Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Corgar Frizz 23-09-2009 20:16

Clannad Afterstory to genialny dramat który trzeba obejrzeć. Tentacle to ostateczność :) Nie wątpię że masz silną psychikę, ale tydzień tentaclowania i się złamiesz ^^

Raaaayzaaaa! Wypuść tentacle! BAKA INU! Nie liż ich!

Nipah~!
Corgar Friz

Juzefek 23-09-2009 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=- (Post 2653050)
nie polecam jeśli masz słomiany zapał. Na początku uczysz się samego kostkowania, chwytów (układ kilku palców na strunach) no i ćwiczysz zręczność palców. Zadnego coverowania, brzdakania itp (nic ci nie wyjdzie chyba ze zadowolisz sie trywialnymi kawałkami). Ale po paru miesiacach... nagle twoje brzdęk brzdęk zamiena się w coś fajnego :D

Wiem o tym, ale to nie temat na te rozmowy ;]

Corgar Frizz 23-09-2009 20:25

@Juzefek
No co ty nie powiesz... nie o takich rzeczach już tu rozmawialiśmy. Ile kołbaś piw wypił, kto jest niewolnikiem Eeriona, gdzie jest ostateczna granica zboczenia otaku, na planie dnia Illyi kończąc.
Tylko czasem warna można z nieznanego powodu dostać ^^

Masz już jakąś upatrzoną gitarę?

Nipah~!
Corgar Frizz

kołbaś 23-09-2009 20:26

Daniel co do twego opisu, bo mi kumpela skomentowala go, w sumie jednym slowem jako odpowiedzią.
Orgazm.

@up
ja juz piwa nie pije, no przynajmniej nie byle jakiego, teraz panowie wino owocowe!

btw clannad nie ma wybacz trzeba obejzec! Rayza ja licze na ciebie bardziej niz zwykle!

Rayza 23-09-2009 20:43

A ja to wale i ide z Paczem polować na Gumisie w Gumilesie...
*pstryka* wiecie co robić macki..

@
zmiękłeś Kołbaśiu.
Frizz biedaku jakie dziś halucynogeny brałeś?
Juzefek,echhh rok temu to tu były takie hardcorowe rozmowy ze jedynym limitem było to ze to jest forum dla nie pełno letnich..

Juzefek 23-09-2009 20:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2653147)
@Juzefek
No co ty nie powiesz... nie o takich rzeczach już tu rozmawialiśmy. Ile kołbaś piw wypił, kto jest niewolnikiem Eeriona, gdzie jest ostateczna granica zboczenia otaku, na planie dnia Illyi kończąc.
Tylko czasem warna można z nieznanego powodu dostać ^^

Masz już jakąś upatrzoną gitarę?

Nipah~!
Corgar Frizz

Trzeba zachować pozory przestrzegania regulaminu <<<najlepszy żart jaki słyszałem ;]

Co do gitary to jeszcze nie ;]

Corgar Frizz 23-09-2009 20:45

Wino owocowe dobre, ale taniego szampana nie ruszaj. Koneser ci to mówi. Nieźle wchodzi, ale potem wychodzi przez tydzień.

Initial D 1 i 2 skończone. Pierwsza seria całkiem mocno mi się podobała, ale dwójka już mnie totalnie przyssała do komputera. Trochę schematyczna, ale tego typu anime nie da się zrobić w inny sposób. Z racji schematu odrobinę przypomina Hajime no Ippo, ale niestety poziom wykonania, jak i emocje towarzyszące oglądaniu są o klasę niższe. Ale Ippo w swojej klasie jest genialne, więc to niewielka ujma dla Initiala.

PS. Pozory są wtedy kiedy piszesz pół strony offtopu i jedną linijkę na temat.
PS. Les Paul Gibson Standard <3, ale za drogi jak dla mnie więc kupię identycznego Epiphone'a. Też całkiem drogi, ale to będzie niezła motywacja żeby nie przestać grać po miesiącu.

Nipah~!
Corgar Frizz

kołbaś 23-09-2009 20:59

mi wychodził tylko 2 dni jak stwierdziłem ze trza jakiejś odmiany xD ruski szampan za 4.50 FTW!
Gosc o imieniu " Biegnąca Kula Ognia" jest niemożliwy xD jedna z fajniejszych mang jakie czytałem. A motyw jak wsadził w dupę parasolkę dla gościa, albo zjadł gołębia pocztowego i dopiero przy nóżce zaczaił ze ma dla niego wiadomość są epickie!
btw razya nie zmiękłem ja tylko moja kieszeń! wino owocowe w przeliczeniu kasa/% wychodzi taniej i czasami(czasami!!!!!) lepiej smakuje, zależy jak się trafi.

Juzefek 23-09-2009 21:28

Zrób sobie samogon \o/

@
db kai 24
Ukryty tekst:
Szybko jadą z akcją- porównałem ze starszą wersją i wyszło, że akcja dzieje się o 30 epów szybciej ;]

@down
Poprawione, dzięki xD

Grycan 23-09-2009 21:50

@up
No problem, my friend. ;)

Juzefek. Coś ci "hide" nie wyszło. ;)

Jestem na 34 odcinku SEater, ale mangi nie czytałem więc na razie nie mam porównania. :)

Otakuma 23-09-2009 22:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grycan (Post 2653183)
Juzefek. Coś ci "hide" nie wyszło. ;)

Jestem na 34 odcinku SEater, ale mangi nie czytałem więc na razie nie mam porównania. :)

Akurat w tym przypadku nie trzeba czytać mangi, żeby dostrzec jak bardzo spada poziom od 33odcinka

Nari 24-09-2009 15:02

Przygoda Józi z gitarą zakończyła się póki co na GH:Metalica. Ale to szczegół +).

Juzefek 24-09-2009 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nari (Post 2653388)
Przygoda Józi z gitarą zakończyła się póki co na GH:Metalica. Ale to szczegół +).

Taki szczegół, że GH: Metallica jest dostępny tylko na konsole, a ja (jak i również ty) takowej nie posiadam :/

Nari 24-09-2009 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Juzefek (Post 2653483)
Taki szczegół, że GH: Metallica jest dostępny tylko na konsole, a ja (jak i również ty) takowej nie posiadam :/

Nie wybrzydzaj, w każdym razie twoja przygoda z gitarą zaczęła się (i zarazem skończyła) na GH =).

Juzefek 24-09-2009 21:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nari (Post 2653529)
Nie wybrzydzaj, w każdym razie twoja przygoda z gitarą zaczęła się (i zarazem skończyła) na GH =).

Ja bynajmniej planuję posiadać jakieś twórcze zajęcie poza oglądanie/ czytanie m&a oraz książek ;}

kołbaś 24-09-2009 21:54

masturbaca nie jest odpowiedzia. A ja wlasnie maluje swoje Elfy z warhammera, to dopiero w*****ająco-twórcze hobby xD
Btw tak wcesnie i juz onepiece na onemanga jest ?? normalnei szok!

Rybzor 24-09-2009 21:56

http://i175.photobucket.com/albums/w...Beztytuu-5.jpg

Co to za bajka?

@Down
"oszuście", loL!

Nari 24-09-2009 22:00

Black Lagoon, oszuście =).

Koszyk 24-09-2009 22:23

Ryba radze wyjść bo za tą "bajkę" to Cie zaraz rzucą na pożarcie tentaclą Rayzy :D

Otakuma 24-09-2009 22:24

Koszyk dobrze mówi ;P.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:12.