![]() |
|
Clannad Afterstory to genialny dramat który trzeba obejrzeć. Tentacle to ostateczność :) Nie wątpię że masz silną psychikę, ale tydzień tentaclowania i się złamiesz ^^
Raaaayzaaaa! Wypuść tentacle! BAKA INU! Nie liż ich! Nipah~! Corgar Friz |
Cytuj:
|
@Juzefek
No co ty nie powiesz... nie o takich rzeczach już tu rozmawialiśmy. Ile kołbaś piw wypił, kto jest niewolnikiem Eeriona, gdzie jest ostateczna granica zboczenia otaku, na planie dnia Illyi kończąc. Tylko czasem warna można z nieznanego powodu dostać ^^ Masz już jakąś upatrzoną gitarę? Nipah~! Corgar Frizz |
Daniel co do twego opisu, bo mi kumpela skomentowala go, w sumie jednym slowem jako odpowiedzią.
Orgazm. @up ja juz piwa nie pije, no przynajmniej nie byle jakiego, teraz panowie wino owocowe! btw clannad nie ma wybacz trzeba obejzec! Rayza ja licze na ciebie bardziej niz zwykle! |
A ja to wale i ide z Paczem polować na Gumisie w Gumilesie...
*pstryka* wiecie co robić macki.. @ zmiękłeś Kołbaśiu. Frizz biedaku jakie dziś halucynogeny brałeś? Juzefek,echhh rok temu to tu były takie hardcorowe rozmowy ze jedynym limitem było to ze to jest forum dla nie pełno letnich.. |
Cytuj:
Co do gitary to jeszcze nie ;] |
Wino owocowe dobre, ale taniego szampana nie ruszaj. Koneser ci to mówi. Nieźle wchodzi, ale potem wychodzi przez tydzień.
Initial D 1 i 2 skończone. Pierwsza seria całkiem mocno mi się podobała, ale dwójka już mnie totalnie przyssała do komputera. Trochę schematyczna, ale tego typu anime nie da się zrobić w inny sposób. Z racji schematu odrobinę przypomina Hajime no Ippo, ale niestety poziom wykonania, jak i emocje towarzyszące oglądaniu są o klasę niższe. Ale Ippo w swojej klasie jest genialne, więc to niewielka ujma dla Initiala. PS. Pozory są wtedy kiedy piszesz pół strony offtopu i jedną linijkę na temat. PS. Les Paul Gibson Standard <3, ale za drogi jak dla mnie więc kupię identycznego Epiphone'a. Też całkiem drogi, ale to będzie niezła motywacja żeby nie przestać grać po miesiącu. Nipah~! Corgar Frizz |
mi wychodził tylko 2 dni jak stwierdziłem ze trza jakiejś odmiany xD ruski szampan za 4.50 FTW!
Gosc o imieniu " Biegnąca Kula Ognia" jest niemożliwy xD jedna z fajniejszych mang jakie czytałem. A motyw jak wsadził w dupę parasolkę dla gościa, albo zjadł gołębia pocztowego i dopiero przy nóżce zaczaił ze ma dla niego wiadomość są epickie! btw razya nie zmiękłem ja tylko moja kieszeń! wino owocowe w przeliczeniu kasa/% wychodzi taniej i czasami(czasami!!!!!) lepiej smakuje, zależy jak się trafi. |
Zrób sobie samogon \o/
@ db kai 24 Ukryty tekst:
@down Poprawione, dzięki xD |
@up
No problem, my friend. ;) Juzefek. Coś ci "hide" nie wyszło. ;) Jestem na 34 odcinku SEater, ale mangi nie czytałem więc na razie nie mam porównania. :) |
Cytuj:
|
Przygoda Józi z gitarą zakończyła się póki co na GH:Metalica. Ale to szczegół +).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
masturbaca nie jest odpowiedzia. A ja wlasnie maluje swoje Elfy z warhammera, to dopiero w*****ająco-twórcze hobby xD
Btw tak wcesnie i juz onepiece na onemanga jest ?? normalnei szok! |
|
Black Lagoon, oszuście =).
|
Ryba radze wyjść bo za tą "bajkę" to Cie zaraz rzucą na pożarcie tentaclą Rayzy :D
|
Koszyk dobrze mówi ;P.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:12. |
|