![]() |
|
Cytuj:
|
Trondusis pacc
|
krychu powraca ? :> hahahahaha
|
Cytuj:
nie czuję się katolikiem i wyobraź sobie dla Ciebie mogę byc nawet plebsem : > |
Wiekszosc osob w tym kraju chodzi na przymus do kosciola, spowiada sie przed świetami, i uznaje sie za katolików. Wiec ty jestes małym %... i Chwała ci za to że nie należysz do tej zbieraniny hipokrytów.
|
wiecie ze karol skoczył z okna swojej piwnicy bo miał dziecko ze swoim psem?
|
o zal.... ja jestem katolikiem i wierze w Boga a do kosciola nie chodze bo potrafie rozgraniczyc te 2 sprawy i denerwuja mnie komentarze ludzi obrazajacych ludzi wierzacych.. chca chodzic niech chodza, grzesza i sie spowiadaja niech to sobie robia czlowiek jest z natury grzeszny a Bog jest po to zeby wybaczac... ;s
ale jak powiedziales w*****aja mnie tacy wlasnie hipokryci (katolicy) ktorzy wytykaja kazdemu naookolo (np ze do kosciola nie chodzi) .. ;s |
Tucz wierzysz w Boga, uważasz sie za katolika, ale czy czytales Biblie xD? Mnie najbardziej smiesza ludzie którzy uważaja sie za wierzacych a niepojmoja dogmatow tej wiary. Częsc tego typu ludzi myśli - jestem chrzescijaninem, pierdole koscielne przykazania, przeciez jak wierze w Boga to on mi wszystko wybaczy, grunt żeby 1 w niedziele pujsc do koscioła i do komunii... To nie jest skierowane do Ciebie ;
A tak w ogole to zastanówcie sie WY CHRZESCIJANIE co daja wam lazenie do kosciola? I tak niezglebiacie swej wiary czytajac Pismo ŚW. Wiec jeśli naprawde wierzycie w Boga porzuccie swe koscielne poglady i zacznijcie szukać prawdy! |
Hmm jeśli jesteśmy już przy temacie religijnym to chce powiedzieć ze teraz to nawet księża robią dla kasy, dla niektórych to normalna praca porobią parę lat i sie potem hajtają
|
Nom racja, porobi parę lat co niedziele stówkę z tacy wyjebie. W każdy piątek na pokera z bownikiem się ustawia jego też ojebię na kaskę. I w ten sposób po pięciu latach kupuje nowiutki samochodzik, rolexa, trochę łachów rezygnuje z kapłaństwa i na podryw na wiejskie party :D Ale już przy temacie chrześcijaństwa podobno 21.XII.2012 r. Kończy się era "lamparta" [wiem że to dziwnie brzmi] ale właśnie wtedy kończą się kalendarze "Majów" i Starożytnych Rzymian, tak btw. to ma być koniec świata. Najpierw ma się rozstąpić niebo i wszyscy wierzący ludzie mają zostać w ułamku sekundy zabrani do "nieba". Następnie Ci niewierzący mają zostać przez 7 dni na ziemi i zmagać się z kataklizmami... Ci którzy przeżyją mają rozpocząć nową erę ludzkości. Kończę czytać czwartą książkę o tej tematyce i sam nie wiem co o tym myśleć ;/ Ludzie starsi może nawet ktoś na forum by się znalazł kto słyszał już podczas swojego życia o pseudo końcu świata bo zapytałem o to mamę to powiedziała że podczas jej życia już 6 miało ich być, ja dopiero 16 lat żyję i niewiele słyszałem o końcu świata aż do świąt kiedy siora mi kupiła książkę.O tym jest naprawdę głośno dla przykładu nawet Św. Jan w swojej apokalipsie małostkowo to opisał. Wielu szarlatanów o tym też mówiło w swoich przepowiedniach ...
P.S - Przepraszam że zawracam Wam głowę takimi durnotami ale chcę wiedzieć co o tym myślicie. |
Cytuj:
|
Jak bedzie koniec swiata to chary pokasuja!!! :(:(:(:(
|
Cytuj:
Streszczając pierwszy: Według Majów znakiem 'końca świata' (bo to tak naprawdę nie koniec świata, a nastanie nowej epoki) będzie drugie Słońce na niebie. Będzie to prawdopodobnie znana nam planeta Wenus. Potwierdza to teoria Nostradamusa oraz biblia: Cytuj:
Cytuj:
Końców świata było wiele, ale nie przypominam sobie, by było aż takie zainteresowanie. Czy powinniśmy być pewni końca świata, który ma nastąpić w 2012? Wydaje mi się, że nie. Ale powinniśmy się bać. Cytuj:
Btw, jakie mają tytuły te książki które czytałeś/dostałeś? |
heh ja cos powiem bo troche tym sie interesowalem.
Co do papieza murzyna ludzie wzieli to z przepowiedni Nostradamusa. Ktora brzmiala ze gdy czarny czlowiek bedzie zadzil swiatem nadejdzie koniec swiata. Jak wiadomo w czasach Nostradamusa papiez mial najwieksze znaczenie a teraz jest inaczej. Wedlug innej ruwnie ciekawej przepowideni Sw.Malachiasza nadejdzie koniec gdy papierz bedzie nosil imie Piotra rzymianina.A przed nim mialo byc 3 innych papiezy notka o nich: 1 z nich mial zyc krotko pasuje do Jana Pawla I ktory obejmowal stanowisko papieza 31 dni 2 z nich mial byc trud slonca czyli pasuje do Jan Pawel II 3 z nic to "chwala galezi oliwnej"Pasuje do Benedykta ktory ma w herbie galaz oliwna . Co do kalendarza majow sa ruzne opinie. Dalej nie mamy ery lamparda tylko ere Ryb a w 2012 ma byc podobno Era Wodnika Dalej jak ktos jest Ciekaw moze poczytac ruzne Chanellingi dotyczace tego roku. :D:D wedlug mnie to glupota ale nie wiem bo nigdy nie probowalem Albo wpiszcie se w googlarce o Kasjopeanach itp Dobra to na tyle bo nie chce mi sie rozpisywac |
jak bedzie koniec swiata to bedzie ale jakos jeszcze go nie ma wiec zmienic temat z konca swiata tylko na to co sie dzieje w carlin i na edron!!!
Edit : Masslog xd |
korde lejo sie
|
Cytuj:
|
Tritii[*] <200 lvl
Fallathanu[*] Opi Fex[*] Apff[*] Yeetro[*] <200 lvl Dreamaxor[*] Yakapushi Mastah[*] Al Inferno[*] |
Tritii
Jan 02 2009, 20:52:01 CET Killed at Level 203 by Trisha Caroline and by Venz Yakapushi Mastah Jan 02 2009, 20:51:54 CET Killed at Level 164 by Cordek and by Ealius Hepryt Jan 02 2009, 20:56:51 CET Killed at Level 117 by Cichy Xersemo and by Aqo Trealyn Jan 02 2009, 20:56:51 CET Killed at Level 117 by Cichy Xersemo and by Aqo Vendeus Apff Yeetro leżakowanie |
ja tam wole sobie poczekac jak jakas osoba wypisze all fragi xD
niechce mi sie teraz uploadowac i potem znow to wtedy zrobie 2x robote :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:08. |
|