![]() |
|
Gdzie mogę expić 32 druidem 29 mlvl, eq - blue robe, plate legs, vampirka, terra rod, hat of the mad, scarf, leather boots? Tylko nie na cyklopach, bo expię już na nich od jakiegoś czasu i mi się znudziło...
|
Cytuj:
a co byś polecił???? |
Cytuj:
i wejsc do pewnej jaskini tam oprócz zwyklych rotów sa tez Carrior Wormy ale trzeba uwazac na Cyklopy bo sa niedaleko... [ no i na fibulli ale tam juz trzeba miec klucz ale nie jest on drogi okolo 800gp ] KRÓTKO I ZWIĘZLE: -Od 8lvl do 13lvl w Aniance Temple -Od 13lvl na Carriory (nazwy niepamietam wiec poprostu na PÓŁNOC) ALE I TAK NA WSZELKI WYPADEK WZIASC KILKA MANA/HEALT POTIONÓW B) |
Cytuj:
JAkieś inne propozycje? |
AHAHAH,chcesz takie slabe moby z sd bić?!!!AHAHAHAH
|
@x2up
nie cytujemy zdjęć ;p , ponawiam moje pytanie! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
... Refresh |
2 strony do tylu nie laska zobaczyc?
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...ostcount=11812 aha, exhado, wypowiadaj sie na temat do 30 lvl, bo wyzej nawet nei weisz kto/gdzie/jak ma expic >.> |
Cytuj:
Dragi odpadają miejsca FACC też Plx HŁELP xD |
a po co ci takie miejsce? na gsach i tak slaby exp na tym lvlu, lepiej pomeczyc slabsze potworki z lepszym expem i lootem... ew. mozesz na hero pobiegac z mortem+rozdzka lub wyrmy, ale PO CO?
|
22 knight ,70/70 mlvl 5 , da rade na mount sternum na cyckach ? i jak ze smithem
|
Cytuj:
niż 10 rotwormów ... Gdzie na te hero? brać sd ? ile potów ? WASTE NIE MA ZNACZENIA !!! @edit Zabijanie 1 gs=zabijanie 22,5 rotworma zabicie gs trwa szybciej ... ( NOOBY JUŻ SIKAJĄ) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
- mint z 3 rozdzka i monkiem - orc land z terra rodem i tez z monkiem |
Cytuj:
|
Cytuj:
nie napisales czy masz pacca ?? |
gdzie xpic?
Level 40 knight
Eq: Demon helmet, MMS, Mpa, G legs,bohy, assasin dagger Skile 70/70 Facc Lepiej uzywac Health Potionow czy Mana??? 5mlvl |
@up
-Mintwallin -Ef -DC -1,-2 -Mount Sternum Najlepiej sie leczyc mf + exura a w trudnych sytuacjach hp. |
=d
gdzie expić ? 41 ek z 5 mlvl i skillami 67/66 oraz eq ^^ : rh , dsm , b legs , bohy , p ammy , noblee axe , demon shield. Pytanie gdzie expić??? Tylko plz nie piszcie : Barby , żółwie. Mogą one być ale nie piszcie 2 opcjii , napiszcie 1 ale najlepsze. Najlepiej jakbyście napisali tak, 1 - z waste ( 1 opcja expienia z waste ) i 2 - bez waste to samo tyle że bez . Jeżeli ktoś mnie nie rozumie proszę napisać to wyjaśnię. Z góry thx.
MAM PACC!!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:25. |
|