toppa Gurren Lagann - 24 odc tak zebys wiedział XD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
daniel zacznij od palecocon, naprawde fajne anime jak nie chcesz clannad,mozesz tez kigeki, tyz fajne, tyz jedno odcinkowe.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46. |
|